Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiałam Wam pokazać co ten Mój mi z lasu przyniósł:
http://zapodaj.net/ec86e57598c6a.jpg.html
ta daaaam. 1,5 godziny to we 3 obieraliśmy i wyszły mi 4 sznurki mniej więcej 1m do suszenia i 3 półlitrowe słoiczki marynowanych
A wy już pijecie :>monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde buziulka ale czad z tymi grzybami, ze mnie grzybiara ale,
ze tak późno i są grzyby...zimno i przymrozki kurde niemożliwe wręcz!
a no pijemy...Monia mi dotrzymuje towarzysta...ja miałam cięzki dzień zaczynając od obłąkanej kobiety z czapką do coca coli w sklepie:)
-
nick nieaktualnyPrzyszła mama - doczytałam
Nam kobietom się zawsze należy bo wiedziemy byt dużo cięższy niż nasze chłopy a jeszcze jak nam szczęście nie dopisuje i wszystko leci z rąk albo mieszkamy z teściowymi to tym bardziej!!
Monik, ja początkowo też siedziałam nad tym sama, choć mówiłam mojemu, że mam mi pomóc bo ja go o te grzyby wcale nie prosiłam.. to wymigiwał się, że on tego nie je to nie będzie skrobał.. ale przyszedł i mi troche pomógł i przy okazji zwerbował jeszcze teściową. I we troje siedzieliśmy nad nimi a potem sama je na sznurki nawlekałam i gotowałam Ale w nagrode pojechaliśmy na pizze, potem była namiętna noc więc wybaczyłam mu te grzyby hehe
Wczoraj oglądaliśmy Pod Mocnym Aniołem i chyba przestaje tak dużo pić
Film powalił mnie na łopatkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 17:19
przyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya tak wogóle to już jak płachta na byka działa na mnie flaga sasiada powiewająca obok mojego okna, zaraz się wychyle i ja zerwę!
jak ja kocham polskie święta i Polskę!! patriotka ze mnie pełną gębą!
ojciec od 20 lat w niemczech, brat od 8 , bratowa od 6 , mój od 3 najpierw w norwegii teraz tez w niemczech, wszyscy lepsi znajomi w anglii.
kocham polskę alleluja!!!!!!monia91 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
u mnie wczoraj koszmarny wieczór we łzach:( poszłam do łazienki i zobaczyłam brązowy śluz ze skrzepkami tak sie załamałam i ryczałam ale mąż mnie uspokajał,więc zadzwoniłam do giną i dzisiaj rano miałam badanie i obowiązkowe usg. -
nick nieaktualny
-
Nie wiem od kilku dni po brzuch mnie bolał i jajniki i jeszcze mnie cos kuło w nocy a wczoraj wieczoerm jakos ok 18 poszłam do łazienki i zobaczyłam brązowy sluz aż nie dowierzałam i palcem sprawdziłam szyjkę i tak aż słabo mi sie zrobiło zadzwoniłam bo mój to chiał do szpitala jechac ale dzisiaj bylismy u mojego gina i wszystko w porządku na szczęście kosmówka sie nie odkleja wiec jest ok dostałam Luteine dopochwowo w razie czego i zakaz sexu
-
nick nieaktualny
-
mi tez ulżyło że jest ok z dzidziusiem jakoś szybko rośnie bo minęło 13 dni a jak miało 2,3cm to dzisiaj 4,1cm tak się ciesze że jest ok ale bede teraz uważać na siebie i nie przepracowywać
monia91, przyszła mama:) lubią tę wiadomość