Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Asmee no jeśli miałby Cię tylko denerwować to lepiej żeby go nie było. A nie masz czasem takich myśli, że może jak urodzi się malutka i on ją zobaczy to coś do niego dotrze i się zmieni ?
Tymoteuszowa nie możesz tak mówić, że Ci się nie należy !
Marzycielka widzisz i jakoś leci
Ona to w którym Ty tygodniu urodziłaś ? W 37 ? Wyprzedziłaś Biedroneczkę i zerwałaś z tradycją forum że dzieciaczki po terminach się rodzą Szczerze to ja też bym wolała przed terminem niż po bo już mi wszystko ciąży
U nas też trochę śniegu leży, a mój mąż nawozy sieje na pole Chyba żeby śnieg się lepiej trzymał hehe no ale jak szef każe to trzeba słuchać
Ja już wysprzątałam, teraz muszę odpocząć bo już słabo się robiło. Jeszcze odkurzyć muszę i jak dam radę podłogi pozmywać. No i obiad do zrobienia ale to tak żeby na 15 byłWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 12:45
-
Hera, ludzie się na tyle nie zmieniają. Argumentów z jego strony brak, a moje są dla niego totalnie nieistotne. Zresztą parę razy powiedział mi wprost, że to nie jego dziecko tylko moje i go to nie interesuje. O ile wcześniej zależało mi po cichu na tym, żeby walczyć o nas, to teraz po prostu nie chcę, nie widzę sensu. Powoli widzę, że dla małej lepiej będzie jak faktycznie zniknie z naszego życia.
Odebrałam wyniki sobie i mam Rh+ więc o konflikt się martwić nie muszę i dopraszać jego wyniku też.
My już wszystko mamy posprzątane i poszykowane. W tygodniu chcę jeszcze to pranie zrobić i w sumie kończymy z szykowaniem. No, nie licząc malowania, ale to jak się zrobi cieplej. Teraz tylko byle do 21 i USG 3D. ^^ -
To mi tak strasznie nie bolało, trochę tak, czułam że macica się obkurcza ale nie żeby zdychać chociaż też karmiłam piersią ;O
Asmee faktycznie niektórzy ludzie się nie zmieniają nawet pod wpływem takich impulsów jak narodziny dziecka, a szkoda. I tak podziwiam, że się nie załamujesz i świetnie sobie dajesz rade
-
A co! Przecież mam dla kogo Motywacja tym większa, że mogę liczyć tylko na siebie.
Na uczczenie wejścia w III trymestr robiłam zdjęcie. Jestem zakochana w tym brzuszku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 14:14
Paulette, Mordeczka, ona. lubią tę wiadomość
-
Tak Hera teraz Ty później Asmee
A jeszcze Zakręcona mówiła że urodzi 29.02 Biedroneczka się zapierała że nie a Sofija tak zrobiła swojeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 18:31
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny