Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No bardzo dziwne:-)
Ja tez mam dosc jasna karnacje ale duzo osobmowi mi, ze pasuje mi w ciemnym i sasma tez sie tak dobrze czuje:-)
Duzo farb ak ma, ze wychodza cviemniejsze niz powinny:-)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niusia wrote:Dla Ciebie może brzydki a ja lubię jasny brąz
Swoich pewnie nie malowałabym ale wychodzi mi nieszczęsna siwizna i to na samym przedziałku
Jejku a myślałam, że tylko ja w tak młodym wieku siwieje ;o Mam je tylko przy samym czole, nawet obcięłam sobie grzywkę żeby nie farbować ;p
Idę za chwilę na monitoring, bojem siem ;p -
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Dziekuje:-)
A ta dziewczyna na zdjeciu to Ty??
Nie to akurat nie moje zdjecie znalazłam na necie fajna fotografia,znowu mnie dzis dopadł dół i jest mi bardzo smutno znów mysle o dziecku chyba nigdy mi się nie uda :(chce mi sie płakać. -
MagdaMuminek wrote:Jejku a myślałam, że tylko ja w tak młodym wieku siwieje ;o Mam je tylko przy samym czole, nawet obcięłam sobie grzywkę żeby nie farbować ;p
Idę za chwilę na monitoring, bojem siem ;p
Daj zxnac jak na monitoringu:-)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyMAGDAMUMINEK
A ja myślałam, że to aby ja siwieje heheh Moja babcia bardzo szybko osiwiała i chyba na mnie to przeszło Ja zapuściłam grzywkę, żeby nie było widać
Kciukuję ♥
EVELL
Łączę się z Tobą w tym bólu... Za mną już ten dół z tydzień chodzi i doczepić się nie chce
-
U mnie właśnie nikt w tym wieku nie siwiał, z resztą przy tylu nieprzyjemnościach związanych z pco to siwienie nie robi mi różnicy.
Na monitoringu jedna wielka dupa (prawie taka jak moja). Zacznijmy od tego, że w poprzednim cyklu wykres był prawie książkowy, bóle owulacyjne itp. a tu się okazuje, że mamy piękny torbiel ;/
W poprzednim cyklu o tej porze miałam niby owulacje a teraz nic nie widać, oprócz poprawnego endo. Niby jeszcze nic nie jest przekreślone, zobaczymy w poniedziałek.