Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ogólnie chodziło o to że cały tydzień w domu go prawie nie było. Od poniedziałku po pracy przyjeżdżał na obiad a potem leciał do swojego brata pomagać w remoncie mieszkania i wracał ok 21. W sumie tak strasznie mi to nie przeszkadzało chociaż ciężko mi już kąpać synka i jeszcze go smarować tą maścią na ospę. No i na dodatek od poniedziałku praktycznie z domu nie wyszłam więc już na psyche mi wchodziło. No ale rozumiem że chce mu pomóc bo on z tym remontem już długi czas się buja. Wczoraj po pracy poleciał do szkoły więc też przecież mu nie zabronię :p Ale wrócił po 20 i stwierdził że musi jechać do rodziców bo ma dla nich jakieś tam rzeczy i jeszcze kolegę ma podrzucić do znajomego co obok mieszka. Zła byłam szczególnie, że w sobotę też ma szkołę a potem jedzie na pępkówkę więc znowu go cały dzień nie będzie, a w niedziele ma zajęcia do 18 więc dopiero będzie wieczorem. No ale poleciał i powiedział że dosłownie za chwilę wróci. No i wrócił po 22. A z tych hormonów to oczywiście tylko się poryczałam i złość mnie ogarnęłam i poszłam sobie spać sama. Noo kurde no ja rozumiem że pomaga bratu, że jedzie sobie na pępkówkę bo to tradycja ale on musi oczywiście każdemu pomagać zawsze i wszędzie, a o żonie nie pamięta. Bo podejrzewam że do rodziców by nie jechał gdyby ten kolega nie poprosił o podwózkę. Niby dzisiaj rano gadaliśmy i przeprosił ale jeszcze jedna taka akcja to chyba go na balkon spać wygonie
-
Biedroneczko Ona jest cudowna! :*;*;*
Dumna bardzo jestem z Ciebie .
My dziś witamy się z nowiną !
Mamy pierwszego zęba , dolna jedynka . Przeszliśmy to bez problemowo w sumie , troszkę marudzil ale bez tragedii i gryzl wszystko strasznie hehe .
Wgle laktacja pięknie mi ruszyła po małym kryzysie , 160 ml z jednej piersi ściągnięte Plus wykarmione z niej dziecko dobrze dobrze mam już zamrożone z 600 ml mleka
Dziś muszę w szafie porządek zrobić i dziecku oddać bo ma tyle ciuchów ze szok -
Asmee no mój to zawsze taki był aż za dobry i często ludzie to wykorzystują. No ale teraz ostatnio to przegiął i muszę go trochę wyprostować że tak powiem
Zakręcone to gratki Szybko wyszedł ząbek. U mojego Wiktora pierwszy ząb wyszedł jak miał rok czasu Późno ale za to nigdy nie marudził i nie płakał jak mu się wyrzynały.
Jak tam dziewczyny plany na sobotę ?
Ja dwie pralki muszę wstawić, coś na obiad na szybko zjemy z synkiem. Trochę się pobawimy. Wieczorkiem trzeba go znowu wykąpać i wysmarować i pójdzie spać a ja sobie seans filmowy zrobię i pooglądam jakieś komedie.
W ogóle rano trochę się wystraszyłam bo jak wstałam to strasznie mnie ręce swędziały i ogólnie całe ciało trochę, ale ręce masakrycznie i już myślałam że to ta cholestaza znowu przyszła Ale trochę się podrapałam, wysmarowałam balsamem i na razie jest ok . Może to tak tylko po prostu, zobaczymy jak będzie później -
Zakręcona dziekuje :* i gratuluje z okazji pierwszego "siekacza"
Moja malutka wczoraj w nocy tak pieknie spała,spałyśmy do 10:45 a dzis w nocy nie spala wcale ja mam problem z sutkami mam popękane do krwi i narazie ściągam mleko do butelek i tak misze karmić póki mi sie sutki nie zagoją
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 13:34
-
Biedroneczko , Hera dziękujemy :* dość szybko fakt ale tez przeszliśmy super pierwszego zęba
Biedroneczko Ja na początku tez miałam tak z sutkami , kupiłam malantan bardzo pomógł. Miałam guzki z krwią , płakałam z bolu ale przystawianie pomogło bardzo , kilka dni i przeszlo -
Biedroneczko, a na pewno dobrze przystawiasz małą? Znajoma położna laktacyjna twierdzi, że takie coś występuje najczęściej wtedy, kiedy dziecko do buzi bierze za mały 'kawałek' brodawki. Bepanthen jest dobry do smarowania, bo nie trzeba go zmywać przed każdym karmieniem.
-
nick nieaktualnyZakręcona ale nowiny!! Gratulacje już dwóch ząbków!
Biedroneczko wspolczuje sutków... Może jakimś olejem posmaruj np kokosowym to się zagoją szybciej i nie będą szkodliwe dla małej
Hera faceci.... Rzeczywiście trzeba czasem naprostowac... Mnie też mój czasem tak wkurza, że opuszczają mi nerwy... Zwłaszcza takie dni jak wczoraj, gdzie pierwszy dzień @ i zła jak osa chodziłam ;P dziś już lepiej.
Kupilismy ta MACA dzisiaj i zastanawiam się brać przez pierwszy miesiąc 2 kapsułki dziennie czy 1 czy cały czas dwie lub jedną? Jak myślicie? -
nick nieaktualnyZakręcona ząbki rosną jak szalone gratuluję i pierwszego i drugiego ząbka
dziewczyny ja wiem, że już Wy nie w tych tematach i każda z nas jest inna, ale jak nie raz brałyście luteinę na wywołanie @ (bo na pewno z raz tak miałyście) to długo czekałyście?? Ja dziś biorę 3 dzień i nadal cisza, a to już 51dc i mam trochę dosyć tego czekania -
nick nieaktualnyJej az po tak dlugim czasie? Ehh . Nie wiem czy ma to jakis zwiazek ale jak kiedys bralam dupka to na 3 dzien juz dostalam no nic pozostaje mi uzbroic sie w cierpliwosc i czekac. Chociaz gin powiedzial ze jak po 7 dniach nie dostane okresu to mam sie zglosic do niego.
-
Paulette ja Ci nie pomogę, bo ja nigdy ani luteiny ani dupka nie brałam. Ale skoro gin mówił że po 7 dniach jak nie będzie, masz się zgłosić to musisz niestety czekać
Tymoteuszowa no dokładnie najgorzej, że oni nie rozumieją naszych humorów jak hormony szaleją czyli jak mamy @ albo w ciąży jesteśmy.
Zakręcona hehe teraz mały wilkołaczek będzie