Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze Monia i Isia miałam nadzieję,że obie już zostałyscie mamusiami.Wpadłam do was bo na belly troche smutno.Dziś mam taki troche przybity dzień.Chciałam bym już być w połowie ciąży,żeby mieć pewnosc ze nie ma ryzyka itd.
monia91, Isia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvaa wrote:Hehe dobre... Pogonilyscie strudzona
zycirm haha czy strudzona sluzem...
hehe nie wiem czy odszukać tego jej postu czy to już będzie bardzo wredne?....hehe ale nikt nie mówił, żem ja miła:)
Evaa, agnes175 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeata.k wrote:moje drogie dziwne rzeczy mnie spotykają zaczne znowu od tego ze owulacje miałam 31 października test owulacyjny od 29 wychodzil pozytywny i tak w niedziele 2.11 stoje w kościele i strasznie mi duszno było jakiś starszy dziadek ustapil mi miejsce przed spojrzał na mnie od góry do dolu później koeljna sprawa bylam na zakupach w większym markecie ide do kasy z mama patrzymy duza kolejka przy innej kasie podchodzimy kobieta nas w sumie zaprosila liczy ja patrze kasa dla kobiet w ciąży
i kolejna sprawa impreza rodzinna siedzimy mowie ze ja kieruje ze nie pije i wszyscy w ciąży jesteś ktoś z rodziny dojechal i mowi o chłopak na pewno będzie...;| jakos z miesiąc temu miałam sen którego interpretacja mowila cos o dziecku ciąży itd. czy która miała podobne przypadki?
-
nick nieaktualnyja wypiłam za endometrium moje, Twoje Monia, isi, buziulki i Poli:)
wyszło takich 4 ładnych kieliszeczków
evel uwazam, ze stres nie pomoże ciesz się cudownymm darem, który nosisz pod sercem i nawet nie zastanawiaj się , że coś może być nie tak!!
cudowny czas masz teraz, naprawdę wyjątkowy ...oglądaj wózki, ładne ubranka, głow do góry!
nie ma co się nakręcać a prawd jest taka,ze ten portal nakręca w 2 kierunki i pozytywny i negatywny...naczytamy się, nawkręcamy a póxniej dzikie mysli- zupełnie niepotrzebnie!!!
będzie dobrze!! innego wyjscia nie ma dla pewnosci jeszcze odrobinka czerwonego za Twa fasoleczke:)buziaki:*:*
monia91, Pola_x, Buziulka, Isia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobra piękne i mam nadzieję niedługo źrebne babeczki wloke się do łazienki i spać
wiono mnie poskładało:)
a jutro do sklepu przyjdą baby w ciązy albo z małymi dziećmi a ja wczorajsza:)
dobrej nocki!!
szczesliwe te, które nie śpią same:)
a ja jeszcze 2,5 tyg....
alo na dobranoc puszczę shreka w 3 d będziecie w salonie mym wy fiony:)monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya i monia mnie codziennie śnią się testy ciązowe dodatnie, wózki, dzieci, porodówki i dupa więc w takie przesłanie nie wierzę
ale sen mam nadzieję miałaś przyjemny:)
miejmy nadzieję, że naszemu nostradamusowi kobiety w kolejce przy kasie wywróżą ciążę...bawi mnie to nie mniej, życze każdej co najlepsze i wielkiego brzuszyska!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 21:30
monia91, Evaa lubią tę wiadomość
-
Nie bardzo właśnie
tzn zależy z której strony spojrzeć. Ja w takie coś tez nie wierze bo albo byłabym mega bogata, w ciąży i w ogóle
Idę spać chyba bo mnie katar dopadł
Dobrej nocy Kochane :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 21:40