Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyok piękne i młode idę coś z sobą zrobić. troche poćwiczę, umyje te moje cieńkie włosiny może pazura zrobie:) i pewnie na cmentarz się powlokę... jak mojego nie ma to ja tylko po cmentarzu się błąkam no bo gdzie tu samemu łazić tam chociaż nie głupio w pojedynkę spacerować
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja też tego nie rozumiem. Te które nie chcą zachodzą bez problemu, nie dbają o siebie, rodzą bez problemu zdrowe dzieci. Moja koleżanka wczoraj dowiedziała się że serduszko przestało bić... Ja walczę od roku bez skutku. Smutne to.
Buziulka piękna z Ciebie dziewuszka -
nick nieaktualnyjestem, moja trasa spacerowa odbębniona:) tak sobie szłam i stwierdziłam ,że same wertepy w tej mojej miescinie i tym że sposobem doszłam do wnoisku, ze jak już dorobię się Polci to wózek na pompowanych kołach trzeba będzie wygodny z kazdego innego przy tych wertepach Polcia mi wyleci na moich trasach:)
monia91 lubi tę wiadomość
-
Buziulka wrote:Mojemu zawsze odpowiadam, że wole swoje niteczki niz jego próżnie ;]
Ahh
Kochana to i tak dobrze masz mój czasami mówi, że mam zwarcie w przewodach, albo puka mnie w glowe i mowi ze nic nie słyszy tam. Tak to właśnie mnie podrywaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 15:53
przyszła mama:), Buziulka lubią tę wiadomość
-
Pola chyba jakoś tak wstałam w takim dziwnym nastroju. Chce żeby już był wieczór i żebym mogła położyć się już spać zanim wybuchnę!
Przyszła mama u nas jest to samo. Chociaż ostatnio wymienili chodnik ma całej głównej ulicy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 17:01
-
nick nieaktualnyta niedziela jest jakaś taka nerwowa ja tylko czekam do mastershefa i taz spadam spać mam nadzieje ,że szybko usnę!!...wogle to mój jest teraz w takiej miejscowości ,że zasięgu ma, tylko w pracy, hotel w takiej dziurze lezy ,ze ani net ani zasięg masakra jakby mi albo jemu cos się stało to nikt nic nie wie;/ Jezu chyba rzeczywiście czas skonczyc z tymi wyjazdami i zadowolić się tym co mamy.
monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykontaktuje się od 7 rano do 17 jak jest w pracy ale póxniej niestety nie mogę;/ oglądam ugtowanych nie mogę znieśc jak takie wykolejeńce mogą robić pieniądze...jakiś witkowski czy jak mu tam c on soba reprezentuje? kim jest? jakiś buchaj!!! a ja go jeszcze w tv muszę oglądać! buchaj nad buchajem!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny...ja tak luzuje że wybrałam już wózek dla Polci a nawet dwa jeden na spacery i okoliczne wertepy a jeden taki do auta w gości i do sklepu:P:P tak luzuje:P
a tak wogle teraz spojrzałam to jakby ta moja nieszczesna fasola wkońcu zasiała sie w tym cyklu to urodzi się na 5 dni przed moją 30:) innego prezentu nie chcę!!!!!monia91 lubi tę wiadomość