Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sana ja też nie zamawiałam, zawsze kupuję w aptece
Monia tempka może i ładna ale najważniejszy będzie koniec
Buziulka na seks telefonie podobno można nieźle zaraobić hehe;D
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyBuziulka wrote:Przyszla mama interesy robi
własnie
Dobrze mieć znajomości w branży odzieżowej dla maluchów.... jaaakieś rabacikiii
hehe interesy interesy!! jak chcecie obejrzeć stronę ciuchów to wpiszcie na fc markowe ciuszki dziecięce lubań...powinno wam wyskoczyć bo to taka podstrona ...na inna porządną czasu nie mam:) ale jasne dla was mogę ciuchy wysyłać nawet na koniec świata:)!Isia93, monia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Sana ja też nie zamawiałam, zawsze kupuję w aptece
Monia tempka może i ładna ale najważniejszy będzie koniec
Buziulka na seks telefonie podobno można nieźle zaraobić hehe;D
No i może to jest to
Dorobie sie
Zatrzesienie jest w poniedziałki i wtorki potem juz luz
Isia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj zadzwoniła do mojego kobita z banku w sprawie tego kredyt i wiecie co....
ZNOWU CZEGOŚ BRAKUJE... no brak słów po prostu..
Masa papierów poszła na ten kredyt i nadal czegoś brakuje... tym razem coś z księgami wieczystymi i wiecie co jeszcze?
ONI SAMI NIE WIEDZĄ CZEGO BRAKUJE TAK DOKŁADNIE ...
Cycki mi opadły... -
Buziulka wrote:Dzisiaj zadzwoniła do mojego kobita z banku w sprawie tego kredyt i wiecie co....
ZNOWU CZEGOŚ BRAKUJE... no brak słów po prostu..
Masa papierów poszła na ten kredyt i nadal czegoś brakuje... tym razem coś z księgami wieczystymi i wiecie co jeszcze?
ONI SAMI NIE WIEDZĄ CZEGO BRAKUJE TAK DOKŁADNIE ...
Cycki mi opadły...
To jas właśnie najśmieszniejsze w tym wszystkim, że oni sami nie wiedzą czego brakuje lub co trzeba zrobić a kto to kur.. ma wiedzieć! My?! W końcu oni za to dostają kase a nie potrafią się wysilić żeby doprowadzić sprawe do końca ;/
Coś nie coś widziałam jak miałam praktyki w w różnych instytucjach /
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyDokładnie.
Kobieta, która nam "załatwia" ten kredyt dostaje dzięki nam prowizje..
I kurde raz mówi tak, potem znowu coś przekręca, potem znowu inaczej... z jej gadania wyliczyliśmy ile nas będą wstępnie te dokumenty kosztować, które są potrzebne do wydania decyzji to wyszło nam 300zł, jak przyszło co do czego, przekroczyliśmy 800zł.
Dzwoni do sądu pytać się o księgi wieczyste (bo musieliśmy zalozyć) to jej powiedzieli, ze czegoś im brakuje ale czego... nikt nie wie... ja pierdziele.
Mój pewnie już pier**lca dostałWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 11:21
-
nick nieaktualny
-
Ciuszki super, przejrzalam chyba wszystkie zdjęcia Jak będziesz miała coś z napisem dla tatusia to odrazu je chcę
Buziulka tak to już własnie z tym jest... Zawsze jest tak, ze nikt nic nie wie... No moj to by się na pewno zagotował Kase ladną dostają za to, ale przeciez i tak nic nie wiedząprzyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i wywołałam wilka z lasu.
Dzwonił i jeszcze opierdziel dostałam... ja pieprze.
Przyszła mama my też z kumpela myślałyśmy sprzedawać Internetowo używane ubrania generalnie dla wszystkich... ale tego w necie jest tyle, że nie wiem jak by się tu przebić ;/ -
Przyszła mama potrzebuje jakieś ciuszki dla chrześnicy 8 lat ma
My na szczęście żadnych kredytow nie bierzemy.
Za mną już od dawna chodzi otworzenie restauracji przyjaznej matce z malym dzieckiem, ale gdzie ja się przebije, w tym zadupiu to pewnie po paru miesiącach bym się musiała zwinąc. -
nick nieaktualnyMonia, to pozazdrościć
w tyh naszych mieścinach to my super biznesu nie zrobimy
chyba, że sex telefon
Ja to sie boje, że my sie napocimy z tym, wydamy kupe kasy, której i tak nie mamy a i tak wyjdzie dupa i nam nie przyznają tego kredytuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 11:46
monia91 lubi tę wiadomość
-
Wy ten kredyt na remont domu bierzecie ? Kurcze, a nie dało rady jakoś sprawdzić wczesniej czy Wam dadzą czy nie ?
To co ja myśle to najlepiej byloby nad jakąs wodą, ale to znow po sezonie nikłe szanse na gości.. A w mieście pewnie mało chętnych będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 11:47