Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeloł Dziewczyny
Mnie dzisiaj w pracy przywitał ten współpracownik, że zajebisty film leciał w TV - Ziemia w Płomieniach, ze tam prezydenta chcieli zabić czy coś... to ja mu na to, że ja uczestniczę w lepszym filmie "Życie w płomieniach" i też chętnie bym parę osób umordowała
Taaki tam czarny humor
Miłego Dnia :* -
nick nieaktualnyczęść dziewczęta
cóż za dzień łeb boli, gary się w zlewie pietrzą a ja tu:) no nic zabieram się do ogarniania siebie i do pracy się powlekę po 10 jak zrobię kawę to zaglądnę
buziaki dla was na miły dzień:*:*
buziulka jakoś to będzie.. z czarnym humorem daj spokój wystarczy, ze wszystkie w czarnej dupie jesteśmy:D:Dmonia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzyszła mama...
jestem w czarnej dupie i to bardzo.
Mama non stop dzwoni do mnie, pyta się co ma zrobić bo nie chce z ojcem mieszkać... a ja nie mam pojęcia co jej odpowiadać. Głowę mam już jak arbuz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 09:21
-
nick nieaktualnykurde buziulka współczuję...sytuacja bez wyjscia tak naprawde- póki co....
ja też dziś w bardzio czarnej dupie...az się boję gdzie zajdę do końca dnia. wyszłam z domu a tam szyba przednia w aucie pęknięta ktoś rzucił kamieniem abo co cholera wie ale pajączek sie piękny robi- nawet nie chcę wiedziec ile kosztuje ta szyba. zaraz telefon, ze się ubezpieczenia i przeglądy kończą w autach- też super...
ale najlepiej to i tak zrobiła ze mna hurtownia -wysterowała mnie od tyg dzwonie codziennie do dziadów czy juz mają coś dla mnie ...nie nie mają, a to bag zły przyszedł, mało dzieciaka, będą dzwonic i inne duperele, dziś dzwonie i sie wkopali, że komuś sprzedali mój towar:)....taże jadę tam za jakąś godzinę wyszaprac cokolwiek ale szału nie będzie na sklepie pustki nie mam co sprzedawać a do pn musze zapłacić 2,5 tys za czynsz:)
żyć nie umierać -
nick nieaktualnyPrzyszła mama i jak tu nie pić? Inaczej się nie da normalnie...
Z tą szybą to bym chyba szału dostała.. no ja pierdziele... jak tak można... samo się chyba nie potłukło..
A do hurtowni jedź i im tam burdę zrób! Wyżyj się za wszystko co złe eh.
współczuje :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 10:18
przyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
Kurcze dziewczyny współczuję Wam.
Buziulka, tak jak pisze przyszła mama nic na razie nie da się zrobić. Bo Twój tata do tej swojej kochanki nie moze się wyprowadzić ?
Przyszła mama no to nie fajnie dzień się zaczął. My kiedyś mieliśmy opcje ubezpieczenia szyb. Wymiana takiej szybki pewnie nie mało
Z tą hurtownią to zrób tak jak Buziulka pisze
Trzymajcie się Kochane :*
Cześc D.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 10:29
przyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem czy by mógł czy nie... ale chyba nie skoro powiedział mamie, że nie ma gdzie mieszkać. Może też ten babus ma rodzine? Nie mam pojęcia..
Zresztą mamy i tak całe dnie w domu nie ma.. teraz to już w ogóle pewnie będzie siedzieć w pracy do oporu.. no nie wiem.. czas pokaże. Ja nie jestem w stanie nic zrobić i pomóc
Isia :**** -
nick nieaktualnyMonia, no nie da sie!!
na początkujących widzę, że wątek świąteczny chwilowo zawitał a ja sobie w tym roku świąt nie wyobrażam.
Isia - tez tak myślę.
Zasypiam na siedzaco...
przymulająca ta moja robótka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 11:04
-
nick nieaktualny