Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak dokładnie żebym nie przesadzała i po za luteiną nic więcej nie pomoże...
Ja mam ślub we wrześniu 2018 dopiero🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane
23.01 doppler
30.01 skan+ diablo
13.02 skan
16.02 🏥 wywołanie porodu
[/url]
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Hej . Daryjka wszystkiego dobrego dla Was
Paulette kiedy dokladnie slub bierzecie ? My 04.08.2017widze , ze Obie szykujemy sie hehe
My zareczylismy sie 31.12.2013 , w ciaze za szlam na koniec stycznia 2015 -
Ja też od tego cyklu biorę duphaston....🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane
23.01 doppler
30.01 skan+ diablo
13.02 skan
16.02 🏥 wywołanie porodu
[/url]
-
na pocztę dostałam powiadomienia że są wpisy na forum
Fajnie, że się wątek rozwija i tak z ciekawości zajrzałam i patrzę Zakręcona na Twój suwaczek i normalnie nie wierzę...jeszcze niedawno pisałaś o tym, że maluszek z brzucha nie chce wyjść a tu już prawie roczek ;O Ale w sumie co się dziwie...moja też już zaraz pół roku skończy
-
HeRa no nie ? Czas leci nieubłaganie .
Dziś jesteśmy z Oskim na noc u Teściow bo Dziadki chcieli małego trochę też a D na nOC i tak w pracy wiec mówię a co mi szkodzi. .. Mama tak patrzy dziś na Małego i sama mówi boze jak ten czas leci dopiero co się urodził. Kurcze ale naprawdę , z dnia na dzień jest coraz mądrzejszy , większy i w ogóle .dumna jestem jak cholera z niego ale tęsknię za tym noworodkiem . Za szybko czas leci
-
Mam 22 lata, staramy się z mężem o pierwsze dziecko, to Nasz 2 cs
Jeśli chodzi o leki to do tej pory brałam Olej rybi, kwas foliowy, MACE i od tego cyklu zaczęłam brać Castagnus na obniżenie prolaktyny i Zioła o. Sroki
Ale odstawiam olej rybi i Macę, i zastanawiam się nad odstawieniem Castagnusa bo boję się że sobie bardziej zaszkodzę mieszając to z ziółkami, niż pomogę
Ale nie wiem... Co o tym sądzicie?
-
Dzień doberek
Wiecie co, to jest prawda. dzieci rosną za szybko
Mi się wyć chce na myśl, że jeszcze niedawno mój malutki okruszek spał na moim brzuchu (mieścił się cały), a teraz raczkuje po całym salonie i tylko patrzy kiedy zostawię drzwi uchylone by mi nawiać.
Wiadomo, rośnie, rozwija się, cudownie patrzeć na te nowe osiągnięcia... kilka dni temu mieliśmy z mężem niespodziankę, zachodzimy do niej do pokoju po drzemce a ona stoi na nóżkach w łózeczku i ściąga zabawki z karuzeli... wczoraj sama zjadła kawałek bułeczki... takie drobnostki, tyle nowości. tyle rzeczy robi po raz pierwszy. Ale zarazem tyle rzeczy po raz ostatni...
Ania, witamyJa sądzę tyle, że przy 2 cs chyba wystarczy wiedzieć mniej więcej kiedy owulka i działać
oczywiście, suple są ok, kwas foliowy obowiązkowo, ale jednak bez przesady
aczkolwiek nie sądzę, byś sobie szkodziła