Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Wysłałam zaproszenie ale jeszcze mnie nie przyjęto do grupy na fb.
Ja sie czuje swietnie zapomniałam juz ze rodziłam,pipka mnie juz nie boli,szwy wychodzą miałam założone 4 szwy nie nacinali mnie.Ja z tego całego porodu to najgorzej wspominam szycie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny kolejny piekny sloneczny dzien. Dzis 7 dzien z lutka. Wieczorem biore ostatnia tabletke i sama ja odstawiam jak do piatku @ nie przyjdzie to umawiam sie do gina.
P.S
Tak jak zawsze Wy piszecie (ciezarne) to ja mam swoja wersje
Witam sie w 55 dniu cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 08:33
Mordeczka lubi tę wiadomość
-
Biedroneczko i się doczekasz spokojnie moja niunia od dawien dawna zasnęła o 20:20 obudziła się o 21:40 i śpi dalej codziennie mi zasypia o 24-1 w nocy i śpi do 5-5:30 ciekawe jak będzie dzisiaj.
Paulette jak @ już przyszła ?Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczko czemu Gabi idzie Ci az tak późno spać ??? :o
Wariuje czy placze ?
Mój Oskar miał tydzień takiego spania właśnie jak Gabi teraz ale jak miał dwa miesiące , kładł się o 20 , wstawal o 24 i potem do 5 rano spokój ale mnie bardzo denerwowalo takie spanie i przestawilam go na spanie 22-3-8 i jest doskonale idealnie zacznie byc jak nocki bedzie przesypial ale moge poczekac jedna pobudka to nic takiego w nocy pamiętam jak pierwsze 6/7 tyg wstawiłam czy dzień czy noc uwierzcie mi co 15 minut Ja karmilam go i płakałam . Do tego małego rykciągły 1-5 rano noc w noc Boże brrrrrrrr . Kolka meczyła go barfzo az mial bodajze 6,5 tyg nagle bach przeszlo , odmienione fziecko , kolka tam czasem wrovila ale chwiowy stan nigdy już taki tragiczny a teraz od 2 miesięcy mamy cud miód malinke