Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny!
Nadrobiłam ostatnie kilka postów - z tabletkami to różnie bywa. U mnie po odstawieniu @ przyszła chyba dopiero po 2 mies, a później cykle rozregulowały się tak, że trwały raz 2 tyg, raz 30 dni.. dopiero po ponad pół roku doszliśmy do 25 dni i w miarę się spradzało choć zdarzały się też takie po 28 dni. Nie ma reguły, każdy na zmiany hormonalne reaguje inaczej -
18 dni? :o Mój najkrótszy jaki zarejestrowałam trwał 25 dni i gdyby nie to, że prowadziłam wtedy pomiary temp. to pewnie wzięłabym to za krwawienie międzymiesiączkowe.
-
AJA_S wrote:Zakręcona miałaś rację... Podle się teraz czuję... Nie narobiłam tylko sobie nadzieji ale też mojemu B.
A temp jednoznacznie wskazuje na @...
Mój najkrótszy cykl trwał 21 dni ale to raz w zyciu a najdłuższy ok 60 paru dniAJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja używam elektronicznego, ale tego typowo do owu bo jest dokładniejszy...
I szczerze mówiąc chyba wygodniejszy i jak dla mnie bezpieczniejszy (termometr mam blisko łóżka, a wierce się i czasem spada na ziemię. A zbiłam chyba już ze 3 rtęciowe)17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja właśnie ten 25 dniowy (a najdłuższy 51 dniowy) miałam zanim zaczęłam brać tabletki. Po tabsach zobaczę jeszcze co się będzie działo.
Też mam microlife. Chwila moment i zmierzone. Rtęciowych już nie sprzedają od paru ładnych lat. Miałam ten bezrtęciowy, ale szybko się zepsuł. -
nick nieaktualny