Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno ładnie sobie poczynamy:) ja wina poganiam co dnia, wy piwka likierki ale kazda się o dziecko stara haha:P:P a co tam:P a horrorów to sie nie boję bo to puste filmyh thilerrów ( nie wiem jak się to pisze) to się boje wiecie jakies duchy opętania...tego to się boję
monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzień dobry kochane!! wyrwałam się wkońcu od mojego Pana od tapetowania:) Jezu myślałam, ze do rana nie da mi spac!! no ale czego sie nie zrobi dla groszka:P ....dzisiaj kolejny dzień zwariowany czeka mnie zakup dywanu bo jakoś nie zgrywa się dobrze z tapetą mój obecny i do home you zaciągnę mojego a co tam po takiej nocy niech płaci:P:P!!
-
nick nieaktualnyPrzyszła mama
A kupiłaś tylko telewizor... teraz musisz zrobić remont caleego salonu czy gdzie ty go tam trzymacie haha
Witam, witam
Ja od rana źgam w telefonie
Cały czas włączają mi się aktualizacje a ja tu w miejscu pracy nie mam WI FI! I zabiera mi z konta kasiore
a ja mam abonament, to jak zobacz rachunek to umrę na zawał
No i się bawim bawim haha
I cykam sobie foty
Buźki :** -
nick nieaktualnybuziulka nie remont a dodatki jakieś takie zawsze mam jakiś pretekst a mój we wszystko wierzy co mu powiem:)! ale i tak juz zaczyna się robic ładnie może jak to wszystko do kupy się zbierze to wyslę wam zdjęcie:):)co do rachunku za tel to nic nie mów i nie przypominaj ja ostatnio dowaliłam 277 zł już za 3 dni chcą mi zablokować konto ale ja jakoś nie umiem tyle za opłaty wydac w okienku wolę zwlekać i ramki na zdjęcia w home you kupic:P
Buziulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzyszła mama
mam tak saamo te rachunki to okropność, jest tyle przyjemniejszych rzeczy na które mozna wydac kasę
Mój niestety tak nie ma Ja mu gadam, gadam, gadam, gadam a drzwi do pokoju nie skończone, ze ścian nam farba odpada, drzwi od szafek się nie domykają,a mój kochany tylko na to "taaak, zrobie to! Nie musisz mi co pół roku przypominać"
czekamy na fotyprzyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny