Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzycielka, mi się wydaję, że Zakręcona nie ma racji - przy końcu umowy nie mają obowiązku poinformowania. Jedynie co, to możesz pisać skargę 'wyżej' na kierowniczkę argumentując swoimi wynikami i jej podejściem do Twojej osoby. Będą wtedy mieli jasność, że baba wywala dobrych pracowników na rzecz takich, którzy nie są dla niej zagrożeniem.
AJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asmee wrote:Marzycielka, mi się wydaję, że Zakręcona nie ma racji - przy końcu umowy nie mają obowiązku poinformowania. Jedynie co, to możesz pisać skargę 'wyżej' na kierowniczkę argumentując swoimi wynikami i jej podejściem do Twojej osoby. Będą wtedy mieli jasność, że baba wywala dobrych pracowników na rzecz takich, którzy nie są dla niej zagrożeniem.
Tak wiec właśnie ide na pocztę -
Marzycielka wybacz ale nie doczytalam , ze to koniec umowy byl . Przepraszam za blad , Asmee jak zawsze niezawodna ...
Mojej Mamie się nie kończyła umowa , miała przedłużona na dwa lata chwilę wcześniej , tutaj tak jak Asmee pisze mogła Cię zwolnić bez podania przyczyny ale skargę napisz, oczywiście , ze tak . -
AJA, u mnie 10dpo test był negatywny. Dopiero po terminie @ pojawiła się 2 kreseczka :)Wydaje mi się, że wcześniej nie ma sensu robić.. Ja się tak przejęłam tym testem w 10 dniu, że sobie wmówiłam, że nie jestem w ciąży i dopiero po kilku dniach jak się zaczęłam źle czuć to do mnie dotarło, że @ nie przyszła ;d
-
Do zagnieżdżenia dochodzi średnio około 6 dnia po owulacji, od tego momentu w organizmie pojawia się beta HCG. Niektóre testy, te o większej czułości są w stanie wykryć bardzo wczesną ciążę i zdarza się, że już w 10dc wyjdą dwie kreseczki. Ja jednak uważam, że najpewniej byłoby zrobić betę z krwi jeżeli niepokoją Cię takie objawy . Nawet jeżeli poziom bezie jeszcze niski, to taki test zasugeruje Ci więcej niż zwykły sikacz
-
Ajas po co wkrecasz.sobie ??? Kurcze
U mnie w pierwszej ciąży aniolkowej wyszedł test dopiero meeeewwga blado w 16 dniu po.owulacji bo zagniezdzenie było 13 dni po . Teraz wyszedł ok 14 dni po , miałam późną owulacje bo dopiero w 24 dc, o ciąży dowiedziałam się pod koniec 7 tygodnia jakoś 6t .... itp -
Hej dziewczyny Chciałabym prosić was o interpretacje moich wyników badań, były robione w 15 dniu cyklu... Wiem, że LH i FSH robi się na początku, ale miałam okazję zbadać na darmo więc nie zaszkodzi pomyślałam...
http://ifotos.pl/zobacz/201603191_swsxeqw.jpg
W tym samym dniu byłam u pani ginekolog i przypuszczała, że owulacja mogła już nastąpić... Czy po tych wynikach mogłabym wywnioskować, że ona była ? Oczywiście o progesteronie mówię Z góry dziękuje :**
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
ZakręconaOna wrote:Ajas po co wkrecasz.sobie ??? Kurcze
U mnie w pierwszej ciąży aniolkowej wyszedł test dopiero meeeewwga blado w 16 dniu po.owulacji bo zagniezdzenie było 13 dni po . Teraz wyszedł ok 14 dni po , miałam późną owulacje bo dopiero w 24 dc, o ciąży dowiedziałam się pod koniec 7 tygodnia jakoś 6t .... itp
Wiesz staramy się już prawie 3lata... Po prostu nie idzie sobie nie wkręcać po tym wszystkim co dotychczas przeszłam. Zwłaszcza jeśli chodzi o mojego ostatniego gin.17.11.17-poronienie całkowite -
Kochana Ja wiem , ze też starałam się długo przeszłam poronienie bliźniaków , chorób pełno kurcze znam ten cały ból ; (
Ale naprawdę uwierz , ze lepiej odpuścić , nie kochać się mechanicznie , nie wkrecac sobie ze tak to teraz . Po owulacji i tak już wszystko zależy tam od góry a nie od nas więc wtedy wyluzować . Wiem co mówię serio , mnie pomogło bardzo . Kiedy testujesz ?AJA_S lubi tę wiadomość
-
Jaguś_7810 wrote:Hej dziewczyny Chciałabym prosić was o interpretacje moich wyników badań, były robione w 15 dniu cyklu... Wiem, że LH i FSH robi się na początku, ale miałam okazję zbadać na darmo więc nie zaszkodzi pomyślałam...
http://ifotos.pl/zobacz/201603191_swsxeqw.jpg
W tym samym dniu byłam u pani ginekolog i przypuszczała, że owulacja mogła już nastąpić... Czy po tych wynikach mogłabym wywnioskować, że ona była ? Oczywiście o progesteronie mówię Z góry dziękuje :**
Moim zdaniem wyniki masz bardzo ładne. Szkoda, że tak wcześnie je zrobiłaś, lepiej byłoby poczekać jeszcze z 2 dni i wtedy byłaby jasność.. ale uważam, że jesteś już po owulacji. Nie tylko progesteron na to wskazuje choć oczywiście jest kluczowy i zupełnie prawidłowy na 'po owulce'. O ile pamięć mnie nie myli, miałam identyczny wynik w 17dc po owulacji
AJA, poczekaj kochana do terminu @ i testuj. Trzymam kciuki! Koniecznie daj znać tutaj lub na fb! -
Kochana oczywiście , ze pamiętam ! widzę już 39 tydzień , jejku to lada chwila porod . Jak sie czujesz ?
A dziękuję , ze pytasz synuś wspanialy, grzeczny rośnie , ząbki wychodzą dwa na raz 5 miesięcy zaraz kończy . Nowe umiejętności zdobywa , w Tacie zakochany na maksa i o . Tyle u mnie w sumie ;*astoriaa lubi tę wiadomość
-
Zakręcona baaaardzo się cieszę, że wszystko u Was ok Super
Ja czuje się dobrze, do zeszłego tygodnia jeszcze codziennie jeździłam na uczelnię, bardzo lekko zniosłam ciążę. Teraz zostałam już w domu i już wiadomo - ciężko, ale mam nadzieję, że młody wyjdzie niebawem