Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Oktawka wrote:Cześć Wita się 22 latka
serduszkowanie 15.09 Owu 16/17
dzis jestem 7dpo .
Kiedy testujecie? Ściskam :*
Ja nie testuje przez najbliższe lata . Hehe
Starania zaczynamy dopiero za jakieś 2 , 3 lataAJA_S lubi tę wiadomość
-
Pianistka wrote:oczekująca kiedy testujesz?
u mnie ovu ześwirowała i wiem, że nic nie wiem.
Narazie nie testuje już więcej ovu wyliczyła mi owulację na 20 dziś jest 7dpo a ja się wczoraj trochę pośpieszyłam i test wyszedł negatywny . Mam dużo białego śluzu i te grudki na piersiach czasem jest mi nie dobrze i mrowią mnie piersi ale narazie staram się nie nastawiać bo zwariuje a Ty Pianistka kiedy testujesz ? -
Oczekująca najwcześniej rob kochana test 14 dpo. Mnie pamiętam w pierwszej aniołkowej ciąży pozytywny ledwo kreskę było widać , naprawdę ledwo dopiero 16dpo. A w tej było ok 14-17 dpo nie pamiętam ale już wyszła mocna kreska. Także spokojnie musisz czekać niestety .
-
ZakręconaOna wrote:Oczekująca najwcześniej rob kochana test 14 dpo. Mnie pamiętam w pierwszej aniołkowej ciąży pozytywny ledwo kreskę było widać , naprawdę ledwo dopiero 16dpo. A w tej było ok 14-17 dpo nie pamiętam ale już wyszła mocna kreska. Także spokojnie musisz czekać niestety .
Przewidywany termin miesiączki mam na 4 ( będzie to 14 dpo ) więc poczekam jeśli przyjdzie @ to nici z naszych starań a jeśli nie to teścik ajj czekam -
Pianistka nie kochanie hehe ale marzy mi się mam kilka tatuaży i lada chwila będą kolejne , jestem fanka tatuaży.
Powodzonka dziewczyny .
Co do pozytywnych testów pianistka to masz rację , wszystko zależy od zagniezdzenia :)jedne mają w 5 dpo wiec w 10 juz wyjdzie test pozytywny a inne jak ja mają w8- 13 -
Udo całe ja mam na udzie maleństwo takie na 15x25 cm. Muszę najpierw zrzucić zbędne kg potem nogi dziabac. Na obojczyku mam wyjątkowy tatuaz jutro ci wrzucę jak siądę do kompa... no i rekaw, na plecach tez spoooory tatuaz no i na stopie jedynie napis piano