Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny....ale Ci fajnie miły wieczór!!.. a własnie Ty już musisz spędzać miłe wieczory bo to już tuż tuż do najlepszych dni w miesiącu:)
swoja droga na Pole nie liczę tak sobie biadolę 2 lata nie wychodzi to dlaczego ma wyjść tym razem:)
Boże co ja będę robić dziś ...jutro..? czarna dupa! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjezu drogi jacy mnie pacjenci dziś odwiedzaja w tym sklepie aż mnie dusi z nerwów baba stała pół godz nad dwoma czapkami kazda po 3 zł....biadoliła, zastanawiała sie k...a nad 6 złotymi!! szok wkońcu wyciagneła metrówkę zaczeła mierzyć, pytała sie czy mam manekina żeby przymierzyc a na końcu wystartowła do mnie żeby mi na głowę przymierzyc:) jejku jakie ułomy!!! w rezultacie nic nie kupiła mówiła, ze wróci...ratunku!!!!!
monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny jak weny możecie nie mieć!!?? mnie czasem tylko sumienie blokuje:) kurtki fajne w cropp i mohito. w mohito kupiłam taka czarną w formie płaszczyka z zamkiem przez całe plecy czarna- fajna...w cropp sa fajne płaszczyki takie bardziej luzackie i też wziełam taki hranatowy w czerwoną kratkę w kapturze:) i jeszcze taki bordowy co ma rękawy skórzane pikowane:) a no i płaszczyki są ładne w reserved taki siwy też nabyłam elegancki ale jeszcze go nie pokazałam mojemu boje się
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny