X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Może poplotkujemy? ;)
Odpowiedz

Może poplotkujemy? ;)

Oceń ten wątek:
  • Pola_x Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama może Ci szczęście przyniosę i za niedługo będziesz miała swoją Polę :D
    cześć Buziulka :*

przyszła mama:) lubi tę wiadomość

km5sio4phkxiw92p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wogle jak sobie pomysle to tyle nieszczęsc z dziećmi i ciązami w tle mnie dotykało...może nie osobiście ale jednak więc powiem wam , ze z dna na miesiąc coraz bardziej chce mi się układać zycie bez małej fasoli.
    właśnie ta biedna Kasia i jej wiktorek, 2 tyg temu następna koleżanka poroniła....jedna w szpitalu na jakimś nacinaniu jajników własnie leży same nieprzyjemności, ja od 2 lat nic...odechciewa sie czasem... tylko te brudne cyganki sie mnożą jak psy i przyłażą mi do sklepu, brudne, zmarznięte głodne małe dzieci ciągając za sobą i zabrzac o kase na piwska...kiedyś powiedzaiłam, ze nie dam kasy tylko dam ciepłe kurtki dzieciom bo stały takie z zimna powyginane i wiecie co?-coś po cygańsku paresknęły do mnie i wyszły...pewnie klątwe jakaś rzuciły!! brrr zły dzień mi się szykuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poroniłam 2 razy w ciągu roku. Tego roku.
    To dla mnie najgorszy rok ever :/
    Szkoda mi tych dziewczyn, które ronią, które nie mogą zajść... nic złego nie robiłyśmy a jakieś kary na nas spadają. Sama nie wiem.
    I też czasem nachodzą mnie myśli, że zdarzają się takie tragedie z ciążami i dziećmi to może lepiej ich nie mieć.. ale to głupie.

A impreza taka sobie.
    Mało organizacji (impreza w domu) w sumie była sama rodzinka kumpeli i domownicy czyli rodzice ojca dziecka, no i my :P
    Zero alko, Mój non stop sobie z A (ojciec dziecka) wychodzili a to na fajkę a to do piwnicy na coś mocniejszego (bo na stole tylko butelka wina) no i tak strasznie drętwo było. Na koniec jeszcze kumpela zaczęła fochy strzelać i stwierdziliśmy z H że wracamy do domu. 21.30 wróciliśmy.

A zdjęcia nie zrobiłam sobie bo jak to ja.. w ostatnim momencie się szykowałam i nie zdążyłam ale dodam inne za momencik :)

• MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się ;) alez to bedzie dlugi i straszny dzien..

przyszla mama mnie cygank tez kiedys zwyzywaly bo nie chcialam im dac kasy.. a jedna powiedziala zebym zawalu dostala to ja wysmialam i powiedzialam ze pewnie za jakie40-50 lat dostane :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dysponuje tylko samoje**kami :D wiec nie krzyczcie :PP

http://zapodaj.net/432a8a0ad68f9.jpg.html

Mnie kiedyś cygan chciał ukraść mamie żebym mu kozły pasła O.o
    ale jakoś innego kontaktu nie miałam z tą grupą społeczną :P

Mój chłop poszedł na grzyby...
    w połowie (prawie) listopada... czegoś nie kumam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 11:16

MaDalenkA, przyszła mama:) lubią tę wiadomość

• MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twoje oczy Buziulka... Zakochalam sie... <3

Buziulka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje oczy hehe :D chcesz to CI je moge oddać, zamienić :D
    na jakieś zdrowe najlepiej :D

Ale dziękuje bardzo :)))

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piękna z Ciebie kobietka buziulka!!:) no z tymi grzybami tez nie kumam!!:):)

Buziulka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak ja wysłałąm zdjęcie na dodatek z moim, buziulka, monia, teraz czas na kolejne!!

• MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka wrote:
    Moje oczy hehe :D chcesz to CI je moge oddać, zamienić :D
    na jakieś zdrowe najlepiej :D

Ale dziękuje bardzo :)))
    a co z Twoimi oczami jest nie tak..? wade masz..?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczę :D
    Dziękuję Dziewczyny :D

Tak mi sie miło zrobiło... bo ten mój to taaaki ubogi w prawieniu komplementów :D

No czekamy na ukazanie się kolejnych dziewczyn :D
    bardzo jestem ciekawa jak wyglądacie :D bo przeważnie wychodzi inaczej niż sobie wyobrażam hehe :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak,jestem krótkowidzem ;)
    -5,5, -6,0

takie soczewki mam bo szkła w okularach pewnie są troche większe :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 11:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokładnie...ja jakoś wyobrażam sobie jak kto wygląda po tym jak pisze!!:) tak samo jak czytam w książce coś mi sie zawsze we łbie uraja:)
    Buziulka musisz chłopa podszkolić, mój ciągle mi mówi, ze pięknie wygladam nawet jak wyglądam jakby mnie coś rozjechało...ale ja wiem daleczego tak ejst 9 lat różnicy!!:) cudowna sprawa:):) ciągle sie stara abym do młodszego nie odeszła gułupiutki :):) a ja mam jak w raju!!:P

• MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka wrote:
    Tak,jestem krótkowidzem ;)
    -5,5, -6,0

takie soczewki mam bo szkła w okularach pewnie są troche większe :P
    O kurcze no to spora wada.. ja tez jestem krotkowidzem ale chodze w okularach. ale ja mam dosyc mala wade

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buziulka usta masz łade!! takie duże ja mam wąskie jak żmija;/ jak nosiłam aparat takie fajne mi sie zrobiły bo podniosły od aparatu:):) tak mi sie podobało, ze nie chciałam go sciągac!!:) ...ale musiałam cholera...:) nawet ostatnio myslałam ,zeby coś pokombinowac z tymi ustami ale się boje że zepsują:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama:) wrote:
    no dokładnie...ja jakoś wyobrażam sobie jak kto wygląda po tym jak pisze!!:) tak samo jak czytam w książce coś mi sie zawsze we łbie uraja:)
    Buziulka musisz chłopa podszkolić, mój ciągle mi mówi, ze pięknie wygladam nawet jak wyglądam jakby mnie coś rozjechało...ale ja wiem daleczego tak ejst 9 lat różnicy!!:) cudowna sprawa:):) ciągle sie stara abym do młodszego nie odeszła gułupiutki :):) a ja mam jak w raju!!:P

Mam tak samo :D
    ale u Moni się to nie sprawdziło :D

Mój to chodzi i ciągle powtarza, że mam niteczki zamiast mózgu :D
    ale u nas jest 1 rok i 3 miesiące różnicy wieku :P

Magdalenka, ja nie chodze w okularach bo już za ciężkie są dla mnie i za grube szkła już są :) a na te super lekkie szkiełka plastikowe mnie nie stać :P przyzwyczaiłam się szkieł kontaktowych, chodze w nich cały miesiać, bez sciagania i git :)

Mój brat cioteczny jest ode mnie 6 lat młodszy i już ma większą wade ode mnie.. a jeszcze chłopak rośnie (u nas wada pogłebia się wraz ze wzrostem) to nie wiem z jaką skończy. Moja już stoi dobre 5 lat

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama:) wrote:
    buziulka usta masz łade!! takie duże ja mam wąskie jak żmija;/ jak nosiłam aparat takie fajne mi sie zrobiły bo podniosły od aparatu:):) tak mi sie podobało, ze nie chciałam go sciągac!!:) ...ale musiałam cholera...:) nawet ostatnio myslałam ,zeby coś pokombinowac z tymi ustami ale się boje że zepsują:P

Na zdjęciu lekkiego dziuba zrobiłam stad się większe wydają :D w rzeczywistości szału nie ma :D i oczy też mam małe :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 11:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziuba- dziuba mi dziub nie pomoże jakbyś nie miała z czego to i byś dziuba nie zrobiła:)jakby mój mi powiedział ,ze mam niteczki zamiast muzgu to by miesiąc nie jadł:)
    a co do wady oczu pewnie macie genetycznie problem...moja kolezanka miała takie duze wady tylko nie wiem czy na + czy - i zoperowała kilka lat temu śladu nie ma po problemie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym dziubem to pewnie prawda :D ale też bym je sobie troszkę poprawiła :P

Mojemu zawsze odpowiadam, że wole swoje niteczki niz jego próżnie ;]
    Ahh :D

A z oczami planuje operację laserową jak będę miała kasiorkę bo to nadal drogie cholerstwo :P

• inaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeeejo... Buziulka słodka jesteś ... ]:-) ładna kobieta czego tu wiecej chcieć !

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

‹‹ 228 229 230 231 232 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ