Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Kochana nie daj sie jej zbyc, lepiej sprawdzic co i jak.
Co do progesteronu to niestety nie mam pojecia;/
Dzięki i tak zrobie, bo te plamienia nie są normalne tym bardziej ze już trzy cykle biore hemie hormonalną terapie zastępczą które mają babki po menopauzie :-/niby na regulacje @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mialam w maja i trzymala mi sie na skorze uwaga...ponad tydzien, powaznie, chodzilam taka brudma na uszach i szyji hehe,wiec wolalam nie ryzykowac bo w sobote ide na wesele:-)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Ja mialam w maja i trzymala mi sie na skorze uwaga...ponad tydzien, powaznie, chodzilam taka brudma na uszach i szyji hehe,wiec wolalam nie ryzykowac bo w sobote ide na wesele:-)
To życze udanego wesela ja też bym się chętnia przesła ale nie mam do kogo -
Dziekuje:-) ale powiem Ci, ze nie bardzo chce mi sie isc, tak nagle to wypadlo, mielismy juz inne plany a tu wesele,mnostwo kasy na to idzie i jeszcze boje sie, ze dostane wtedy okres a mam okropnie bolesne;/
Moze niedlugo Wam wypardnie jakies niespodziewane wesele jak Nam:-)
Landryneczko to nie wiem w takim razie czemu ja mialam takie slady, moze przz tyo,ze farbowalam na cos po cviemny czerwien? W kazdym razie wole przed weselem nie ryxykowac:-)
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tam nie ma co opowiadać
Byłoby duzo lepiej, gdybym w przeddzień wyjazdu nie dostała plamienia i nie utrzymywałoby sie ono cały wyjazd... Liczyłam na serduszkowanie pełną gębą a tu dupa blada
Oprócz tego wyjazd udał się wspaniale Zaliczyliśmy m.in. Giewont, jaskinie Mroźną, Smerczyński Staw, Jezioro Czorsztyńskie, Gubałówkę itp.
Góry to nasze miejsce na Ziemi...
Dałoby się więcej zobaczyć jakby nie po 1) POGODA- była mega h..jowa, nie pozwalała na dalsze wypuszczenie się w góry! 2) Moje biedne stopy! Tzn po 1 wędrówce porobiły mi sie takie odciski i pruszcze, ze ledwo dotarłam do auta i w związku z tym w dłuższe wędrówki też później się nie wybieraliśmy i termy przez to też odpadły, bo aż mi sie rany na nogach porobiły Jak to mój mąz stwierdził- mam lewe stopy hehhe
Urlop minął cudownie-tylko jak zwykle za krótko Poznaliśmy wspaniałych ludzi, opiliśmy się róznych specyfików itp hehhe
Jakbyście szukały noclegu w górach chętnie polece miejsce w którym byliśmy! Świetni właściciele, jedzenie i dobry punkt wypadowy- a to wszystko w parze z korzystną cenąWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:47
-
nick nieaktualny