X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Może poplotkujemy? ;)
Odpowiedz

Może poplotkujemy? ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka wrote:
    No i wywołałam wilka z lasu.
    Dzwonił i jeszcze opierdziel dostałam... ja pieprze.

Przyszła mama my też z kumpela myślałyśmy sprzedawać Internetowo używane ubrania generalnie dla wszystkich... ale tego w necie jest tyle, że nie wiem jak by się tu przebić ;/
    powiem Ci ,że w necie ciezko Ci będzie....mój sklep dobrze się trzyma ale na necie bym chyba zaginęła. tutaj atutem jest duży piękny lokal w centrum z podjazdem na wózki, no i ciagle dwoję się i troję żeby dobry towar sprowadzać a i w okolicy nie ma takiego sklepu żadnego typowo dla dzieci...to jest plus ...choć sa tacy co w necie sprzedają i dobrze żyją, sama nie wiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, remont.
    Nasz dom to trochę ruina już... zaniedbany bardzo.
    + nasze małe em, które jeszcze jest magazynkiem.

No nie da rady, potrzebny jest komplet dokumentów czy aby to wszystko na pewno prawomocne, i że nasze i ze tyle warte, i że nie mamy długów i sratatata.... Jeszcze ten sie na mnie drze, że ja nie wiem czy mamy takie dokumenty w domu czy nie... jak ja bym była jakąś nie wiem... wyszukiwarka albo archiwum.

Kurcze, obejrzałam te ubranka.
    świetne <3

Nie mogę się doczekać kiedy swoje będę tak stroić. :D

monia91, przyszła mama:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia jutro jade po nowe ciuchy popatrze coś pod kątem 8 latki jak coś będzie wrzucę na stronę i dam Ci znać co i jak...się dogadamy...buziulka- an nie myślałaś o osobach, które załatwiają kredyty od a do z...są takie nie ma bata żeby kredytu nie dostać bo prowizje sobie zabierają...ja mam taką kolezankę-kazdy wał przejdzie...trzeba troszkę powęszyć.

monia91 lubi tę wiadomość

• monia91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszla mama super :) W zeszłym roku na gwiazdke jej zamawialam z allegro ( bo ta moja chrześnica to ciuchy ma na kilka razy :/ ) Ona to taka chudninka :D Zresztą na zdjeciu była :)

Buziulka no to faktycznie do dupy. Kochana mój tez by się tak zachował :) Więc spokojnie, wyluzuj się oddychaj :D

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszła mama - no to własnie była kobita z polecenia, dużo nam podpowiedziała jak ominąć pewnie sprawy ale mam wrażenie, że dokumentacje robi pierwszy raz albo po prostu nasza sytuacja jest dla niej nowa i inna.. nie mam pojęcia.. no teraz musi być jak jest.. musi to doprowadzić do końca sprawę.

Zobaczymy.
    Z kredytami nie jest łatwo i tyle.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, hehe :D
    Okej ;)

Nie no, nie stresuje się.
    Będziemy w domu to mi wszystko opowie i poszukamy co tam jest niby potrzebne bo przez ten telefon to nam się ciężko dogadać :P

• monia91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo z facetami z reguły jest się ciężko dogadac :D

Przyszła mama jak my wszystkie tu zaciążymy to dopiero Ci ruch zrobimy :D

przyszła mama:) lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saaana! Ty miałaś nam fotki wysłać :D
    Ja pamietam, ja pamietam :D

• monia91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa no własnie ! :D
    Buziulka jaka Ty czujna haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 12:07

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie :))

• monia91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh... przez te ciuszki znów mnie wzięło na oglądanie rzeczy dla dzieciaczkow.

Sana czekamy :) :)

20140607580117.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyślę wyślę jak tylko na laptopie będę :D pamiętam :D

monia91, Buziulka lubią tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, ok to czekamy :D :)

20140607580117.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dziś jakiś kryzys :/

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki ? Co się dzieje ? :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 12:31

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana, co tam?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    och była moja ulubiona Pani!!:) wpada zostawia 500 zł i idzie z uśmiechem na ustach!:) leczą mnie takie osoby:)!- kocham je!!:):)

a co do ruchu na sklepie możecie już kupować i mieć zapasy w szafie jak ja:) swoją drogą dziewczyny tak się z wami zzyłam,że ten ovufriend służy mi tylko do plotkowania z wami:) nie mierzę temp nie spinam się pije cdziennie winiucho i dobrze mi z tym:) już zwariowac szło temperatury, śluzy, kłucie tu kłucie tam....witaminy , leki , monitoringi- obłędy....1 miesiąc od 2 lat gdzie mam gdzieś głęboko te wszystkie obserwacje!! może z takim podejściem sie uda zobaczymy:)! dziś znwu działam i jutro poprawie i jak już nie wyjdzie nic to znów zacznę szturmy lekarzy!:)

Buziulka lubi tę wiadomość

• Sana Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W każdym cyklu mam taki jeden dzień dołka :/

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana głowa do góry kochana!!:)inni mają gorzej!! :*:*

• monia91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama zaczekam chociaż do początku drugiego trymestru :D Póki co znów przeglądam wozki :/ Szczerze mowiąc to jak w zeszłym cyklu sama się budziłam na mierzenie temperatury tak teraz musze mieć budzik nastawiony. Stwerdziłam, ze co ma być to będzie, wszystko w swoim czasie :) Ogólnie przydałyby mi się jakieś body/śpioszki z jakimś napisem dla tatusia, co by mieć już przygotowany prezent informujący, że bedzie tatą :D

Sana glowa do gory wszystko będzie dobrze :)

20140607580117.png
‹‹ 190 191 192 193 194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ