Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIsia rzeczywiście coś tam poleciało w dół ...no ale nie raz takie dziwne wykresy oglądam ,że aż wydają się niemozliwe ...
Monia miałam uczyć ale takiego nerwa dostałam ogladając wiadomości ,ze az mnie trzesie...wiesz jak to ze mną ...flagami i całą gównianą polską....mogli całą tą stolice wysadzić brrrr
więc w humorze coś nie jestem:) i nauk nie będzie:)
3 lampka się leje:)
Evaa lubi tę wiadomość
-
Monia nie ukrywam, ze bardzo bym chciala bo z kazdym kolejnym cyklem sie jakos wypalam:( ale nie nastawiam sie, nie nakrecam i na nic nie licze.
Mialam kilka razy ladny wykres a @ przyszla wiec czemu teraz miala by nie przyjsc;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyIsia kochana pociesz się, że ja przerabiam 26 cykl i się nie wypaliłam- dziewczyno do boju- głowa do góry!! a pozatym kiedyś czytałam ,jak dziewczyny pisały, ze własnie w tych cyklach , w których zaszły temp nie skakała wręcz sie wlokła ledwo nad poziom...takze może Ty z tej grupy!!
i powiem wam ,że wykres rzeczywiście niczego nie przedstawia ja co m-c mam idealny wykres temp końcowe nawet do 37,2-37,3 na drudi dzień 35,5 i @ wykresy raczej pomocne do wyznaczenia owulki:) -
Przyszla mama podziwiam Cie, na prawde, musisz miec duzo sily:-)
Ja w koncu tez sie pozbieram ale od wczoraj zlapal mnie taki dol, ze nic mi sie nie chce, wszystko widze w czarnych kolorach;/
Zobaczymy jutro, ale nie licze na nic;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyna wszystkie nasze doły lekarstwem jest wino, zakupy i sex!
powiem krótko zakupów juz robić nie bedę bo to co robiłam do tej pory to choroba zwana zakupoholizmem): sex odpada bo mój w niemczarni, a na sex telefon to ja za stara juz mnie to nie jara:) zresztą po takim stazu to już mało co mnie jara:P:P
więc zostaje ukochane wino:)
Pola ależ Ty dziś zaginionaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 20:30
monia91, Isia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycoś Ty monia ja juz przerabiałam wszystko....mnie to juz nie bawi ja w ciąży chce być myślec o fasoli a nie tylko o bzykaniu już mi to bokiem wyszło bądź co bądź pilnuje tego jak cholera:)
a mój zresztą to maniak seksualny jakiś ..:0
no ale dawaj Monia wymyślaj posłucham młodej weny:)Isia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny