Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zawsze mozna rozpoczac leczenie tylko zawyczaj uzalezniony nie widzi problemu niestety;/
My razem okolo 5 miesiecy ale dopiero 2 cykl z taka dokladniejsza obserwacja, niestety nie moglismy w pelni wykorzystac tego cyklu bo musze brac tabletki dopochwowe;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Dokladnie,bezpieczentwo jest najwazniejsze, a moze akurat wtedy sie wezmie za siebie? Dzieci zmieniaja nie tylko rodzicow;)
Wiem, ze mogasie takie zdarzyc ale musialabym miec pecha zeby w pierwszym cyklu mierzenia temperatur na taki trafic;/ no ale moglo tak byc;)
A jak objawia sie niedoczynnosc tarczycy?
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No niestety nie na wszystkich to dziala;/ na moja ciocie podzialalo, tez miala takie ultimatum.
Dzieki za artykul, zaraz sobie poczytam:-) ja nie mialam badanej tarczycy.
A to lekatz wysyla na takie badania czy sama chcialas?
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Evell tak występuje . Kiedyś na początku jak założyłam tutaj forum miałam wa cykle bezowulacyjne . Nawet objawów na owulację nie miałam szyjka śluz też na nią nie wskazywał a potem już wszystko normalnie . Ale też dziwaczne cykle miałam ale na szczęście już lepiej .
Isia sama poszłam bo gin nic nie mówił a prosić się nie będę bo skierowania nie chciał nawet dać.
U mnie wlasnie chyba nie wystepuje, wiesz ciezko mi to stwierdzic bo ja sluzu wg nie mam albo tyle co kot naplakal -
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Pijesz siemię lniane albo dziurawca ? Mnie bardzo na śluz pomógł .
A szyjka jak? Badasz sobie ?
Siemie lniane pije moze od dwoch tyg dopiero a kiedy widac efekty ? Pije tez olej wiesiolek i inofolic do tego biore htz . Narazie nie widze pozytwow szyjke mam nisko zawsze chociaz dopiero sie ucze. Jak przywrocic sobie owulacje ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Siemię i olej z wiesiołka-efekty zauważyłam po miesiącu.
Siemie raz dziennie, olej z wiesiołka 3 x 2 kapsułki więc dużo brałam
polecam też ocet jabłkowy z rossmana, i duuuużo wody. Śluz bierze się też z wody.
Dzieki a ocet jak pic i na co pomaga ? -
Ja boje sie, ze moge miec cos w stylu endometriozy bo mam akie objawy;/ moze tarczyce tez pojde zbadac ile landryneczka placvilas za badania?
Co do sluzu to w tym cyklu bylo go bardzo malo, nic nie biore na poprawe ale mam zamiar;)
Na pewno sobie kupie, oby podzialalo;)
O myslalam, ze drozsze jest take badanie, chyba rowniez sobie zrobie bo na tych lekarzy to nie ma co liczyc, ze sami Cie gdzies wysla;/ najchetniej to by tylko recepty wypisywali;/
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Evell ja osobiście nie dałam rady z octem . A do szklanki wdoy łyżeczkę octu dawałam albo do litra wody łyżkę
Zastanawialam sie nad tym octem ost ja oleju lnanego nie moge przelknac ochyda brr. Isia warto kochana zrobic tsh ja biore euthyrox25 bo mam mala tarczyce. W tym tyg mam zamiar zbadac prg i prolaktyne. -
Evell Ja chyba miałam to co Ty. Niby to plamienie, ale krew była ciemna, jakby ze skrzepem. Po jakimś czasie okazało się, że rozpoczął mi się okres, a następny cykl był bezowulacyjny...Mam nadzieję, że u Ciebie to coś innego.
To był akurat pierwszy cykl, w którym zaczęłam się dokladniej obserwować i dupa, kolejny był własnie bezowulacyjny więc jeszcze większa załamka.
Dostalam luteinę na wywołanie @, a jak @ nie przyszla i poszlam go gin to okazało się, że ona (lutka) coś tam zrobiła ze wyroslo jajeczko
Od kolejnego cyklu jak się nie uda mam już przepisaną clostilbegyt - to jest lek, który pomaga jajnikom z owulacjąWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 22:56
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Evell Ja chyba miałam to co Ty. Niby to plamienie, ale krew była ciemna, jakby ze skrzepem. Po jakimś czasie okazało się, że rozpoczął mi się okres, a następny cykl był bezowulacyjny...Mam nadzieję, że u Ciebie to coś innego.
To był akurat pierwszy cykl, w którym zaczęłam się dokladniej obserwować i dupa, kolejny był własnie bezowulacyjny więc jeszcze większa załamka.
Dostalam luteinę na wywołanie @, a jak @ nie przyszla i poszlam go gin to okazało się, że ona (lutka) coś tam zrobiła ze wyroslo jajeczko
Od kolejnego cyklu jak się nie uda mam już przepisaną clostilbegyt - to jest lek, który pomaga jajnikom z owulacją
Tylko ze ja okres mialam 17 dni temu :-/naprawde nie mam pojecia czemu skad te brazowe plamienia ja clo bede miala prawdopodobnie od listopada choc mam nadzieje, ze nie bede juz musiala ehh to wszystko jest strasznie skomplikowane. -
nick nieaktualny