X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Może poplotkujemy? ;)
Odpowiedz

Może poplotkujemy? ;)

Oceń ten wątek:
  • Pola_x Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama może Ci szczęście przyniosę i za niedługo będziesz miała swoją Polę :D
    cześć Buziulka :*

przyszła mama:) lubi tę wiadomość

km5sio4phkxiw92p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wogle jak sobie pomysle to tyle nieszczęsc z dziećmi i ciązami w tle mnie dotykało...może nie osobiście ale jednak więc powiem wam , ze z dna na miesiąc coraz bardziej chce mi się układać zycie bez małej fasoli.
    właśnie ta biedna Kasia i jej wiktorek, 2 tyg temu następna koleżanka poroniła....jedna w szpitalu na jakimś nacinaniu jajników własnie leży same nieprzyjemności, ja od 2 lat nic...odechciewa sie czasem... tylko te brudne cyganki sie mnożą jak psy i przyłażą mi do sklepu, brudne, zmarznięte głodne małe dzieci ciągając za sobą i zabrzac o kase na piwska...kiedyś powiedzaiłam, ze nie dam kasy tylko dam ciepłe kurtki dzieciom bo stały takie z zimna powyginane i wiecie co?-coś po cygańsku paresknęły do mnie i wyszły...pewnie klątwe jakaś rzuciły!! brrr zły dzień mi się szykuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poroniłam 2 razy w ciągu roku. Tego roku.
    To dla mnie najgorszy rok ever :/
    Szkoda mi tych dziewczyn, które ronią, które nie mogą zajść... nic złego nie robiłyśmy a jakieś kary na nas spadają. Sama nie wiem.
    I też czasem nachodzą mnie myśli, że zdarzają się takie tragedie z ciążami i dziećmi to może lepiej ich nie mieć.. ale to głupie.

A impreza taka sobie.
    Mało organizacji (impreza w domu) w sumie była sama rodzinka kumpeli i domownicy czyli rodzice ojca dziecka, no i my :P
    Zero alko, Mój non stop sobie z A (ojciec dziecka) wychodzili a to na fajkę a to do piwnicy na coś mocniejszego (bo na stole tylko butelka wina) no i tak strasznie drętwo było. Na koniec jeszcze kumpela zaczęła fochy strzelać i stwierdziliśmy z H że wracamy do domu. 21.30 wróciliśmy.

A zdjęcia nie zrobiłam sobie bo jak to ja.. w ostatnim momencie się szykowałam i nie zdążyłam ale dodam inne za momencik :)

• MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się ;) alez to bedzie dlugi i straszny dzien..

przyszla mama mnie cygank tez kiedys zwyzywaly bo nie chcialam im dac kasy.. a jedna powiedziala zebym zawalu dostala to ja wysmialam i powiedzialam ze pewnie za jakie40-50 lat dostane :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dysponuje tylko samoje**kami :D wiec nie krzyczcie :PP

http://zapodaj.net/432a8a0ad68f9.jpg.html

Mnie kiedyś cygan chciał ukraść mamie żebym mu kozły pasła O.o
    ale jakoś innego kontaktu nie miałam z tą grupą społeczną :P

Mój chłop poszedł na grzyby...
    w połowie (prawie) listopada... czegoś nie kumam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 11:16

MaDalenkA, przyszła mama:) lubią tę wiadomość

• MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twoje oczy Buziulka... Zakochalam sie... <3

Buziulka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje oczy hehe :D chcesz to CI je moge oddać, zamienić :D
    na jakieś zdrowe najlepiej :D

Ale dziękuje bardzo :)))

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piękna z Ciebie kobietka buziulka!!:) no z tymi grzybami tez nie kumam!!:):)

Buziulka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak ja wysłałąm zdjęcie na dodatek z moim, buziulka, monia, teraz czas na kolejne!!

• MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka wrote:
    Moje oczy hehe :D chcesz to CI je moge oddać, zamienić :D
    na jakieś zdrowe najlepiej :D

Ale dziękuje bardzo :)))
    a co z Twoimi oczami jest nie tak..? wade masz..?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczę :D
    Dziękuję Dziewczyny :D

Tak mi sie miło zrobiło... bo ten mój to taaaki ubogi w prawieniu komplementów :D

No czekamy na ukazanie się kolejnych dziewczyn :D
    bardzo jestem ciekawa jak wyglądacie :D bo przeważnie wychodzi inaczej niż sobie wyobrażam hehe :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak,jestem krótkowidzem ;)
    -5,5, -6,0

takie soczewki mam bo szkła w okularach pewnie są troche większe :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 11:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokładnie...ja jakoś wyobrażam sobie jak kto wygląda po tym jak pisze!!:) tak samo jak czytam w książce coś mi sie zawsze we łbie uraja:)
    Buziulka musisz chłopa podszkolić, mój ciągle mi mówi, ze pięknie wygladam nawet jak wyglądam jakby mnie coś rozjechało...ale ja wiem daleczego tak ejst 9 lat różnicy!!:) cudowna sprawa:):) ciągle sie stara abym do młodszego nie odeszła gułupiutki :):) a ja mam jak w raju!!:P

• MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka wrote:
    Tak,jestem krótkowidzem ;)
    -5,5, -6,0

takie soczewki mam bo szkła w okularach pewnie są troche większe :P
    O kurcze no to spora wada.. ja tez jestem krotkowidzem ale chodze w okularach. ale ja mam dosyc mala wade

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buziulka usta masz łade!! takie duże ja mam wąskie jak żmija;/ jak nosiłam aparat takie fajne mi sie zrobiły bo podniosły od aparatu:):) tak mi sie podobało, ze nie chciałam go sciągac!!:) ...ale musiałam cholera...:) nawet ostatnio myslałam ,zeby coś pokombinowac z tymi ustami ale się boje że zepsują:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama:) wrote:
    no dokładnie...ja jakoś wyobrażam sobie jak kto wygląda po tym jak pisze!!:) tak samo jak czytam w książce coś mi sie zawsze we łbie uraja:)
    Buziulka musisz chłopa podszkolić, mój ciągle mi mówi, ze pięknie wygladam nawet jak wyglądam jakby mnie coś rozjechało...ale ja wiem daleczego tak ejst 9 lat różnicy!!:) cudowna sprawa:):) ciągle sie stara abym do młodszego nie odeszła gułupiutki :):) a ja mam jak w raju!!:P

Mam tak samo :D
    ale u Moni się to nie sprawdziło :D

Mój to chodzi i ciągle powtarza, że mam niteczki zamiast mózgu :D
    ale u nas jest 1 rok i 3 miesiące różnicy wieku :P

Magdalenka, ja nie chodze w okularach bo już za ciężkie są dla mnie i za grube szkła już są :) a na te super lekkie szkiełka plastikowe mnie nie stać :P przyzwyczaiłam się szkieł kontaktowych, chodze w nich cały miesiać, bez sciagania i git :)

Mój brat cioteczny jest ode mnie 6 lat młodszy i już ma większą wade ode mnie.. a jeszcze chłopak rośnie (u nas wada pogłebia się wraz ze wzrostem) to nie wiem z jaką skończy. Moja już stoi dobre 5 lat

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama:) wrote:
    buziulka usta masz łade!! takie duże ja mam wąskie jak żmija;/ jak nosiłam aparat takie fajne mi sie zrobiły bo podniosły od aparatu:):) tak mi sie podobało, ze nie chciałam go sciągac!!:) ...ale musiałam cholera...:) nawet ostatnio myslałam ,zeby coś pokombinowac z tymi ustami ale się boje że zepsują:P

Na zdjęciu lekkiego dziuba zrobiłam stad się większe wydają :D w rzeczywistości szału nie ma :D i oczy też mam małe :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 11:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziuba- dziuba mi dziub nie pomoże jakbyś nie miała z czego to i byś dziuba nie zrobiła:)jakby mój mi powiedział ,ze mam niteczki zamiast muzgu to by miesiąc nie jadł:)
    a co do wady oczu pewnie macie genetycznie problem...moja kolezanka miała takie duze wady tylko nie wiem czy na + czy - i zoperowała kilka lat temu śladu nie ma po problemie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym dziubem to pewnie prawda :D ale też bym je sobie troszkę poprawiła :P

Mojemu zawsze odpowiadam, że wole swoje niteczki niz jego próżnie ;]
    Ahh :D

A z oczami planuje operację laserową jak będę miała kasiorkę bo to nadal drogie cholerstwo :P

• inaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeeejo... Buziulka słodka jesteś ... ]:-) ładna kobieta czego tu wiecej chcieć !

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

‹‹ 228 229 230 231 232 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ