Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
To do dziela czekoladko:) i czekamy na zielony;* ja jestem zalamana moim cyklem, 17dc a owulacji nadal nie wyznaczylo;< do tego temp zamiast rosnac to dzisiaj spadla, nie wiem co o tym myslec;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie prowadze jeszcze wykresu bo sie na tym nie znam ale mam zamiar.Słuchajcie powiedzcie mi prosze czy któraś w as miała brązowe plamienia w śrdoku cyklu dziś u mnie 17 dc a od rana plamie przeraża mnie to bo podczas mycia wypłyneła ze mnie taka ciemna krew jakby skrzep
-
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Ja nigdy nie mialam ale slyszalam, ze czasem moze tak byc w czasie owulacji lub moze to rowniez byc krwawienie implantacyjne
hmm plamienie implantacyjne to u mnie by to był cud a 17 cyklu to chyba jeszcze nie możliwe,a;le mnie nie bolą jajniki tylko brzuch troszke i napewno to nie jest owulacja martwie sie bo nadal plamie wydaje mi sie,że to moze byc problem z progesteronem nigdy go nie badałam,ale jakieś inne dziadostwo sie przyczepiło jutro dzwonie do gin -
Evell plamienie inplantacyjne podobno wystepuje 7 dni po owulacji, moze mialas wczesna owulacje? Najlepiej bedzie jak pojdziesz do lekarza jakie wyjasnienie musi byc;)
Truskaffeczka to sduper, ze masz fajnas tesciowa:-) widze, ze legendy o strasznych tesciowych sa juz nieaktualne;)
Od lipca 2014 na ovufriend. -
No to lanrryneczko do dziela<3
Oj wiem jak to jest jak ktos pije, masakra;/
To fajnie, ze macie osobna kuchnie, mocie sie w pewnymnsensie odizolowac;)
A jak dlugo sie staracie?
Od lipca 2014 na ovufriend.