Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam tsh w normie A od kilku miesięcy skąpsze miesiączki. ostatnia była całkiem normalna. Trzeba zrobić szereg badań pod tym kątem ale nie ma co zamartwiać się na zapas. Najlepiej poczekać to wyznaczonego czasu jeśli nie uda się trzeba szukać w czym problem... mój był u urologa chyba w listopadzie wszystko ok, książkowe i wgl. ale badań nasienia nie robił. Dlatego zastanawiam się nad kliniką płodności...17.11.17-poronienie całkowite
-
Ależ to OF jest czasami głupie z tym wyznaczaniem owulacji. Mi też przesuwało w tę i z powrotem, zupełnie wbrew wszelkim metodom. Musiałam sobie majstrować płodnymi śluzami.
Dzisiaj faktycznie piękna pogoda, ale u mnie nad morzem wiał wiatr i chłodnawo było. Ale pół dnia na dworze spędziłam mimo wszystko. -
Ja za pierwszym razem cały pakiet i jedyne nieprawidłowości to nieco podwyższona prolaktyna i zaniżony estrogen i progesteron dał Duphaston i Bromergon-i mimo co mówił nie zaszłam. za drugim razem nie dał na wyniki ale dalej pakował we mnie te same tabletki A za trzecim razem wyskoczył z tekstem, że mam faceta zdradzić.
TSH robiłam ostatnio sama-poprosiłam internistke o skierowanie. I tym razem także wyszedł w normieAlmanah lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
To Ci powiem, że bardzo mądry ten lekarz...jak takie głupoty gada
Ja miałam progesteron 11,67
Prolaktyna 21,3, po obciążeniu niestety wzrosła prawie 10krotnieAlmanah lubi tę wiadomość
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
B. Z własnej woli poszedł do urologa i fizycznie wszystko w porządku... Ale badanie nasienia nie zlecił.
Zaznaczam że oboje byliśmy prywatnie nie na kasę a takie cyrki.
Znalazłam lekarza po opiniach jest świetny, ale mój upiera się przy lekarzu moich sióstr u nas kasę przyjmuje ale jakoś nie chce czekać 2ms a to Świebodzic też ciężko zgrać się zmianami by pojechać17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny