Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AJA_S, a myślałam, że ja jedyna jestem takim dziwolągiem, to ani warzyw, ani owoców nie lubi. Chociaż u mnie jest odwrotnie, z owoców jem tylko jabłka, banany i mandarynki, z warzywami trochę bardziej sobie szaleję. W zasadzie wszystko co zielone lubię. Makaron ze szpinakiem i kurczakiem to jedno z moich ulubionych dań.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w sumie zauważyłam ze mam owulacje tak 13 dnia przy cyklach 28 dniowych ale ostatnio miałam krótszy bo 26 dni, kiedyś tez wlasnie miałam 14 dnia lub 15 ale cos mi sie przestawiło także wszystko przed Tobą myśle ze to nie jest stałe kiedy sie ma ostatnio tez doszukując informacji o śluzie znalazłam ze objaw najbardziej płodnego zauważa sie na 24 h przed owulacja w w jej dniu nie musi buc rozciągliwy . Ale wiadomo bywa rożnie
-
też o tym słyszałam, że właśnie śluz już w samym dniu owulki nie musi byc rozciągliwy, to samo z testami owulacyjnymi, mi pokazał owulkę już 14 dc a miałam ją dzień później wiadomo, że można się sugerować tym wszystkim żeby mniej więcej zorientować się co i jak ale trzeba mieć też na uwadze, że może być poślizg +/- 1, 2 dni