X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Może poplotkujemy? ;)
Odpowiedz

Może poplotkujemy? ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia91 wrote:
    Myślisz, ze wróci ? :D

Tak też myślałam :D :D Są ludzie i ludzie :)
    wróci bo mówiła, ze idzie pomyśleć i wróci:)!

• monia91 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana niestety nie mam zdjęcia, ale zaraz przejrzę stronkę to Ci wyślę jak znajdę :)

przyszła mama no bo wiesz kurtka i buty to już problem nie :D

No to będziesz baaardzo miła :D I ja nagrasz to i my się pośmiejemy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 11:45

20140607580117.png
  • Pola_x Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o, widzę że poniedziałek to się dziewczyny rozgadały :D

przyszła mama to trzymam kciuki by to Polcia była :D

przyszła mama:) lubi tę wiadomość

km5sio4phkxiw92p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    Przyszła mama chodź ze mną na zakupy pomożesz mi coś wybrać :D
    no ja na zakupy to zawsze ostatnio tak sie źle czułam jakiś napad nerek miałam po lekach ledwo chodziałm ale miałam kupon na -40 % do croppa ledwo dojechałam ale byłam i wyszłam obładowana jak wielblłąd aż mi Pan ze sklepu pomagał zanieśc szmaty do auta:)

zakupy to mój problem;/ ....ale lubie go najbardziej z moich problemów!!!!

• Sana Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Monia :)

Przyszła mama no to możliwe że chora. Trzymam kciuki żeby nie wróciła jednak ;)

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polcia dzieki za Polcię:):)

Sana wróci jak nic są tacy pacjenci jak sie da to ja nagram :) pośmiejemy się

Monia a jaki problem, że kurtka i butyt? Twój ma problem?:)

Pola_x, monia91 lubią tę wiadomość

• Pola_x Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama co za baba :D

Ja nie mogę znaleźć ani ładnego płaszczyka ani idealnych szpileczek na zimę :/ I nic mi sie nie podoba. Jak już potrzebować nie będę to pewnie będzie milion fajnych :P

km5sio4phkxiw92p.png
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana zadzwonie do siostry i wezne albo nazwę albo zdjecie :D Sama chciałam sobie takie kupić. Przełaziłam w nich cały cmentarz i jeszcze dzieciaczka nosiłam i wcale nie czuło się, ze mają obcas. Nie wysoki, ale mają.

przyszla mama to ja do Ciebie wpadne na zakupy bo w mojej wiosce nie wiele sklepów jest :P Nawet porządnego centrum handlowego nie ma :/ Nie, na szczęście nie ma :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 11:52

20140607580117.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola tak jest zawsze :)

Przyszła mama koniecznie spróbuj ją nagrać :P

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja jak nie ma fajnych szpileczek patrzyłas na baldowskiego takie botki ma cudne!
    wóle ja nie wiem mi sie zawsze za duzo rzeczy podoba!!

Pola na e-obówie zerkałaś tam mają wszystkie firmy mnie sie zawsze tam tysiąc butów podoba:)

wsumie szpilki by mi się przydały nowe na święta zaraz popatrzę:)

a macie kalosze huntera? wate sa swej ceny? mój mi ostatnio wydał pozwolenie na te kalosze:):) i sie zastanawiam czy warto:)

• Pola_x Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    Pola tak jest zawsze :)

niestety :p

km5sio4phkxiw92p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia w mojej dziurze tez nie ma fajnych sklepów...ja odpalam auto i jadę własnie do zgorzelca, jeleniej góry a jak mój wraca to zabiera mnie do wrocka na cały dzień:):)

monia91 lubi tę wiadomość

• Pola_x Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie się zawsze za dużo podoba, ale nie tych które aktualnie najbardziej potrzebuje :D

przyszła mama chcę kupić coś stacjonarnie, nie lubię butów zamawiać przez internet. Muszę zmierzyć i pomacać :P
    a z kaloszami nie pomogę, bo nie chodzę w kaloszach :P

km5sio4phkxiw92p.png
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam problem taki, ze jak już coś znajdę ciekawego to zawsze jest coś czego albo brakuje, albo jest za dużo :D

Robimy zakupy robimy bo w przyszłym roku to już wszystko będzie się wokół dzieci kreciło :D

Ja nie posiadam kaloszków. :P

Teraz się rozgadałyśmy, i nie wyjdę na zakupy ... :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 12:01

20140607580117.png
  • Pola_x Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama a jest jakiś powód u was, ze się przez 2 lata nie udało? Czy brak szczęścia a lekarze rozkładają ręce? Przepraszam, że pytam, jak nie chcesz to nie odpowiadaj :)

km5sio4phkxiw92p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde a ja kocham kalosze fajnie wyglądają:)Monia siedzi gadaj zakupy nie uciekną...jajku tak mnie zagadałyscie , że mam ochotę znów pare władków wydać na coś!!!:)
    to wasza wina!!! kozaczki, płaszczyki, zakupki ...a wy wiedźmy!
    nie jednak się nie dam , oszczedzam na stokke crusi kasa się sama nie odłozy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola_x wrote:
    przyszła mama a jest jakiś powód u was, ze się przez 2 lata nie udało? Czy brak szczęścia a lekarze rozkładają ręce? Przepraszam, że pytam, jak nie chcesz to nie odpowiadaj :)
    ...u nas niby wsztsko wporzadku owulacje ksiązkowe wyniki też także powód nieznany- najgorszy!!
    ale ja tam w to nie wierze...mus coś byc na rzeczy więc zaczynam z Niemcami my jednak 100 lat za murzynami jestesmy z medycyną i podejściem do pacjenta szczerze wierzę, ze tam coś znajdą i szybko wyleczą!

• Pola_x Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama:) wrote:
    ...u nas niby wsztsko wporzadku owulacje ksiązkowe wyniki też także powód nieznany- najgorszy!!
    ale ja tam w to nie wierze...mus coś byc na rzeczy więc zaczynam z Niemcami my jednak 100 lat za murzynami jestesmy z medycyną i podejściem do pacjenta szczerze wierzę, ze tam coś znajdą i szybko wyleczą!

a próbowaliście w klinice?

km5sio4phkxiw92p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz Pola co mówią mi już w Polsce, że sie zegrać z mężem nie mogę!! ostatnio jak to usłyszał mój od ginekolozki...dokładnie tydzień temu tak powiedziała to mało jej biurka nie przewrócił tak sie zagotował....nie zgranie sie -co za bzdura!! tak właśnie mnie leczą i prowadzą lekarze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak jestem pacjentką lekarza Zosika pracuje w klinice niepłodności we wrocku twierdzi, ze to psychika bo medycznie nie ma sie do czego doczepić.
    cholera wie...ja mam kilku lekarzy jednoczesnie...porównuję co gadają....kazdy co innego....no cóż...widac tak musi byc.
    zobaczymy co w niemczarni powiedzą.

‹‹ 232 233 234 235 236 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ