X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Może poplotkujemy? ;)
Odpowiedz

Może poplotkujemy? ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy chce z nim rozmawiać.
    Ja go już od dawna podejrzewałam o to.
    Teraz mama przeczytała smsy od NIEJ w jego telefonie.

Ja wiem, że jest mu ciężko bo z tymi kobietami w domu ma przerąbane, sama z tego powodu się wyprowadziłam chociaż z moją mamą nie jest jeszcze tak źle, gorzej z babcią ale mógł to rozwiązać inaczej. Nie wiem.
    Wyprowadzić się, rozwieść jak mu tak było bardzo źle ale nie tak.. nie oszukiwać.. ja pierdziele.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mieszkają razem.
    Mają wspólnote majątkowa.

Nie mam pojęcia co ja mam zrobić :(
    Moja rodzina to fikcja, jedna wielka fikcja, bajka...

Nigdy nie miałam takiego kontaktu z ojcem - przyjacielskiego. Bardziej taki służbowy więc nie sądzę aby chciał ze mną o tym rozmawiać.

Eh :(

• monia91 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A on zamierza się wyprowadzić ? Czy jak to tam jest ? Jak nie porozmawiasz to się nie dowiesz.
    Kurcze Buziulka nie wiem co Ci poradzić. Chyba mimo wszystko spribowalabym z nim pogadać. Dowiedzieć się co zamierza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 14:01

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie się wyprowadzi... Wszystkie pieniądze zainwestował w remont mieszkania w którym mieszkają wiec nie sądze aby się wyprowadził... Będzie żądał od mamy aby go najpierw spłaciła... wiem, bo awantury są od jakiegoś już czasu.

Poza tym remontuje sobie dom na wsi, który dostał w spadku po ojcu.. taka rudera jak i nasza i dopiero zrobił w niech dach więc do zamieszkania się nie nadaje.
    Mama też raczej nie wyprowadzi bo to jakby jej mieszkanie, w sensie przed ślubem było jej.

Wiem, że nie będzie mi się zwierzał bo go doskonale znam. Jutro do nich pojade, zobaczę co się tam dzieje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 14:05

• monia91 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nie fajnie. To kurcze mógł się najpierw rozwieść czy coś.
    Będzie dobrze:*

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh... nie ma się co martwic. Co ma być to będzie i tyle. Ważne, żeby mamie znowu nie odbiło a reszta się jakoś ułoży. I żeby sobie to jakoś po ludzku wyjaśnili a nie wyzywali się, i żeby ta moja babcia się nie wpierdzielała..

W takich sytuacjach żałuje, że jestem jedynakiem.

• monia91 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak wyjaśnią to jakoś się ułoży :)

Heh teraz tego nie zmienisz :)

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

• monia91 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dlatego ja chciałabym dwójkę, ale najpierw to chociaż jednego chce się doczekać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 14:53

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez chce co najmniej dwoje albo wcale...
    co z tego, że niczego mi nigdy nie brakowało jak od zawsze byłam i jestem samotna, kontrola 24h na dobe...

• monia91 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe. Ja to nawet jedno chce :P

20140607580117.png
  • MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wam powiem ze swoja siastra to sie czulam jakbym miala dwie matki :p ale i tak sama bym chciala conajmniej dwojke swoich dzieciaczkow. A gdyby warunki finansowe byly sprzyjajace to nawet wiecej. A wiem ze w tym kraju byloby to niemozliwe chyba ze wygralabym w totka ;p

• Sana Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym co najmniej dwójkę chciała :)

MaDalenkA lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż ma czwórke rodzeństwa, w tym siostry bliźniaczki. Jak wdał się w tatusia to będzie wesoło :D

atdc6iyehd9qphks.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem plotkary:)

Buziukla lipa z rodzicami ale ja bym wkroczyła bezwzględnie...po pierwsze porobiłabym zdjęcia tel z sms-ami...skopiowała je itd...miała dowody, ojciec jak ojciec nie wiadomo co mu strzeli do glowy, jak rzeczywiście będzie chciał aby Twoja mama coś go miała spłacac to wiesz, sama mówisz jest chora cięzko jej będzie.
    jak masz dowody w garsci nigdy nie wiesz kiedy cię uratuja...jesli dojdzie do rozwodu z dowodami jesli trafi na dobrego sedziego będzie rozpad pozycia z jego winy a wtdy o podział jest cieżko...nic nie wyszarpie albo mało...moja przyjaciółka się rozwodziła długo trwało ale zostawiła męża koniec konców w jednych skarpetkach i majtkach- nalezało mu się, nawiasem mówiąc....
    z ojcem tez bym pogadała....nawet jesli by nie chciał powiedziałabym, ze jest zobowiązany do rozmowy zarówno z Toba jak i z mamą bo z jego strony " wyszedł smród", bądź co bądź nie ejsteś dzieckiem i musisz wiedzieć co on sobie dalej planuje i mysli, ja tak myślę, ja bymm to zrobiła dla mamy, nie pytającjej o zdanie.
    no ale kazda rodzina jest inna, nie mniej współczuję. rodzinne kataklizmy sa straszne, wiem, bo przerabiałam!

• monia91 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama ma dwójkę rodzeństwa, mojego matka ma trójkę rodzeństwa, a on tylko brata.

Przyszła mama zgadzam się z Tobą. Zawsze dowód zawsze się przyda.

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja rodzinka to liczna jest i była, ze strony mamy było 13 rodzeństwa, ze strony taty 6 rodzeństwa. Ja mam jednego brata, a mąż ma brata i siostrę

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o rany leci film "wyznania zakupochiliczki"...wsam raz dla mnie, ale ż dostałam po sumieniu;/
    wymęczył mnie dzisiejszy dzień, najpierw kochana mamusia, choć naprawdę jest kochana- widzimy sie tak często , za az się nudzi;/ a później babcia na dokładkę i wróciłam zmęczona jak cholera...

tak woglę to strasznie mi się duży już bym chaiała wiedziec czy się udało czy nie ( pewnie nie) i znowu działać a nie tyle czekac i czasu marnować! mogłoby to inaczej działać:)

to co dziewczeta po kieliszeczku wineczka? juz taka późna pora:P

• MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszla mama jaka pozna godzina toz to dopiero 17.30 nawet to nie :p ja dopiero obiad zjadlam :p i tez sobie siedzie z Ukochanym winko popijam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o nie magdalenka jest zasada....nie piszemy ze siedzimy z ukochanym !!;)
    nie piszemy bo mój dopiero w domu za 2,5 tyg!:) to tak żeby mi smutno nie było:):)

‹‹ 246 247 248 249 250 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ