Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBuziulka wrote:No i wywołałam wilka z lasu.
Dzwonił i jeszcze opierdziel dostałam... ja pieprze.
Przyszła mama my też z kumpela myślałyśmy sprzedawać Internetowo używane ubrania generalnie dla wszystkich... ale tego w necie jest tyle, że nie wiem jak by się tu przebić ;/ -
nick nieaktualnyTak, remont.
Nasz dom to trochę ruina już... zaniedbany bardzo.
+ nasze małe em, które jeszcze jest magazynkiem.
No nie da rady, potrzebny jest komplet dokumentów czy aby to wszystko na pewno prawomocne, i że nasze i ze tyle warte, i że nie mamy długów i sratatata.... Jeszcze ten sie na mnie drze, że ja nie wiem czy mamy takie dokumenty w domu czy nie... jak ja bym była jakąś nie wiem... wyszukiwarka albo archiwum.
Kurcze, obejrzałam te ubranka.
świetne
Nie mogę się doczekać kiedy swoje będę tak stroić.
monia91, przyszła mama:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia jutro jade po nowe ciuchy popatrze coś pod kątem 8 latki jak coś będzie wrzucę na stronę i dam Ci znać co i jak...się dogadamy...buziulka- an nie myślałaś o osobach, które załatwiają kredyty od a do z...są takie nie ma bata żeby kredytu nie dostać bo prowizje sobie zabierają...ja mam taką kolezankę-kazdy wał przejdzie...trzeba troszkę powęszyć.
monia91 lubi tę wiadomość
-
Przyszla mama super W zeszłym roku na gwiazdke jej zamawialam z allegro ( bo ta moja chrześnica to ciuchy ma na kilka razy ) Ona to taka chudninka Zresztą na zdjeciu była
Buziulka no to faktycznie do dupy. Kochana mój tez by się tak zachował Więc spokojnie, wyluzuj się oddychaj -
nick nieaktualnyPrzyszła mama - no to własnie była kobita z polecenia, dużo nam podpowiedziała jak ominąć pewnie sprawy ale mam wrażenie, że dokumentacje robi pierwszy raz albo po prostu nasza sytuacja jest dla niej nowa i inna.. nie mam pojęcia.. no teraz musi być jak jest.. musi to doprowadzić do końca sprawę.
Zobaczymy.
Z kredytami nie jest łatwo i tyle. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoch była moja ulubiona Pani!! wpada zostawia 500 zł i idzie z uśmiechem na ustach! leczą mnie takie osoby:)!- kocham je!!
a co do ruchu na sklepie możecie już kupować i mieć zapasy w szafie jak ja:) swoją drogą dziewczyny tak się z wami zzyłam,że ten ovufriend służy mi tylko do plotkowania z wami:) nie mierzę temp nie spinam się pije cdziennie winiucho i dobrze mi z tym:) już zwariowac szło temperatury, śluzy, kłucie tu kłucie tam....witaminy , leki , monitoringi- obłędy....1 miesiąc od 2 lat gdzie mam gdzieś głęboko te wszystkie obserwacje!! może z takim podejściem sie uda zobaczymy:)! dziś znwu działam i jutro poprawie i jak już nie wyjdzie nic to znów zacznę szturmy lekarzy!Buziulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama zaczekam chociaż do początku drugiego trymestru Póki co znów przeglądam wozki Szczerze mowiąc to jak w zeszłym cyklu sama się budziłam na mierzenie temperatury tak teraz musze mieć budzik nastawiony. Stwerdziłam, ze co ma być to będzie, wszystko w swoim czasie Ogólnie przydałyby mi się jakieś body/śpioszki z jakimś napisem dla tatusia, co by mieć już przygotowany prezent informujący, że bedzie tatą
Sana glowa do gory wszystko będzie dobrze