Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Kochana Ja sie o dziecko stara lam 22 cykle w tym poronimam ciaze mnoga, wyszło ze mam " tysiąc " chorob które kierowaly nas tylko w in vitro a odpuscilam raz , leków nie wizelam , odmozdzylam sie od ciazy ze tak powiem I co ? W walentynki splodzilismy nasze szczescie wierzę ze I tobie sie uda ale kazdemu bede powtarzac zawsze to siedzi tez w glowie
-
nick nieaktualny
-
Pianistka wrote:Magroz, mam endometriozę. to jest powodem problemów. trudności z zagnieżdzeniem i utrzymaniem fasolinki
A z supli ja biorę tylko kwas foliowy, witaminy prenatalne, magnez i d3 -
Kochana ja np. Zajelam sie praca calkowicie I wypady z przyjaciolmi np.na drinka pomogly mega sie odprezylam , przestałam AZ tak wszystko poswiecax mysli ze chce byc w ciazy I zaskoczylo mimo naprawde ogromnych klopotow zdrowotnych. Mialo byc in vitro bylo naturalnie
-
ZakręconaOna wrote:Kochana ja np. Zajelam sie praca calkowicie I wypady z przyjaciolmi np.na drinka pomogly mega sie odprezylam , przestałam AZ tak wszystko poswiecax mysli ze chce byc w ciazy I zaskoczylo mimo naprawde ogromnych klopotow zdrowotnych. Mialo byc in vitro bylo naturalnie
-
msmarmify wrote:Cześć dziewczyny! Też się dołączę
Mam 22 latka, pcos, jedno poronienie za sobą, a teraz 2cs i oczekiwanie na owulkę...
Biorę duphaston i inofolic i czekam...i czekam i czekam i zupełnie nie mam cierpliwości do tego czekania
Ściskam Was Kochane :* -
msmarmify wrote:Magroz dzień strasznie w kratkę, u mnie jeszcze burze do tego, zawijam się właśnie w kocyk z kawką i serialem
Pianistko! Jaki rodzaj muzyki grywasz? Emma- piękne imię! -
nick nieaktualny
-
Magroz, przede wszystkim cholerny ból przy @. Wymioty z bólu, gorączka. do tego ból po stosunku, podczas stosunku, czasem bez przyczyny. krwawienia międzymiesiączkowe, nieregularne, długie cykle...
a ja 24 więc gonię Cię
Mordeczko, ale z fioletowej? czuję się jak celebrytka
Msmarmify, osobiście gustuję w filmowej takie zboczenieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 21:52
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Ja mam 21 lat rocznik 95. staramy się od ponad roku
msmarmify ja też ostatnio poroniłam🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url]