Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyna wertepy i dla mojego bo on po lasach ,górach i wogle tam gdzie szuwary - navington galeon czarny a dla mnie i taki do auta na wczasy mały lekki stokke crusi siwy:) albo ten fioletowy:) no ale wybrałam i koniec kropka:)
monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć kochane ależ dzień mi się znów zaczyna...najpierw wyplułam 2 tys za zusy w okienku opłat chyba nic mi już dziś tego nie wynagrodzi ...jezu co miesiąc to samo i chora jestem, człowiek tyle buli a jak idzie do lekarza to prywatnie co za kraj, aż włączyłam piosenkę mozila nienawidzę cię polsko!! ...i taka racja!
a taraz siedze w tym mym sklepie i czekam na cud jak na razie zarobiłam 15 zł:D:D -szaleństwo!! hehe i jak ma mój nie siedzieć w niemczech?
wiecie tak mnie cycki dziś w nocy bolały jakbym sie na nie wywróciła...może cos sie kluje?hmmm chyba sobie wkręcam nie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonia91 wrote:Sana jeszcze nie byliśmy. Mieliśmy jechać jutro ale padł jakiś pasek w samochodzie więc nici z mojego kina
przyszła mama bo jeszcze przyjedziemy Dopiero 10:37 Więc na pewno coś jeszcze zarobisz
i wyszło szydło z worka Monie wczoraj roznosiło przez pasek w samochodzie a człowiek się martwił , ze to coś powazniejszego:)
Sana nie ktoś a Polcia!! -
przszła mama pasek padł dziś rano Bo mój nawet nie pojechał do pracy autem. Dobrze, ze wczorajszy wieczor miło się zakończył to przynajmniej mała strata z tego kina
A wczoraj to nie wiem co mi było
Pola zrobi mamie prezent na urodzinyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 10:43
przyszła mama:) lubi tę wiadomość