X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Może poplotkujemy? ;)
Odpowiedz

Może poplotkujemy? ;)

Oceń ten wątek:
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 16:47

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypróbuje przepis w piątek :) Zrobię na weekend :)

Ja jeszcze w łóżku dziś leże :P

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepis zapisałam, jak się kuchni dorobie to będę wypieki praktykowac i gosci zapraszać :D ah oh :D

Monia, ty leniwcu! :D
    Taaakiej to dobrze :P

I z dobrych wieści... Udało się w końcu księgi wieczyste założyć, Pani w Banku już działa :) czekamy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 13:24

• MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki!
    Spotkalam w autobusie kobiete w ciazy myslicie ze to znak? Ha ha (zartuje :p)
    Monia dzisiaj Ty leniuchujesz :) ja wlasnie w drodze do pracy jestem :/ i na sama mysl o tym w zlym humorze wstalam.. Jedyne co mnie w niej trzyma to dobra umowa zwlaszcza teraz jak sie staramy o dzidziusia... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka, tak to znak, że prawdopodobnie wkrótce urodzi dziecie :D haha :D
    a przy czym pracujesz? :> jeśli można zapytać? :>

• monia91 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka to super :)

Ja to leniuchuje przez te moje zatoki :/ Nie chcę doprowadzić do jakiegoś przeziębienia czy coś bo owu chyba się zbliża :)

Dobra wygramoliłam się z łóżka :P Nawet się ogarnęłam troszku :P

To tak jak z tym postem co ostatnio tu był :P Jak bym wierzyła w takie spotkania i sny to dawno mialabym gromadke dzieci. Ba w totka 6 bym trafiła, bo nie raz numerki mi się śniły :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 13:30

Buziulka, MaDalenkA, przyszła mama:) lubią tę wiadomość

20140607580117.png
  • MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogolnie jestem od rozliczania kasy. Ale poza tym robie mnostwo innych rzeczy..

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno jak kobieta w ciąży się śni to się będzie miało szczęście :D
    ale ja nie wierze w taki bzdury ;P

No troszkę mój wisielczy humor się poprawił... :D

Magdalenka, mhmm :>
    Lubie tematy związane z kasą dopóki wszystko się zgadza.
    Ale jak to mówią, lepszy rydz niż nic :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 13:33

monia91 lubi tę wiadomość

• monia91 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba każdy :P

Buziulka fajnie, ze wreszcie coś tam się rusza ku lepszemu :)

Mój mi przytargał jakieś krople do nosa, ale zapomniałam mu powiedzieć żeby kupił jakieś tabletki na zatoki i chyba sama wyskocze już nie będę mu truć w pracy. Do tego zrobił zakupy :o :D

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka wrote:
    Przyszła mama i jak tu nie pić? Inaczej się nie da normalnie...
    Z tą szybą to bym chyba szału dostała.. no ja pierdziele... jak tak można... samo się chyba nie potłukło.. :/

A do hurtowni jedź i im tam burdę zrób! Wyżyj się za wszystko co złe eh.

współczuje :*
    jestem....rewelka dosłownie w hortowni zrobiłam bure i nic nie zyskałam;):) zaraz musze wrzucić te kilka opłakanych zdjęć na strone moją sklepu;/

ogólnie to musze chyba zacząć przynosić wino do pracy bo inaczej się nie da:):)

dziś już mnie nic nie zaskoczy! czekam na resztę!:)

monia91 lubi tę wiadomość

• MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka mi naszczescie od 5 lat narazie sie wszystko zgadza (odpukac). Oczywiscie zdarzaja sie toznice czasami ale raczej nie przekraczaja 10zl wiec jest ok

Buziulka lubi tę wiadomość

• monia91 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama to nieźle. Wino do pracy powiadasz ? To już nie będzie jak alkoholizm ? :D

przyszła mama:) lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • D. Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, u mnie czasami pije się w piątek :)

[*] 14.09.2014 r.
    [*] 08.01.2015 r.
    [*] 11.10.2015 r.
    [*] 22.12.2015 r.
  • MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wiecie co Wam powiem nie jest zle.. Pracuje teraz 4 dni a potem ja mam dluuugi weekend. 5 dni :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrobiłam gadułki wasze wypociny:), dobrze, ze weny dziś nie macie to miałam niewiele zaległości:)
    wena przyjdzie wieczorem jak korki wyjdą z butelek od wina...;)

Isia- strasznie współczuje, ale nie martw się nie je steś sama ja na bank wylonduje zaraz za Tobą a mam gorzej bo jestem starsza o likla dobrych lat i staram się 2 lata także pociesz się , że inni mają gorzej:)

jakoś to będzie dziewczyny nie załamujemy się tymi cholernymi @ takie musi być nasze postanowienie!!
    ja chyba zerknę na grudzień co tam u lasek słychać muszę się zakolegowywac troszeczkę:):)

• monia91 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama ja jestem już na grudniu :) Na razie w sumie cisza :) Ale Ty na żaden grudzień się nie wybierasz tylko listopad. Na grudzień mozesz wpadac towarzystwa dotrzymywać :P

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Moniek Moniek w cuda ja nie wierzę!!

moze w poprzednim wcieleniu coś naobiłam i teraz mam kare:)

dobrze, ze chociaż mam ten swój sklepik to popatrzę na cudne szkrabiki, czasem na recę biorę a te co mnie czesto odwiedzają , to kocham jak swoje!

odkładam dla nich szczególne rzeczy i normalnie się martwię jak chorują:):)

widocznie tak musi być:)

• monia91 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie, ze masz jakas odskocznie :)

Każda z nas się w końcu doczeka fasoli :)

Chrzestnego żona nie mogła zajść w ciąze, badania porobili i nikt im żadnej szansy nie dawal. Wyjechali do Angli i po prau miesiącach bach zaszła w ciąże :) A teraz Marysieńka już 7 lat ma :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 13:57

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny jestem nowa na Ovu ale czytajac wasze wpisy wiele sytuacji mialam takich samych a co do moni to masz racje moja bratowa tez starala sie o dziecko 5l lat i nie mogli zajsc z mezem a robili badania i wszystko bylo ok z nimi az jak sobie troche odpuscili starania nagle ciaza i teraz jest w 7miesiacu ciazy

• D. Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest masa takich przypadków, jak ktoś odpuści starania, skupi się też na innych rzeczach i w pewien sposób odblokuje to właśnie wtedy się udaje.

[*] 14.09.2014 r.
    [*] 08.01.2015 r.
    [*] 11.10.2015 r.
    [*] 22.12.2015 r.
‹‹ 253 254 255 256 257 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ