Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też zastanawiam się nad jakąs książką
No będę musiała w końcu iść, na razie zaparzyłam sobie rumianek i będę płukać bo wydaje mi się, że mam ropę i wtedy nawet u dentysty nic nie zrobią ;/ Echh tylko boję się, że jak długo tam będę siedzieć to później kolczyka do języka nie włoże ;/
Leć, miłego rodzinnego obiadku :p
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
ewa81 wrote:Isia 93 - przykro mi, że @ przyszła, ale nowy cykl Ci się zaczął i znów starania . Monia91 - jak się domyślam, że masz dziś urodziny - wszystkiego najlepszego . Czy 91 to Twój rocznik?
Dokładnie, nie ma co się zamartwaiać, tzrba myśleć pozytywnie
Wczoraj miałam załamanie ale trzeba iść do przodu
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
same pechy, brak objawów żeby się fasolek pojawił więc czekam na następny cykl, nie będę się na siłę nakręcać.
sukienki jak nie było tak nie ma. Nie wiem czemu tak za późno się zabrałam za to sama sobie jestem winna. Na uszycie jest za późno, bo ślub na początku grudnia. -
nick nieaktualnyHejka
Ja przeczytałam Greya
dobra, gorąca książka ale nieco przeolbrzymia
czekam teraz na film w walentynki
Ja powtarzam sobie, że po 30 będę druga młodość przechodzić
w pełni samodzielną i niezależną Taaak bym chciała
No ja miałam napady paniki w ciazy o to czy to była mądra decyzja, choć wcześniej byłam o tym przekonana
wiec chwile wątpliwości się pojawiają i będą pojawiać. Dziecko to totalna zmiana na 360 stopni, wszystko się zmienia kompletnie, jak to mowi moja przyjaciółka, nawet w związku
kryśka, tak to jest z tymi zakupami,w sumie jak i fasolkami. J
Jak się bardzo chce/potrzebuje to nigdy nie ma!
Ironia losu heh
http://www.stylefruits.pl/ca-505200/sukienki/popularnosc-tydzien?utm_source=facebook&utm_medium=display&utm_campaign=PL_fb217201
tu masz różne sukienki, o ile interesują Cię zakupy przez neta
ja bym napewno coś wybrała aczkolwiek ja jestem kobieta konkretna 40/42 rozmiar i dostac ładną kiecke w takim rozmiarze to wyczyn