X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! :)

Nadrobiłam ostatnie kilka postów - z tabletkami to różnie bywa. U mnie po odstawieniu @ przyszła chyba dopiero po 2 mies, a później cykle rozregulowały się tak, że trwały raz 2 tyg, raz 30 dni.. dopiero po ponad pół roku doszliśmy do 25 dni i w miarę się spradzało choć zdarzały się też takie po 28 dni. Nie ma reguły, każdy na zmiany hormonalne reaguje inaczej :)

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona miałaś rację... Podle się teraz czuję... Nie narobiłam tylko sobie nadzieji ale też mojemu B.
    A temp jednoznacznie wskazuje na @...

17.11.17-poronienie całkowite
  • Almanah Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    18 dni? :o Mój najkrótszy jaki zarejestrowałam trwał 25 dni i gdyby nie to, że prowadziłam wtedy pomiary temp. to pewnie wzięłabym to za krwawienie międzymiesiączkowe.

Alicja | 24 l | 11 cs
    I will try to find a little more good in me to give to you.
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    Zakręcona miałaś rację... Podle się teraz czuję... Nie narobiłam tylko sobie nadzieji ale też mojemu B.
    A temp jednoznacznie wskazuje na @...
    Kochana ale może jeszcze podskoczy , tylko widzisz to nakrecanie sie jest okropne ... daje takie nadzieję a jak nie wyjdzie to rozpierdziela od środka . Lepiej się miło zaskoczyć niż nie miło rozczarować . ;*

Mój najkrótszy cykl trwał 21 dni ale to raz w zyciu a najdłuższy ok 60 paru dni

AJA_S lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle, że ja jestem tak uparta i niecierpliwa- do mnie dociera z opóźnieniem...
    A jak chodzi o cykle to najkrótszy 24 A najdłuższy 47... Tyle że ja nie brałam anty...

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ja tez nie . Ja jak brałam raz antty bo.lekarz twierdził że owulacje tym NIBY pobudzi ti mialam cykle co 28 dni a takto nie brałam więcej nigdy ich do teraz przy kp

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczęta jakiego używacie termometr ?? Szklany czy elektroniczny ? Ja używałam przed poprzednią ciążą elektryka ale coś mnie kusi na szklany. Jeszcze czekam na @ i nie wiem na jaki się zdecydowac

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja używam elektronicznego, ale tego typowo do owu bo jest dokładniejszy...
    I szczerze mówiąc chyba wygodniejszy i jak dla mnie bezpieczniejszy (termometr mam blisko łóżka, a wierce się i czasem spada na ziemię. A zbiłam chyba już ze 3 rtęciowe)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie to ze sokladniejsz i szybszy to jest zaletą. A jak tam tets będziesz robić czy się wstrzymujesz ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, moze juz padło takie pytanie, wspomagacie jakimiś witaminami swoich mężów? ☺️

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój bierze vitotal i o dziwo z własnej inicjatywy

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój bierze Salfazin, a ja narazie tylko Inofem
    Jeśli do mnie było pytanie o test to jeśli nie przyjdzie @ to w poniedziałek Wielkanocny...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aja_s tak do Ciebie ; ) 3 mam kciuki ; )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 18:33

AJA_S lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam microlife owulacyjny i mam rowniez rteciowy tylko ze to nie dokonca jesy rteciowy , taki sam tylko bez rteci a substancja bezpieczna w srodky ;) a uzywa sie jak rteciowego

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    mój bierze Salfazin, a ja narazie tylko Inofem
    Jeśli do mnie było pytanie o test to jeśli nie przyjdzie @ to w poniedziałek Wielkanocny...

czekamy na wyniki ;) oby pozytywne ! :)

AJA_S lubi tę wiadomość

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś dzisiejsza temp wysłała na mnie kubeł lodowatej wody... I cierpliwie czekam na @ lub jej brak... bez myśli bez nadziei... W ciszy

• Almanah Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja właśnie ten 25 dniowy (a najdłuższy 51 dniowy) miałam zanim zaczęłam brać tabletki. Po tabsach zobaczę jeszcze co się będzie działo.

Też mam microlife. Chwila moment i zmierzone. ;) Rtęciowych już nie sprzedają od paru ładnych lat. Miałam ten bezrtęciowy, ale szybko się zepsuł. :(

Alicja | 24 l | 11 cs
    I will try to find a little more good in me to give to you.
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, mogę dołączyć? :)
    możecie mi przypomniec mniej więcej która ile ma lat?

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobija mnie to czekanie a może by wybrać się do gina na wywołanie ? Czy może za wcześnie? Naczytalam się już o jakimś przeroscie endometrium ahhh. Jeszcze mnie i mojego M odpadły ciche dni.. 24 l witaj : p

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    we wrześniu 23 ;)

‹‹ 656 657 658 659 660 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ