Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie Ja niby jestem też na forum kwietniówek bo w końcu wspólne tematy mamy, ale lepiej się czuję i jestem bardziej zżyta tutaj z Wami, chociaż tak na prawdę każda z nas jest na innym etapie "dzieciowym"
I też lubię się tu wygadywać, chociaż czasami głupio mi Wam zawracać głowę problemami osobistymi, nie związanymi z ciążą czy dziećmi
A właśnie ma któraś z Was fb ? Bo ja z chęcią mogę dodać do znajomych to jak ktoś chce mogę podesłać dane na priv -
I takowej opcji nie wprowadzą Hera a fajnie by było jakby taka opcja była
My jesteśmy po karmieniu mała nie dawno zasnęła a mi się odechciało
Co do grupy na fb fajnie by było my ze styczniówkami taką mamy ale nas jest koło 30 jak nie więcej.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Witam.
Ogółem Staram się z narzeczonym już 2,5 roku. Bez przerw będzie jakieś 1,5 roku.
Robione miałam badania wyniki w porządku jedynie progesteron nieco zaniżony no i w USG wyszło, że mam torbiele spowodowane brakiem ovu. Brałam Bromergon i Duphaston jedynym ich wynikiem pracy było złe samopoczucie zawroty głowy i mdłości. Zaprzestałam ich zażywania i przestałam chodzić do gina. Szukam lepszego, który nie będzie mi sugerować zdrady partnera. Aktualnie staramy się 3cykle. Od 3dni zarzywam Inofem A mój partner Salfazin.17.11.17-poronienie całkowite -
Cześć Aja. Mega współczuję takiego lekarza! Koniecznie znajdź takiego, który będzie chciał pomóc..
Na grupę można by jakieś zdjęcia wrzucać i pierdoły bez obaw, że zostaną kiedyś wykorzystane przeciwko nam ;d
To co dziewczyny, zakładać w wolnym czasie grupę? ;>Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 10:40
AJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Założona - link dostępny w wiadomości prywatnej u którejkolwiek z dziewczyn
Jakby ktoś czegoś nie widział, to walić do mnie na priv, jestem dziś cały dzień przy lapku, więc postaram się w miarę szybko odp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 21:16
-
Hejo
Ja w nocy dałam mojej królowej cycucha oczywiscie nie spała ,tzn spała na rękach przy cycu a jak odstawiłam to po spaniu było,mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej,za to teraz dostała cyca i śpi dwie godziny.Zaraz do Was dołącze na fb -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny