Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj nie... to ja wole jeździć sama... bo mój to zaraz sapie i się spina a ja tam mam luz
My cały czas kombi jeździmy, teraz mamy hatchback wyjątkowo
bo zawsze coś mój przewozi wielkiego a to drabinę a to drzewo się zdarza lub coś tam i potrzebuje duże auto a ja z braku laku, jeżdże też tymWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 09:47
-
nick nieaktualny
-
Cześć myszki ;*
Ja nie jeżdże autem mimo, że mam prawko, na początku nie miałam jakim a teraz to się jakoś boję, ale przynajmniej nie muszę być kierowcą na imprezy ;P
Kukułka jeśli to było lekkie przeziębienie to nie musi wpłynąć na cykl tym bardziej, że brałaś tylko apap;) Ważne żeby nie brać nic z ibuprofenemKukułka92 lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Cześc Isia :*
Ja wlasnie zrobiłam sobie kawkę i jem śniadanko
Isia no ja mam to samo, tylko, że po imprezach to najczęściej ja jeżdże. Aczkolwiek ostatnie dwa razy to ja piłam a mój prowadził, bo powiedział że jeszcze troche i nie będę mogła wcale pić.
Buziulka ma tam dziś ogrom pracy Chyba Gorąca liniaIsia93 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, udało się! odzyskałam wszystkie piliki.
Wczorajszy dzień był tak fatalny.. Wróciłam do domu i jakoś puściły mi nerwy, płakałam jak małe dzieckoIsia93, Buziulka, monia91 lubią tę wiadomość
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
D. no to się bardzo cieszę Praca nie poszła na marne
Ja też zaraz idę robić jakieś śniadanie ale przez ten katar to nie mam na nic siły, nawet na wczoraj i przedczoraj;/ Wykończy mnie zaraz wrrrrr ;/
Monia no właśnie trzeba pić puki można hehe;)monia91 lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny