X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Może poplotkujemy? ;)
Odpowiedz

Może poplotkujemy? ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok piękne i młode idę coś z sobą zrobić. troche poćwiczę, umyje te moje cieńkie włosiny może pazura zrobie:) i pewnie na cmentarz się powlokę... jak mojego nie ma to ja tylko po cmentarzu się błąkam no bo gdzie tu samemu łazić tam chociaż nie głupio w pojedynkę spacerować:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No leć :D
    ja zupsko gotuje.. mój wsiąkł w tym lesie.. pewnie przyjdzie wypity..
    i znów mnie będzie męczył, eh.

Inaa dziękuję bardzo :D

• Pola_x Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja też tego nie rozumiem. Te które nie chcą zachodzą bez problemu, nie dbają o siebie, rodzą bez problemu zdrowe dzieci. Moja koleżanka wczoraj dowiedziała się że serduszko przestało bić... Ja walczę od roku bez skutku. Smutne to.

Buziulka piękna z Ciebie dziewuszka :)

km5sio4phkxiw92p.png
  • Pola_x Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też krótkowidz :P ale ja śmigam w okularkach, praca przy komputerze mi za bardzo oczy męczy w soczewkach.

km5sio4phkxiw92p.png
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane :*

Ja to mam dziś takiego nerwa, że aż mnie nosi :/

Buziulka ja niestety nie obejrzałam zdjęcia bo jestem na etapie tel, wieczorem może wejde na laptopa to zobaczę.
    PS. Ta książka to tragedia :P

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem, moja trasa spacerowa odbębniona:) tak sobie szłam i stwierdziłam ,że same wertepy w tej mojej miescinie i tym że sposobem doszłam do wnoisku, ze jak już dorobię się Polci to wózek na pompowanych kołach trzeba będzie wygodny z kazdego innego przy tych wertepach Polcia mi wyleci na moich trasach:):)

monia91 lubi tę wiadomość

• Pola_x Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my też wróciliśmy ze spaceru właśnie :)

monia a co się stało?

km5sio4phkxiw92p.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka wrote:
    Mojemu zawsze odpowiadam, że wole swoje niteczki niz jego próżnie ;]
    Ahh :D

Kochana to i tak dobrze masz :D mój czasami mówi, że mam zwarcie w przewodach, albo puka mnie w glowe i mowi ze nic nie słyszy tam. :D Tak to właśnie mnie podrywa ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 15:53

przyszła mama:), Buziulka lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola chyba jakoś tak wstałam w takim dziwnym nastroju. Chce żeby już był wieczór i żebym mogła położyć się już spać zanim wybuchnę! :)

Przyszła mama u nas jest to samo. Chociaż ostatnio wymienili chodnik ma całej głównej ulicy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 17:01

20140607580117.png
  • Pola_x Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia to życzę by wieczór szybko minął i spokojnie :*

km5sio4phkxiw92p.png
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :* Juz jest 18 zaraz zrobię jakąś kolację pójdę się umyć i do łóżka. Mam nadzieję, że jutro wstanę w normalnym nastroju.
    Trudne to takie trzymać nerwy na wodzy, żeby nie doczepić się z byle powodu i nie rozpocząć nie potrzebnej kłótni.

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ta niedziela jest jakaś taka nerwowa ja tylko czekam do mastershefa i taz spadam spać mam nadzieje ,że szybko usnę!!...wogle to mój jest teraz w takiej miejscowości ,że zasięgu ma, tylko w pracy, hotel w takiej dziurze lezy ,ze ani net ani zasięg masakra jakby mi albo jemu cos się stało to nikt nic nie wie;/ Jezu chyba rzeczywiście czas skonczyc z tymi wyjazdami i zadowolić się tym co mamy.

• Pola_x Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama współczuję. Nie dość że daleko, to jeszcze nie ma się jak skontaktować :/

km5sio4phkxiw92p.png
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszła mama współczuję :* Jak mój robił za Zgorzelcem to tez nie miał zasięgu ani neta. Ja spać nie moglam po nocach :/
    Może ta niedziela tak na nas działa? Sama nie wiem. Tez czekam na mastershefa.

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kontaktuje się od 7 rano do 17 jak jest w pracy ale póxniej niestety nie mogę;/ oglądam ugtowanych nie mogę znieśc jak takie wykolejeńce mogą robić pieniądze...jakiś witkowski czy jak mu tam c on soba reprezentuje? kim jest? jakiś buchaj!!! a ja go jeszcze w tv muszę oglądać! buchaj nad buchajem!!!

• monia91 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie znam kolesia :P Ale no co zrobisz ? Nic.
    Współczuję Ci bardzo. W żadnym miejscu w tym hotelu nie ma zasięgu ? Straszne to. Mamy 21 wiek.

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie ma jest w górzystym terenie nie docieta do tej dziury nic...ale przeżyję jakoś:) jeju już sie nakręcam na Pole obiecałam sobie, że tego nie zrobie a jednak z dnia na dzień juz czytam doszukuje sie...nie idze jednak wyluzować:)

• monia91 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie idzie. Czytałas dzisiejszą poradę? Karzą wyluzować, ale jak ???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 19:29

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...ja tak luzuje że wybrałam już wózek dla Polci a nawet dwa jeden na spacery i okoliczne wertepy a jeden taki do auta w gości i do sklepu:P:P tak luzuje:P
    a tak wogle teraz spojrzałam to jakby ta moja nieszczesna fasola wkońcu zasiała sie w tym cyklu to urodzi się na 5 dni przed moją 30:):) innego prezentu nie chcę!!!!!

• monia91 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie wybrałaś :>
    Hehe no to prezent super :)

20140607580117.png
‹‹ 229 230 231 232 233 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ