Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
daryjka wrote:Tsh mam ok usg tez bo robione miesiac temu akurat wypadlo mi tak ze bylam u gin zaraz po owulacji wiec tez byla ale 2kresek niestety brak
-
magroz26 wrote:W ciążę w brew pozorom nie jest tak latwo zajść.Niektórym sie udaje za pierwszym razem(sa to nieliczne przypadki)a niektórym udaje sie po jakimś czasie.Niestety organizm kobiet jest tak zaprogramowany ze jak cos minimalnie cos nie tak to nie ma dwóch kreseczek.Ja to juz traktuje jako loterie,czyli kiedys sie uda tylko trzeba "grać".
-
daryjka wrote:Tyle ze ja nie umiem nie myśleć zwlaszcza ze bliska koleżanka zaszła w ciaze (wpadka)wtedy co my zaczelismy sie starac i przezywam razem z nia i w glowie gdzies mi siedzi ze gdyby odrazu nam sie udalo to wlasnie to bym przeżywała moze to glupie ale bardzo emocjonalnie podchodze do tego wszystkiego
-
magroz26 wrote:To wszystko jest normalne jesli sie starasz a Tobie nie wychodź natomiast komuś sie udalo po krótkim czasie lub po prostu ciąża wynikajaca z wpadki.
-
marciaa wrote:Wiesz, masz chociaż taka przewagę ze masz już jedną pociechę czyli jakaś tam pewność że możesz urodxicc :-
-
U mnie wszystko kochana ok , Oskar mial ospe 3 tygodnie temu . Masakra , ze przed szczepieniem Ja zlapal ale byl mega dzielny I przeszedł ja naprawde siper.
Hej daryjka .
3 miesiace to nie powod do zmartwien chociaż wiem xr wkurza ze NJ ie udalo sie odrazu -
ZakręconaOna wrote:U mnie wszystko kochana ok , Oskar mial ospe 3 tygodnie temu . Masakra , ze przed szczepieniem Ja zlapal ale byl mega dzielny I przeszedł ja naprawde siper.
Hej daryjka .
3 miesiace to nie powod do zmartwien chociaż wiem xr wkurza ze NJ ie udalo sie odrazu -
ZakręconaOna wrote:U mnie wszystko kochana ok , Oskar mial ospe 3 tygodnie temu . Masakra , ze przed szczepieniem Ja zlapal ale byl mega dzielny I przeszedł ja naprawde siper.
Hej daryjka .
Kochana Ja sie o dziecko stara lam 22 cykle w tym poronimam ciaze mnoga, wyszło ze mam " tysiąc " chorob które kierowaly nas tylko w in vitro a odpuscilam raz , leków nie wizelam , odmozdzylam sie od ciazy ze tak powiem I co ? W walentynki splodzilismy nasze szczescie wierzę ze I tobie sie uda ale kazdemu bede powtarzac zawsze to siedzi tez w glowie