Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja wgl osobiście mam problem z szyjką od samego początku, a ze śluzem 4cs też nie koniecznie... Ilość się zmniejszyła Mimo, że w drugiej fazie poprzedniego cyklu było go tyle że aż musiałam chodzić do toalety jak przy plamieniu Więc moja opinia na nie wiele tu się zda17.11.17-poronienie całkowite
-
Kamiliaa, z tą szyjka to ja już sama nie wiem jak jest... tyle czasu staram się ja badać a dalej nie wiem za bardzo co i jak. Wiem tylko kiedy jest nisko albo wysoko, ale za cholercie nie wiem kiedy zamknięta albo otwarta
Wiesiolek rzeczywiście staje na wysokości zadaniaAJA_S lubi tę wiadomość
-
Kamiliaa24 wrote:apropo wiesiołka ja teraz brałam i bardzo polecam bo widze róznice. czasami płodny śluz mialam jeden dzien teraz troche lepiej chociaz nie wiem czy tam 3 dni to nie za mało jak widze u niektorych jest go wiecej..
Inne kobiety nie powinny być naszym wyznacznikiem... Ja zawsze porównywałam wykresy z innymi i na nie wiele mi się to zdało Zgłupiałam kompletnie:/17.11.17-poronienie całkowite -
Kochana wiem co czujesz... To chyba majgorsze uczucie dla kobiety...
Ja za każdym razem wyłam- co skutkowało kłótnią z B. I tak w kółko... zaklęte koło
Ale Martuś zawsze nadzieja jest w kolejnym cyklu Poczekaj troszkę na kolejną owulkę a na pewno się uda :*17.11.17-poronienie całkowite -
U mnie inny problem niby owulkę mam mieć najwcześniej za 3dni a dziś spadła tempka jak przed ovu Jakaś makabra, a zaczęłam brać tego wiesiołka... I teraz nie wiem czy odstawić czy co. A do inofemu mam zamiar wrócić dopiero w kolejnym cyklu. Mam jeszcze folik na dwa dni... I chce po ovu przestać brać suplementy i zobaczyć jak cykl wyglądać będzie bez nich...17.11.17-poronienie całkowite