Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAJA wiara czyni cuda! trzymam kciuki
Zastanawiają mnie moje bóle jajników i jakby uczucie ciężkości. A jestem na pewno po owu. Minęły mi dni śluzu rozciągliwego, mam wodnisty jak od razu po okresie a najlepsze, że przytulanko w 6 dniu cyklu tylko bo później mąż w delegacje wyjechał. A teraz 15 dc. Nie wiem co mam myśleć
A jak starania u reszty dziewczyn? -
Moje drogie ja od tamtej owulacji do tej czułam ból jajnika raz słabszy raz taki zwijałam sie w kulkę... co prawda w tym cykl nie bolał mocno jajnik przed owu a nawet od wczoraj to takie sporadyczne uciski, ciągnięcia.
Boje sie że ten cykl wgl bezowulacyjny bo i dziś piersi przestały boleć przy dotyku i lżejsze się zrobiły a @ nie ma...17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam EmWas po długiej nieobecności.U mnie bez zmian czyli brak cudu.Ogolnie zaprzestalismy starań póki nie będzie wyników genetycznych moich.(badania genetyczne u mnie ze względu na wykrycie u córki trisomii chromosomu 16).Jesli wyjdzie ze mam mutacje to Niki zostanie jedynaczka bo nie chce drugie dziecko skazywać na to co corka ma.Najgorsze jest to ze ta trisomia wywolala autyzm.Wszystkim Wam zycze dwóch kreseczek i donoszenie zdrowego i szczęśliwego bobaska;*