Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonia ja już w październiku na początku w kauflandzie kalendarze adwentowe widziałam i całą półkę mikołajów:) lecę do rossmana jest promocja 1 rzecz + 2 gratis ...co tam ,że po wódce i śledziach lecę....
p.s. flaga zerwana:) - ale straszna jestem:)Buziulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Truskaweczka, bardzo się cieszę, że u Ciebie dobrze i że te plamienia nie są groźne. Kiedyś czytałam, że ciemne plamy to są od jakiejś starej krwi czy coś i nie ma się co martwić, że gorsza jest żywa, czerwona ale lepiej sprawdzić bo to dzidzia, nowe życie
Może jakaś cicha promocja w tym Rossmanie :>
Monik, powiem Ci, że w zapowiedziach ten film wygląda zupełnie inaczej niż cały film. Przynajmniej ja tak myślałam. Na początku totalnie nie wiadomo o co chodzi ale trzeba obejrzeć całyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 19:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno jestem:) ale czad...promocja niby do końca tyg i niby trąbia w reklamach ale ja nie widziałam nie słyszałam koleżanka z rossmana dzwoniła!!
obkupiłam się jak cholera!! ale połacało się bierzesz 1 rzecz 2 rzeczywiście za darmo! także tusz z loreala, który zawsze kupuje kosztuje 69 zł a teraz mam 2 za tą ceną...poszły w ruch pudry, róże, kredki,cienie ale eldorado:)
a i promocja dotyczy malowideł to co chyba lubimy najbardziej:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny