Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkie czekamy na wyniki Oby kochana :*
Ja dziś zakupiłam wiesiołka i zobaczymy, zamówiłam też inofem 60sasz.
A do gin znów boję się iść. Mam jakieś dziwne przeczucie...
Schiza chyba i to konkretna już.
Panicznie boję się ginekologów i stomatologów... Chociaż z tym pierwszym mam inny lęk zwłaszcza po moim ostatnim...
Tacy ludzie potrafią namieszać człowiekowi w głowie17.11.17-poronienie całkowite -
Przypomniałyście mi, że nie wzięłam jeszcze dzisiaj suplementów.
Mojej koleżanki z liceum mama podobno w 5 miesiącu dopiero się dowiedziała, że jest w ciąży. Normalnie miała okres do 5 miesiąca. Teraz sobie nie przypomnę czy taki jak zawsze, ale skoro się nie spodziewała, to pewno tak. Więc w sumie nadzieja nigdy nie umiera, nawet jak @ przyjdzie. -
Misiaimis wrote:No ale tempka poniżej 37,0 i ból brzucha silniejszy im bliżej do @. Może to już głowa świruje i mnie mdli
Mnie mdliło od 21dc a @ przyszła o 3 dni za wcześnie (według mnie). Więc każdy objaw jest dwuznaczny... Może świadczyć wczesną ciążę albo zbliżającą @.
Rudzielec91 mdłości możesz mieć też od zmiany ciśnienia... Niestety akurat mdłości jak widać jest objawem wielu rzeczy... Na naszą zgubę17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, nasuneło mi sie pytanie podczas nowego cyklu. Ogólnie szyjka powinna być w czasie płodnym wysoko, miękka, otwarta a czy w momencie kiedy np nie zaobserwuje ze jest ona rozpulchniona (miekka) to może to utrudniac ewentualne zapłodnienie? Bo tak w sumie w tym cyklu własnie nastawiłam się na te dwa elementy szyjke i śluz. Zastanawiam się czy np szyjka moze się z dnia na dzien zrobić miekka ale pobolewa mnie brzuch, mam wrazenie ze owulacja powinna byc jutro, a wrazenie przy badaniu ze szyjka juz schodzi w dół... nie wiem czy to logicznie brzmi co napisałam :D