X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Może poplotkujemy? ;)
Odpowiedz

Może poplotkujemy? ;)

Oceń ten wątek:
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam :D :D
    Dokładnie dziewczyny w sklepach jest tragedia po prostu.

przyszła mama widziałam :) Wszystkim nam się uda zobaczysz :)

przyszła mama:) lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 10 listopada 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boszsz jak mi sie dzisiaj nic nie chce.. :/ Moge nie gotowac dzisiaj obiadu..? :p

• monia91 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz :D

przyszła mama no to teraz mozesz odłożyć do skarbonki na wózek :D

20140607580117.png
  • MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 10 listopada 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taa tylko ciekawe co moj Ł na to.. :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia91 wrote:
    Możesz :D

przyszła mama no to teraz mozesz odłożyć do skarbonki na wózek :D

coś Ty Monia do skarbonki na wózek to trzeba władki (100 zł):) wrzucać jak będe takimi sypać to na jedno koło uzbieram:)

• monia91 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodziło, mi zebyś z tym nie łaziła :P Ja zacznę odkładać jak ujrze 2 kreski :P

Ojjj tam. Kanapeczki jakies zjecie, albo coś zamowicie :P

Co do wózków to widziałam genialny teraz jak w sklepie byłam. Tylko nie mam pojecia co to za producent.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 13:48

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jak nie spojrzałaś? ja zawsze patrzę po ramach koduje, w telefon wpisuje aj Monia Monia w takim razie żadna z Ciebie maniaczka wózków:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i nie mówcie o jedzeniu bo ja dzis o kawie tylko a do domu o 17;/

• monia91 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szla po drugiej stronie ulicy, a ja wypłacałam kase z bankomatu :D Chciałam pójść za nią, ale cholerny bankomat tak wolno chodził dziś, ze masakra :/

20140607580117.png
  • MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 10 listopada 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama:) wrote:
    i nie mówcie o jedzeniu bo ja dzis o kawie tylko a do domu o 17;/
    Przyszla mama oszalalas...:) Ja bym z domu nie wyszla bez sniadania.. :p wgl wczoraj mialam dzien jedzenia.. Non stop chodzilam cos przezuwalam, non stop glodna :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tak mam albo jem za duzo albo wogóle...jakoś tak sobie nic nie wziełam na dziś a kawe zawsze mam:)

ale mam plan dziś jak wrócę to zjem śledzie:)
    tak jak mi moja babcia ukochana niezyjąca już robiła....gotowała ziemniaki takie w łupinach robiła śledzie ze śmietana i cebulą i juz i była to mega pyszne bo od mojej Krysinki!!:)
    dziś tak własnie zrobię i otworzę weselną wódkę brata bo została z lipca i tak rozpocznę wolne....

jeszcze tylko 2,5 tyg do wspólnego jedzenia- przeżyję:)!

monia91 lubi tę wiadomość

• monia91 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ambitny plan :D nie powiem :P

Zobaczysz jak zleci :)

20140607580117.png
  • MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 10 listopada 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ide sie zdrzemnac o.. Moj siedzi skleja model samolotu to nawet nie zauwazy ze spie i obiadu nie ma :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i wiecie ogólnie czegos ja nie pojmuje jest tyle bab z wózkami co chwilę jakas z brzuchem normalnie roje... a ogólnie tyle w ciąże zajść nie może... może to tak ma być...gdyby tak wszystkie nagle mogły byśmy się na chodnikach nie zmieściły z wózkami:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia91 wrote:
    No ambitny plan :D nie powiem :P

Zobaczysz jak zleci :)

hehe ambitny to on nie jest ale mam własnie taką chęć na śledzie, ze hej!
    magdalenka to miłej drzemki ja zaraz spadam do domu nie chce mi sie tu siedzieć,,,,hurtownia nawaliła nie mam towaru a ja tak nie lubie.
    spadam dziewczyny do póxniej miłego dnia!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema laski.
    Ale się rozpisałyście :)
    Później nadrobie.

Ja dzisiaj swój dzień przeznaczyłam na olądanie plaszczy na zimie i wiecie co? Bieda z nędzą. Byłam w housie to przejściówki, u nas w croppie wisza tylko jakiś kurtki, top secred - bida i te inne siecówki - totalna masakra. W reserved jest dużo płaszczy ale taaaaakie długie jak w harrym potterze. W środe ide do innej galerii zobaczyć ale nie wierze w cuda ! Widziałam jeden fajny na bazarku u nas ale znów kolor nie taki i w dodatku na zamek :( eh
    Chyba sobie na płaszczyk poczekam

Opłaciłam rachunki i teraz czekam na mojego i wracam do domu bez kasy i płaszcza... buu.... :P

• monia91 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszla mama smacznego :) Tylko jak będziesz otwierała wodeczke odezwij się :D Dołączę sie :D

Buziulka heeej :*
    Twoje zdjecie dziś mi się już nie wyświetla :(
    Przeczytałam książke :D
    No ja wiem, ze z tym płaszczykiem to bedzie średnio :P Juz pisałam wczesniej, ze jak już jest coś fajnego to albo czegoś brakuje, albo czegoś za dużo :)

20140607580117.png
  • MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No. Obiad zrobiony, zjedzony tylko teraz posprzatac nie ma komu :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć laski ale narobiłam...zamknęłam sklep wczesniej bo zimno ponuro i mogę...polazłam do biedronki po coś do zjedzenia a tam małżeństwo stoi z wózkiem i słuchajcie babka trzyma butelke stary przelewa do niej coca colę i daja dziecku pić a mały z 8-9 mies taki malutki....tak się zagapiłam i zdebiałam, że wlazłam w tekturowy stojak rozwaliłam go i wsztskie ściery kuchenne i ręczniki i jakies tam inne rozsypały się po podłodze:) ludzi ful i wszyscy na mnie zamiast na tych durni od coli:)

co za dzień :)

idę na śledzia i Monia otwieram weselną!!:)

monia91 lubi tę wiadomość

• monia91 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama:) wrote:
    cześć laski ale narobiłam...zamknęłam sklep wczesniej bo zimno ponuro i mogę...polazłam do biedronki po coś do zjedzenia a tam małżeństwo stoi z wózkiem i słuchajcie babka trzyma butelke stary przelewa do niej coca colę i daja dziecku pić a mały z 8-9 mies taki malutki....tak się zagapiłam i zdebiałam, że wlazłam w tekturowy stojak rozwaliłam go i wsztskie ściery kuchenne i ręczniki i jakies tam inne rozsypały się po podłodze:) ludzi ful i wszyscy na mnie zamiast na tych durni od coli:)

co za dzień :)

idę na śledzia i Monia otwieram weselną!!:)

Czytając początek byłam w szoku, ale doczytałam koniec i śmiac mi się chce :D Ty to potrafisz :)
    Ale cole tak małemu dziecku ??!! Masakra !!
    Ja jeszcze teoche poczekam, ale będę Ci towarzyszyć :D Poczekam jak mój wróci co by go z kieliszkiem nie przywitać :D

20140607580117.png
‹‹ 234 235 236 237 238 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ