Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
astoriaa wrote:Hej Dziewczyny, nie było mnie tu sto lat
Wpadłam zapytać co tam u Was jeśli jeszcze mnie ktoś pamięta
Zakręcona jak synek?
Heathera jak idzie?
U mnie było ok do tej pory ok ale robiłam próby wątrobowe bo trochę się drapałam i wyszła cholestaza. Dziś idę do szpitala na kroplówki, jak będzie wszystko ok to może na święta wypuszcza.
Pewnie już Ci ciężko ? Ja to bym mogła za tydzień / półtorej już rodzić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlkaa504 testów używam ale jakos sie widać nie udaje trafić w ten moment i czas. W koło same ciąże wiec sie człowiekowi jakos przykro robi kiedy @ przychodzi. Teraz 10 dpo i odnotowałem spadek temperatury i sluz zabarwiony na różowo ale od 4 dni meczy mnie rozpierający bol brzucha. Tyle o mnie
AJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOstatnio tez przed okresem miałam dwa dni plamien zrobiłam w tym cyklu badania progesteronu trzy dni pod rząd w 6,7,8 dpo i wyniki wyszły 18 i 16,5 i 15,1 wiec nie wiem czy to wgl dobrze i czy moze to byc plamienie bo taka po prostu jestem czy jednak to jest problem
-
Wiesz co wysoki mialas progesteron właśnie w tych dniach co poinien być więc dobrze bo.to wskazuje na dobrze przebyta owulacje a dalej spadał już tak jak powinien do okresu lub wzrastać gdyby.ciaza była bo progesteronem tez można sprawdzić . Hm a l ze idź na bete?
-
nick nieaktualnyWlasnie sie zastanawiałam jak jest z tym progesteronem bo juz sie naczytałam ze rożnie bywa nawet z jego poziomem w ciagu dnia ale jakie to moga byc wahania to nie wiem. Dodatkowo gdzieś czytałam na forum ze coaza była a nawet progesteron spadł i to było juz w trakcie ciazy ale było wszystko w normie. Wlasnie nie wiem czy czekać czy przyjdzie @ czy isc na betę.
-
nick nieaktualny
-
Szczerze to nie umiem Ci odpowiedzieć na to pytanie , Ja z tego co przy staraniach wiedziałam o.progesteronie to to , ze rośnie 6,7,8 dni po owulacji i albo spada na okres albo rosbie lub zostaje w wyższej pozycji a pozniej kolo 12 tyg spada ciazy bo dziecko samo sobie wytwarzac zaczyna poprzez lozysko . Generalnie 15 to duO progesteron , moja znajoma miała 13 i w ciąży była także nadzieja jest 10 dpo to za wczesnie i dla pewności poczekaj do czwartku , jak coś w piątek na bete lec o
-
olkaa504 wrote:No właśnie w tym rzecz tylko ze gwarancji się kurczę nie ma... słuchajcie odstawialy któraś z Was ostatnio tabsy anty ???
Ja. Trochę to wszystko trwało, ale chyba już zmierzam z cyklem w dobrą stronę. Dziewczyny na innym forum mi naopowiadały bajek, że pierwsze cykle po tablektach są idealne po 28 dni, nawet jak wcześniej były nieregularne. A tu proszę, cuda. -
nick nieaktualny