Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Szuflada 8 stycznia skończyłam 22
Olka możesz iść i powiedzieć co jest pięć on Ci pewnie usg zrobi i da coś jeżeli będzie potrzeba . O przerost się nie martw ... takie coś to już nieliczne przypadki mają i muszą mieć problemy z endometrium
Jesteś w wieku mojego B... Tyle, że on w marcu skończył 2217.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Szuflada 8 stycznia skończyłam 22
Witam sie z Wami w moim 10 cyklu staran. W 69 dc zawitala do mnie @ . 14 dni po wyznaczonej owulacji.. czyli chyba jednak byla badz co badz to juz nie istotne najwazniejsze ze juz wszystko zacznie wracac do normyAJA_S, Asmee lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szuflada, ja 24 w maju będę mieć, rocznik 92. Chociaż cały czas zdarza mi się mówić, ze 21, bo zapominam. Jakoś mi się mózg zaciął 3 lata temu.
Olka, mierzysz tempkę? Może warto jeszcze poczekać? Ja w tym cyklu w pewnym momencie już nawet straciłam nadzieję na owulację, ale w końcu i ona się pojawiła nawet. Bez mierzenia temperatury pewnie już bym z nerwów padła.Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Almanah wrote:Szuflada, ja 24 w maju będę mieć, rocznik 92. Chociaż cały czas zdarza mi się mówić, ze 21, bo zapominam. Jakoś mi się mózg zaciął 3 lata temu.
Olka, mierzysz tempkę? Może warto jeszcze poczekać? Ja w tym cyklu w pewnym momencie już nawet straciłam nadzieję na owulację, ale w końcu i ona się pojawiła nawet. Bez mierzenia temperatury pewnie już bym z nerwów padła.
to mamy dwie osoby z rocznika 92Almanah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamilia 24 ja 27.04 nie nie mierze... Czekam na nowy ten raczej bezoeulacyjny mi się wydaje.. mordeczko skojarzone czy normalne szczepionki ? Ja szczepilam tymi z przychodni starszy ok ale młodszy zawsze spuchniety i marudny...
Kamiliaa24, Almanah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mimo tego, że jestem 91, nadal boję się, że na dziecko jest za wcześnie... mimo wszystko zaczęliśmy starania. Gdyby się udało, byłoby ciężko pogodzić studia i dziecko, zwłaszcza, że nie mogę ich przerwać. Mętlik w głowie dziewczyny
9 DPO- 10,5/14 DPO- 261 /16 DPO- 701/ 21 DPO-4785