Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:https://www.facebook.com/superpower0000/photos/a.525116680848238.140506.184203898272853/922896507736918/?type=1&theater usmiałam się do łez masakra
Haha jak przeczytalam to mojemu to kazal mi spac na podlodze:-)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Landryneczka wrote:tak to juz bywa niektórzy mają po 10 dzieci nie mając warunków a ktoś ma wszystko a nie może mieć dzieci . Tak już jest
No niestety, i mam wrazenie, ze coraz czesciej tak bywa;(
Albo jak slysze, ze matka zabila dziecko! Zabilabym taka!
Landryneczka wrote:ale wiesz to z tymi zabijaniami to tylko wina tego że tak rozgłośnili to o tej małej Madzi z Sosnowca . Po tym się tak zaczęło
Fakt, po tym zdarzeniu czescviej bylo slychac o takich przypadkach ale wczesniej tez sie niestety zdarzaly, tak jakby nie mogl tych dzieci oddac skoro ich nie chca;/
Landryneczka wrote:To samo z tym zostawianiem dzieci w samochodzie nigdy o czyms taki nie słyszałam żeby ktos tak zrobił i raz natrafiłam na filmik jakis zagraniczny jak matka poszła na zakupy do sklepu i zostawiła córeczkę w samochodzie najpierw ta mała siedziała potem zaczęła płakać i starciła przytomnosc luddzie szybe wybili i wydostali ją i nie wiem właśnie czy przeżyła ale chyba nie . I po tym tak się zaczęło
Ja tego filmiku nie widzialam ale widze, ze byla taka fala tego po tym jak ten facet zapomnialo dziecku i poszedl do pracy
Landryneczka wrote:zdarzać się zdarzały ale nie tak jak teraz . Niepotrzebnie tak to rozgłaszali . Dokładnie przecież są okna życia czy domy dziecka czy w szpitalu zostawić ech co ci ludzie mają w głowach
Nie mam pojecia, az mam ciarki jak slysze o takim czyms ;/
nick nieaktualny
-
Czekoladko ja sluszalam, ze olej z wesiolka pomaga na sluz, ze jest go wiecej, nie wiem jak i czy wplywa na sama owulacje, sprobuje sie dowiedzic bo u mnie OF nie wykrylo owulacji mimo, ze pecherzyk byl:/
nick nieaktualnyHejka będe dzwonić do gin bo rejestracja jest dopiero od 20:00 ale coś czuje,że jak zwykle mnie zbyje jak zawsze umówiłam,sie co prawda do innej gin na 25-tego,ale ta moja jest lepsza pod względem niepłodnosci nie mam pojęcia dziewczyny co robić ? plamienie jeszcze jest chociąż już ustaje mam nadzieję ze jutro już go nie będzie .Poradzćie kiedy mam zrobić progesteron najlepiej bo nawet nie wiem kiedy miałam owu i czy wg była ? badania robie na własną ręke zeby to potem zebrać w całosc i zanięsc do ginki.