Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Każda z nas ma inną podstawową temperaturę ciała, jedna może mieć 36 inna 36.8, nie można się sugerować temperaturami innych;)
Najlepiej zacząć mierzyć temperaturę od pierwszego dnia cyklu zawsze o tej samej porze przed wstaniem z łóżka.
Temperatura wzrasta po owulacji i spada przed miesiączką, podczas ciąży dalej jest wysoka i nie spada;)
Dopiero po całym zmierzonym cyklu będziesz mogła wiedzieć jaką masz podstawową tempkę więc kupuj termometr i do dzieła;)
A ty na cośchorujesz ile już się satracie ? -
Staramy się dopiero drugi cykl, tzn starliśmy się już wcześniej przez 3 miesiące ale później musieliśmy zrobić przerwę ze względu na moją niby "nadżerkę" i niewielki stan zapalny;/
Na nic nie choruję, przynajmniej do tej pory nic u mnie nie wykryto;)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Staramy się dopiero drugi cykl, tzn starliśmy się już wcześniej przez 3 miesiące ale później musieliśmy zrobić przerwę ze względu na moją niby "nadżerkę" i niewielki stan zapalny;/
Na nic nie choruję, przynajmniej do tej pory nic u mnie nie wykryto;)
Kochana drugi miesiąc to nie tak dlugo to dopiero poczatek i napewno już za niedługo zaciążysz ja sie staram rok i z kązdym miesiącem trace nadzieje -
Cześć truskaweczka;)
U mnie wszystko ok, weekend bardzo fajnie mi minął
Czekam na owulację, myślałam, że będzie wczoraj i chciałam żeby była wczoraj bo wczoraj był ostatni dzień starań w tym cyklu no ale niestety nic z tego;/
A dlaczego ciążki tydzień??
Od lipca 2014 na ovufriend. -
W pracy kołchoz.. bow weekend pracowałam dzisiaj miałam dzień wolny ale w domu dużo pracy.. ja też owu nie miałam a w tamtym cyklu to w 10 dniu a teraz już 11 i nic.. zobaczymy co wykres pokaże na razie tempka tylko jedną kreskę do góry poszła:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Ja w sumie pierwszy cykl sie obserwuje dokladniej wiec nie wiem jak bylo wczesniej,ntroche mnie to martwi;(
-
Nie ma czego zazdroscic, wydaje mi sie, ze cos jest nie tak a lekarz jakos mnie zbywa;/ teraz bylam u innego ale tez jakos nie jestem do niego przekonana, ide znowunza 2 tygodnie po badania cytologii, zobaczymy co tam wyjdzie...
Mam nadzieje, ze niedlugo obie zobaczymyII kreseczki<3Evell lubi tę wiadomość
Od lipca 2014 na ovufriend.