Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś 57 dc. okresu brak. brałam przez 7 dni lutke. dziś drugi dzień jak jej nie biorę. ogólnie dziś mam sporo takiego dziwnego "żółtawego" śluzu?? trudno mi określić kolor, może to zapowiedź okresu .

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możliwe, u mnie się to sprawdza...
    Ale przy tym miałam uczucie silnych mdłości i strasznie bolesne piersi...
    My teoretyczne ovu choć z samobadania nie wydaje mi się :/ Możliwe, że organizm przyswaja nowy specyfik :/

8020c33368d7367dfefc4d09f4b0f493.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 00:05

17.11.17-poronienie całkowite
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette, oby ta wredna @ szybko przyszła!

AJA_S, trudno podważyć, tempka wyraźnie wskazuje na owulke.Serduszek u Was dużo, więc trzymam kciuki za zielony finał! :) A położeniem szyjk/śluzem się nie przejmuj, u mnie nigdy nie dało sie z nich nic wyczytać.

Ja znów walczę z nawrotem infekcji i to tak upierdliwie swędzącym, że masakra :/. We wtorek lecę do gina tydzień wcześniej niż planowałam, bo nie ujadę..

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wczoraj jak dodalam tempke to mi ovu pokazało. dziś jak dodałam to mi przesunęło na dzień później. wiem, że to tylko program, a jak jutro dodam temp to zniknie. ale czy to możliwe, żeby lutka zamiast okresu to wywołała owulacje? czy po prostu dopiero teraz "weszła" na mój organizm i mi podniosła temp ? to pewnie głupie co wymyśliłam, ale tonący brzytwy się chwyta :)

• Patkaaa Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny co u Was? Mam nadzieję że wszystko dobrze ja wyluzowałam totalnie czuję się lepiej a co ma być to będzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka też wyluzowalam ;) biorę suple, i czekam na owulke ;)

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee współczuje infekcji bo wiem dobrze jaka to upierdliwa zmora... U mnie działała maść bo globulki raczej nie dawały takiego rezultatu. A zapas maści mam zawsze na tyle by jak tylko zauważę starczyło do wizyty u gina.

• JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Tak wiem, dawno mnie nie było ZNOWU :(

Niestey nie mam dobrych wiadomości. Nie przedluza mi umowy, dodatkowo wyslali na urlop..

Zburzyło to mój świat.. Zabrało mi pewność siebie i pozytywne nastawienie do czegokolwiek. Teraz kiedy trochę emocje opadły nie chce się poddać. Jutro jade porozmawiać jeszcze raz. Tym bardziej, że decyzja kierwoniczki sklepu była uargumentowana niezgodnością charakteru jej z moim..

Miałam najlepsze wyniki sprzedaży.. Wiec nie chce się poddać.

Błagam (już nie proszę o wsparcie ) :(

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka mojej Mamie zrobila to samo kierowniczka , podała w powodzie zwolnienia brak powodu :/ a było wszystko dobrze i dwa tyg wcześniej przedłużyła jej umówe na okres 3 lat rozumiesz ... zwyczajnie nie podobała się jej moja Mama bo z pracy była zadowolona bo chwalila ja do zarzadu itp i co tacy ludzie mają w głowie ,żeby tak postępować . :/
    Marzycielka napisałaś , ze zburzylo Ci to świat i pewność siebie , no proszę ... Nie przesadzaj . Znajdziesz niedługo również dobra pracę albo jeszcze lepsza :D a pewna siebie powinnaś być bo to podstawa kochanie . Jesteś silną babeczka która radzi sobie w życiu i tak jak piszesz nie poddawaj się Czy to tak praca czy inna a kierowniczka widać że z choinki się urwala ... zwykła kierowniczka , mała władza a ponoszenie się większe niż Elka z uk ( o królowa mi chodzi ) :p głowa do gory

JestemMarzycielka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 14 marca 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wez teraz powiedz ze to wszystko jest sprawiedliwie, no jak tak mozna!!

Mi to jeszcze umowy nie przedłużyli miała byc na 2 lata teraz.

Tylko wiesz, ja tam nie jeździłam do pracy. Czułam sie jak ryba w wodzie sprawiało mi to ogromna przyjemność. Nie sadze ze gdziekolwiek bedzie lepiej. I bede pracować z równa pasja.

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka to straszne, współczuje :/ Kierowniczka chyba na głowę upadła :/ Ale nie załamuj się, silna jesteś ! :) A nie możesz poszukać takiej samej pracy tylko że w innej firmie ? Masz dobre wyniki więc powinni wydać Ci dobre preferencje

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To straszne... Sama robię w sieciówce i aż strach pomyśleć że może to spotkać mnie czy moje koleżanki... Najgorsi są regionalni nie znają Cię ani twojej pracy, ale mogą Cię zwolnić w jednej chwili jak się nie spodobasz... Eh współczuję i życzę powodzenia w szukaniu nowej o niebo lepszej pracy ;)

Wysłany: 15 marca 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam próbowałabym porozmawiać. Poszłam i na sklepie była koleżanka która posmutniała ma mój widok.. Jak y było jej przykro. Powiedziała ze Asia jest na zapleczu (kierownik) i jest lekko zajęta po czym szybko dodała ze może wrócę za chwile bo nie wie ile jej to zajmie. Poszła powiedzieć ze ja przyszłam. Po chwili wyszła z zaplecza i zapytała sie jak może mi pomoc bo pewne kwestie zostały według niej podjęte i ona nie ma ze mną o czym rozmawiać. Jeśli to coś pilmego mam przyjechać jutro bo jest zajęta przeprowadza rozmowę na moje miejsce. ...

OK przyjadę jutro. 10 minut pózniej zadzwoniła do mnie i powiedziała ze nie bardzo wie jak mi pomoc, bo wszystkie decyzje zostały podjęte. Płonącego ze nie chce ze mną rozmawiać. Powiedziałam jej.ze opadły ze mnie emocje i chciałabym porozmawiać bo są rzeczy których nie wiem. To mi odpowiedziała mowić to 3 razy, ze nie musi podawać pod katem prawnym przyczyny. Ze pytania mogłam zadawać jak mi to mówiła. I ze powiedziała mi to w najbardziej możliwy etyczny sposób. Rozumiecie??!!! Już mi nie było przykro . Byłam wku${^{¥* na maksa! Kończąc ta rozmowa postanowiłam ze wyślę pismo do Warszawy. Nie zasłużyłam na taki ton i przebieg załatwienie tek sprawy. To już jest szczyt. Jak można takie rzeczy alarmować przez telefon. Jutro idę na pocztę wysłać pismo. Jak można tak postępować z ludźmi. Skandal.

Dziękuje wszystkim za wsparcie, trzymajcie kciuki dalej. Bo będę walczyć!!!!

i81xxzdvdk9o3z3n.png

Wysłany: 15 marca 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PiS. W czwartek mam rozmowę gdzie indziej kompletnie. Zobaczymy :)

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka, pewnie ze względu na Twoje wyniki pracy bała się konkurencji.. też bym nie odpuściła i napisała pismo wyżej. Trzymam kciuki za rozmowę!

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka wiesz że weszły przepisy ze teraz pracodawca bez podania przyczyny nie ma prawa Cię.zwolnić i jakbyś chciał walczyć to do inspekcji pracy zgłosić masz prawo , dziś wlansie z mamą o tym rozmawiałam . Ona dopuściła i olewa bo ma nową pracę ale zla nadal jest

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Tola93 Koleżanka

Wysłany: 16 marca 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Mam do Was pytanie. Podejrzewam że jestem w ciąży :)wizyte u ginekologa mam dopiero w piątek...
    przedostatnie @ 19.01.2016 cykl trwał 43 dni. kolejna @ 3.03.2016 trwała az do wczoraj co daje 12 dni! nigdy tak nie miałam tyle że bardziej przypominało to plamienie jak @. Wczoraj zrobiłam trzy testy i na wszystkich jest druga kreska mało widoczna. dziś rano zrobiłam kolejny i również kreseczka ale bardzo jasna.
    Czy miała któraż z Was podobnie? Martwi mnie to plamienie/krwawienie na przemian i pozytywne testy czy oby wszystko jest w porządku...
    Prosze podpowiedzcie coś...

• Asmee Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Radziłabym Ci zrobić test z krwi (Beta HCG) i powtórzyć go po 48h. Ginekolog na pewno Cię skieruje na to badanie, żeby sprawdzić przyrost jeśli okaże się, że jesteś w ciąży.

Wszelkie plamienia/krwawienia w ciąży to nic dobrego. Czy lekarz, do którego sie zapisałaś wie o tym? Ja bbym leciała jak najszybciej do gina.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tola uważam identycznie jak Asmee . Nie zastanawialabym się pięciu minut tylko na ip biegła nawet ze mam pozytywne testy a krawawie czy tam plamie

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 16 marca 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Marzycielka wiesz że weszły przepisy ze teraz pracodawca bez podania przyczyny nie ma prawa Cię.zwolnić i jakbyś chciał walczyć to do inspekcji pracy zgłosić masz prawo , dziś wlansie z mamą o tym rozmawiałam . Ona dopuściła i olewa bo ma nową pracę ale zla nadal jest

A jeśli umowa sie poprostu skończyła i jej nie przedłużyli to tez?

i81xxzdvdk9o3z3n.png
‹‹ 653 654 655 656 657 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ