Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia nieraz się takie trafiają odłożę ...kiedyś były takie swietne body z napisem " mummy + daddy = me !
a swoją droga miałam teraz ścięcie wpadła babka wzięła do łapy spodnie cena 10 zł super pory z nexta a ta jak poparzona rzuciła nimi powiedziała, że to krocie i że nie ma co tu w takiem razie dalej szukać! co za wieś!!
Monia a jakie wózki Ci chodza po głowie bo ja to maniaczka wózków jestem i ogladam niezmiennie od 2 lat raz w miesiącu:)monia91 lubi tę wiadomość
-
Buziulka mnie też się spać chce, ale to chyba dlatego, ze poszliśmy spac po 2 i wstaliśmy o 7...
przyszła mama odłóż odłóż Chętnie kupię A dla tej mojej chrześnicy tez tak troche ciuszków weź to też odrazu więcej jej kupie Co do wozków to takie wielofunkcyjne najlepiej i spacerówke z kubełkowym siedziskiem chyba. Chociaż słyszałam, ze to niby nie zdrowe dla dziecka ? ale te zwykłe spacerówki ni cholere mi się nie podobają -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ehhh... Moja mama w zeszlym roku na Wigilii strzelila, ze będziemy mieli bliźniaki, potem się zastanawiali czy sa w ogole u nas w rodzinie i wyszło, że gdzies tam są. Bliźniacze wozki to mi się nie podobają A takie 3w1 to najlepiej tylko ze spacerówką kubełkową
-
nick nieaktualnystokke miała moja koleżanka niedawno tragedia dzieck duże się urodziło szybko rosło nie miescił się w tym wózku ani wyprostować się nie mógł w tymkuble ani opatulić kocem nie szło a na wertepach mało się nie przewócił....ale z daleka ładnie wyglądał tylko tyle. mnie czasem bierze na takie tradycyjne wózki jak ma np roan podoba mnie się tako extreme czarny ciekawy taki mało ich jeździ:)x lander mi chodzi po głowie ten city..., casualplay spacerówka mnie sie podoba bardzo ...wogóle fajne wózki są chyba jakąs lalke kupie i będę powozić
Buziulka, monia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama Ty lalki nie potrzebujesz tylko jeszcze troszkę i swoje będziesz wozić
Buziulka no to pewnie jakies tam szanse na bliźniaki masz:P Z tymi wozkami to jest tak, ze jeszcze ze sto razy mi się zmieni Na razie tak orientacyjnie oglądam. Jedyne co mi się nie zmieni to kolorprzyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobra kobietki uciekam od was bo mój z obiadem do mnie idzie:) zaraz będzie psioczyć,że nic nie robię tylko z wami gadam:) ...joolz mnie się jeszcze podoba tak mi się przypomniało? tak wogóle chciałam wam wrzucić zdjęcie jakies na pocieszenie ale ja tępa jestem chyba nic mi nie wychodzi....boże starzeję się nie umiem zdjęcia wrzucić na forum;/ rany ale wstyd ....dobra lecę jesć!! buziaki dla was dziewuszki:*
monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzyszła mama
szybki kurs
wchodzisz na strone zapodaj.net albo fotosik.pl
tam wrzucasz zdjęcie
klikasz przycisk potwierdzenia
i kopiujesz link, który CI wyskoczy
i wklejasz na forum
i mamy
Nie śpie
za brudna ta podłoga
mama do mnie dzwoniła i pobawiłam się z moim Poucieeem :DDWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 13:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny