Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paulette, oby ta wredna @ szybko przyszła!
AJA_S, trudno podważyć, tempka wyraźnie wskazuje na owulke.Serduszek u Was dużo, więc trzymam kciuki za zielony finał! A położeniem szyjk/śluzem się nie przejmuj, u mnie nigdy nie dało sie z nich nic wyczytać.
Ja znów walczę z nawrotem infekcji i to tak upierdliwie swędzącym, że masakra . We wtorek lecę do gina tydzień wcześniej niż planowałam, bo nie ujadę.. -
nick nieaktualnydziewczyny wczoraj jak dodalam tempke to mi ovu pokazało. dziś jak dodałam to mi przesunęło na dzień później. wiem, że to tylko program, a jak jutro dodam temp to zniknie. ale czy to możliwe, żeby lutka zamiast okresu to wywołała owulacje? czy po prostu dopiero teraz "weszła" na mój organizm i mi podniosła temp ? to pewnie głupie co wymyśliłam, ale tonący brzytwy się chwyta
-
nick nieaktualny
-
Asmee współczuje infekcji bo wiem dobrze jaka to upierdliwa zmora... U mnie działała maść bo globulki raczej nie dawały takiego rezultatu. A zapas maści mam zawsze na tyle by jak tylko zauważę starczyło do wizyty u gina.
17.11.17-poronienie całkowite -
Cześć dziewczyny,
Tak wiem, dawno mnie nie było ZNOWU
Niestey nie mam dobrych wiadomości. Nie przedluza mi umowy, dodatkowo wyslali na urlop..
Zburzyło to mój świat.. Zabrało mi pewność siebie i pozytywne nastawienie do czegokolwiek. Teraz kiedy trochę emocje opadły nie chce się poddać. Jutro jade porozmawiać jeszcze raz. Tym bardziej, że decyzja kierwoniczki sklepu była uargumentowana niezgodnością charakteru jej z moim..
Miałam najlepsze wyniki sprzedaży.. Wiec nie chce się poddać.
Błagam (już nie proszę o wsparcie ) -
Marzycielka mojej Mamie zrobila to samo kierowniczka , podała w powodzie zwolnienia brak powodu a było wszystko dobrze i dwa tyg wcześniej przedłużyła jej umówe na okres 3 lat rozumiesz ... zwyczajnie nie podobała się jej moja Mama bo z pracy była zadowolona bo chwalila ja do zarzadu itp i co tacy ludzie mają w głowie ,żeby tak postępować .
Marzycielka napisałaś , ze zburzylo Ci to świat i pewność siebie , no proszę ... Nie przesadzaj . Znajdziesz niedługo również dobra pracę albo jeszcze lepsza a pewna siebie powinnaś być bo to podstawa kochanie . Jesteś silną babeczka która radzi sobie w życiu i tak jak piszesz nie poddawaj się Czy to tak praca czy inna a kierowniczka widać że z choinki się urwala ... zwykła kierowniczka , mała władza a ponoszenie się większe niż Elka z uk ( o królowa mi chodzi ) :p głowa do goryJestemMarzycielka lubi tę wiadomość
-
I wez teraz powiedz ze to wszystko jest sprawiedliwie, no jak tak mozna!!
Mi to jeszcze umowy nie przedłużyli miała byc na 2 lata teraz.
Tylko wiesz, ja tam nie jeździłam do pracy. Czułam sie jak ryba w wodzie sprawiało mi to ogromna przyjemność. Nie sadze ze gdziekolwiek bedzie lepiej. I bede pracować z równa pasja. -
To straszne... Sama robię w sieciówce i aż strach pomyśleć że może to spotkać mnie czy moje koleżanki... Najgorsi są regionalni nie znają Cię ani twojej pracy, ale mogą Cię zwolnić w jednej chwili jak się nie spodobasz... Eh współczuję i życzę powodzenia w szukaniu nowej o niebo lepszej pracy17.11.17-poronienie całkowite
-
Byłam próbowałabym porozmawiać. Poszłam i na sklepie była koleżanka która posmutniała ma mój widok.. Jak y było jej przykro. Powiedziała ze Asia jest na zapleczu (kierownik) i jest lekko zajęta po czym szybko dodała ze może wrócę za chwile bo nie wie ile jej to zajmie. Poszła powiedzieć ze ja przyszłam. Po chwili wyszła z zaplecza i zapytała sie jak może mi pomoc bo pewne kwestie zostały według niej podjęte i ona nie ma ze mną o czym rozmawiać. Jeśli to coś pilmego mam przyjechać jutro bo jest zajęta przeprowadza rozmowę na moje miejsce. ...
OK przyjadę jutro. 10 minut pózniej zadzwoniła do mnie i powiedziała ze nie bardzo wie jak mi pomoc, bo wszystkie decyzje zostały podjęte. Płonącego ze nie chce ze mną rozmawiać. Powiedziałam jej.ze opadły ze mnie emocje i chciałabym porozmawiać bo są rzeczy których nie wiem. To mi odpowiedziała mowić to 3 razy, ze nie musi podawać pod katem prawnym przyczyny. Ze pytania mogłam zadawać jak mi to mówiła. I ze powiedziała mi to w najbardziej możliwy etyczny sposób. Rozumiecie??!!! Już mi nie było przykro . Byłam wku${^{¥* na maksa! Kończąc ta rozmowa postanowiłam ze wyślę pismo do Warszawy. Nie zasłużyłam na taki ton i przebieg załatwienie tek sprawy. To już jest szczyt. Jak można takie rzeczy alarmować przez telefon. Jutro idę na pocztę wysłać pismo. Jak można tak postępować z ludźmi. Skandal.
Dziękuje wszystkim za wsparcie, trzymajcie kciuki dalej. Bo będę walczyć!!!! -
Marzycielka wiesz że weszły przepisy ze teraz pracodawca bez podania przyczyny nie ma prawa Cię.zwolnić i jakbyś chciał walczyć to do inspekcji pracy zgłosić masz prawo , dziś wlansie z mamą o tym rozmawiałam . Ona dopuściła i olewa bo ma nową pracę ale zla nadal jest
-
Hej dziewczyny. Mam do Was pytanie. Podejrzewam że jestem w ciąży :)wizyte u ginekologa mam dopiero w piątek...
przedostatnie @ 19.01.2016 cykl trwał 43 dni. kolejna @ 3.03.2016 trwała az do wczoraj co daje 12 dni! nigdy tak nie miałam tyle że bardziej przypominało to plamienie jak @. Wczoraj zrobiłam trzy testy i na wszystkich jest druga kreska mało widoczna. dziś rano zrobiłam kolejny i również kreseczka ale bardzo jasna.
Czy miała któraż z Was podobnie? Martwi mnie to plamienie/krwawienie na przemian i pozytywne testy czy oby wszystko jest w porządku...
Prosze podpowiedzcie coś... -
Radziłabym Ci zrobić test z krwi (Beta HCG) i powtórzyć go po 48h. Ginekolog na pewno Cię skieruje na to badanie, żeby sprawdzić przyrost jeśli okaże się, że jesteś w ciąży.
Wszelkie plamienia/krwawienia w ciąży to nic dobrego. Czy lekarz, do którego sie zapisałaś wie o tym? Ja bbym leciała jak najszybciej do gina. -
ZakręconaOna wrote:Marzycielka wiesz że weszły przepisy ze teraz pracodawca bez podania przyczyny nie ma prawa Cię.zwolnić i jakbyś chciał walczyć to do inspekcji pracy zgłosić masz prawo , dziś wlansie z mamą o tym rozmawiałam . Ona dopuściła i olewa bo ma nową pracę ale zla nadal jest
A jeśli umowa sie poprostu skończyła i jej nie przedłużyli to tez?