Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
marta95 wrote:hehehe no jednego kotka widzę na twoim zdjęciu! piękniusi
a może nie będzie tak źle ? i będą grzecznie czekać na panią
One nie są grzeczne. Fakt, jak mnie nie ma w domu to śpią większość czasu, ale zanim zasną zdążą nabałaganić. -
nick nieaktualny
-
A tam co dwa dni! Masz ochote to możesz nawet codziennie haha
5 godz a ja nie mogę spać,zasnelam o 22, nawet chyba przed, w sumie sama nie wiem, bo było to tak szybko... obudził mnie bol piersi,na brzuchu nie da rady spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 07:11
-
A ile ty byś Marta chciała spać. 7 godzin w sam raz.
Co do serduszkowania, to tak się zastanawiam - serduszkujecie tylko do starań, czy też w dni niepłodne? (wiem, że się powinno przez cały cykl co 2 dzień żeby plemniory się ładnie mnożyły, pytam z ciekawości ) -
hej dziewczyny trochę mnie nie było ale poczytałam, nadrobiłam co do tych serduszek to ja tym razem będę starała się co dwa dni, cały cykl wiadomo, jak nie będzie ochoty to nic na siłę ale plany są takie, póki co nas to nie męczy a wręcz cieszy więc do boju!
-
No właśnie trochę się zdziwiłam jak przeczytałam kilka razy na forum, albo w pamiętnikach, że dziewczyny tylko w czasie starań serduszkują, a przed i po już nie. Bo na wykresie to jasne, po co się każdym dzielić ze światem, skoro było tydzień po owulacji i nie ma wpływu na poczęcie.