Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywogle jak sobie pomysle to tyle nieszczęsc z dziećmi i ciązami w tle mnie dotykało...może nie osobiście ale jednak więc powiem wam , ze z dna na miesiąc coraz bardziej chce mi się układać zycie bez małej fasoli.
właśnie ta biedna Kasia i jej wiktorek, 2 tyg temu następna koleżanka poroniła....jedna w szpitalu na jakimś nacinaniu jajników własnie leży same nieprzyjemności, ja od 2 lat nic...odechciewa sie czasem... tylko te brudne cyganki sie mnożą jak psy i przyłażą mi do sklepu, brudne, zmarznięte głodne małe dzieci ciągając za sobą i zabrzac o kase na piwska...kiedyś powiedzaiłam, ze nie dam kasy tylko dam ciepłe kurtki dzieciom bo stały takie z zimna powyginane i wiecie co?-coś po cygańsku paresknęły do mnie i wyszły...pewnie klątwe jakaś rzuciły!! brrr zły dzień mi się szykuje -
nick nieaktualnyJa poroniłam 2 razy w ciągu roku. Tego roku.
To dla mnie najgorszy rok ever
Szkoda mi tych dziewczyn, które ronią, które nie mogą zajść... nic złego nie robiłyśmy a jakieś kary na nas spadają. Sama nie wiem.
I też czasem nachodzą mnie myśli, że zdarzają się takie tragedie z ciążami i dziećmi to może lepiej ich nie mieć.. ale to głupie.
A impreza taka sobie.
Mało organizacji (impreza w domu) w sumie była sama rodzinka kumpeli i domownicy czyli rodzice ojca dziecka, no i my
Zero alko, Mój non stop sobie z A (ojciec dziecka) wychodzili a to na fajkę a to do piwnicy na coś mocniejszego (bo na stole tylko butelka wina) no i tak strasznie drętwo było. Na koniec jeszcze kumpela zaczęła fochy strzelać i stwierdziliśmy z H że wracamy do domu. 21.30 wróciliśmy.
A zdjęcia nie zrobiłam sobie bo jak to ja.. w ostatnim momencie się szykowałam i nie zdążyłam ale dodam inne za momencikprzyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDysponuje tylko samoje**kami wiec nie krzyczcie :PP
http://zapodaj.net/432a8a0ad68f9.jpg.html
Mnie kiedyś cygan chciał ukraść mamie żebym mu kozły pasła
ale jakoś innego kontaktu nie miałam z tą grupą społeczną
Mój chłop poszedł na grzyby...
w połowie (prawie) listopada... czegoś nie kumamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 11:16
MaDalenkA, przyszła mama:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO kurczę
Dziękuję Dziewczyny
Tak mi sie miło zrobiło... bo ten mój to taaaki ubogi w prawieniu komplementów
No czekamy na ukazanie się kolejnych dziewczyn
bardzo jestem ciekawa jak wyglądacie bo przeważnie wychodzi inaczej niż sobie wyobrażam hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno dokładnie...ja jakoś wyobrażam sobie jak kto wygląda po tym jak pisze!! tak samo jak czytam w książce coś mi sie zawsze we łbie uraja:)
Buziulka musisz chłopa podszkolić, mój ciągle mi mówi, ze pięknie wygladam nawet jak wyglądam jakby mnie coś rozjechało...ale ja wiem daleczego tak ejst 9 lat różnicy!! cudowna sprawa:) ciągle sie stara abym do młodszego nie odeszła gułupiutki a ja mam jak w raju!! -
nick nieaktualnybuziulka usta masz łade!! takie duże ja mam wąskie jak żmija;/ jak nosiłam aparat takie fajne mi sie zrobiły bo podniosły od aparatu:) tak mi sie podobało, ze nie chciałam go sciągac!! ...ale musiałam cholera... nawet ostatnio myslałam ,zeby coś pokombinowac z tymi ustami ale się boje że zepsują
-
nick nieaktualnyprzyszła mama:) wrote:no dokładnie...ja jakoś wyobrażam sobie jak kto wygląda po tym jak pisze!! tak samo jak czytam w książce coś mi sie zawsze we łbie uraja:)
Buziulka musisz chłopa podszkolić, mój ciągle mi mówi, ze pięknie wygladam nawet jak wyglądam jakby mnie coś rozjechało...ale ja wiem daleczego tak ejst 9 lat różnicy!! cudowna sprawa:) ciągle sie stara abym do młodszego nie odeszła gułupiutki a ja mam jak w raju!!
Mam tak samo
ale u Moni się to nie sprawdziło
Mój to chodzi i ciągle powtarza, że mam niteczki zamiast mózgu
ale u nas jest 1 rok i 3 miesiące różnicy wieku
Magdalenka, ja nie chodze w okularach bo już za ciężkie są dla mnie i za grube szkła już są a na te super lekkie szkiełka plastikowe mnie nie stać przyzwyczaiłam się szkieł kontaktowych, chodze w nich cały miesiać, bez sciagania i git
Mój brat cioteczny jest ode mnie 6 lat młodszy i już ma większą wade ode mnie.. a jeszcze chłopak rośnie (u nas wada pogłebia się wraz ze wzrostem) to nie wiem z jaką skończy. Moja już stoi dobre 5 lat -
nick nieaktualnyprzyszła mama:) wrote:buziulka usta masz łade!! takie duże ja mam wąskie jak żmija;/ jak nosiłam aparat takie fajne mi sie zrobiły bo podniosły od aparatu:) tak mi sie podobało, ze nie chciałam go sciągac!! ...ale musiałam cholera... nawet ostatnio myslałam ,zeby coś pokombinowac z tymi ustami ale się boje że zepsują
Na zdjęciu lekkiego dziuba zrobiłam stad się większe wydają w rzeczywistości szału nie ma i oczy też mam małeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 11:36
-
nick nieaktualnydziuba- dziuba mi dziub nie pomoże jakbyś nie miała z czego to i byś dziuba nie zrobiła:)jakby mój mi powiedział ,ze mam niteczki zamiast muzgu to by miesiąc nie jadł
a co do wady oczu pewnie macie genetycznie problem...moja kolezanka miała takie duze wady tylko nie wiem czy na + czy - i zoperowała kilka lat temu śladu nie ma po problemie. -
nick nieaktualnyZ tym dziubem to pewnie prawda ale też bym je sobie troszkę poprawiła
Mojemu zawsze odpowiadam, że wole swoje niteczki niz jego próżnie ;]
Ahh
A z oczami planuje operację laserową jak będę miała kasiorkę bo to nadal drogie cholerstwo
przyszła mama:) lubi tę wiadomość