Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dowody zawsze lepiej mieć. Nawet, jeśli się ich później jednak nie wykorzysta.
Przyszła mama ja też mojego nie mam przy sobie teraz, także doskonale Cię rozumiem. Cieszę się, że Wy tu jesteście, zawsze jest z kim pogad...yyyy...popisać
Zdróweczko
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDowodów już mieć nie będziemy bo mama powiedziała ojcu o wszystkim, to jej powiedział, że sobie to uroiła ;/
I że rozwodu nie będzie bo go nie stać
i że jak wykończy dom na wsi to się wyprowadzi. I tak oto doszli do porozumienia.
Ja zdjęć nie miałam jak zrobić bo smsów nie widziałam.
A mama niestety nie umie posługiwać się aparatem, w telefonie też nie ma..
-
nick nieaktualnyJa się nie raz dałam w intryge wciągnąc i wiecie co? Zawsze źle na tym wychodziłam wiec mam mieszane uczucia co do tego, czy wziąć dołożyć sobie na głowe problemy rodziców. Ja wiem, że to jest moja mama ale i ojcec. Mimo wszystko kocham ich oboje i ja nie potrafie ojca nienawidzieć. Wiem co przeszedł bo ja przeszlam to samo. Nie podoba mi się to co robi ale co ja mam zrobić?
Sama nie wiem
Przespie się z tematem i jutro podejme jakieś decyzje.
Dzieki kochane za słowa wsparcia i ootuchy :* -
nick nieaktualny
-
monia91 wrote:Haha. Jeszcze możemy
A podobno czerwone wino dobrze wpływa na endometrium
dokładnie, to wszystko dla zdrowotności
Buziulka strasznie Ci współczuję. Sama nie wiem, co bym w takiej sytuacji zrobiła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 18:12
monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno to za nasze endometrium!
a ja zgubiłam mój mandat a do jutra mam termin i chce zapłacić, zeby ze mnie dłużnika nie zroili bo za bzdure można historie kredytową zniszczyć a ja chce tyle kasy na dom wyłudzić:D
chyba pójdę na policję, żeb mi nowy wypisali...sama nie wiem? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya nudzimy się bynajmniej ja ale dzięki bogu juz wieczór hura:) kolejny dzień za mna:)!!
wypiłam kieliszeczek za endometrium zastanawiam się czy nie wypić 2 za udane testowanie.
widziałam Isia testuje kilka dni przede mną...ciekawe czy ma jakies przeczucia? -
nick nieaktualny