Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
przyszła mama:) wrote:ale dziewczyny miałam znak przepowiadający rychłą ciążę Pani z dzieckiem weszła do sklepu i dziecko nie znająć mnie wyciągnęło rączki i rzuciło się na mnie...hmmmm jak myślicie? miałyście tak??
hahaha:D:D:D
hahaha to na pewno znak
cześc Paula -
nick nieaktualnyPrzyszła mama ja już na Twoim miejscu szykowałabym wyprawke
Cześć Pola
Isia, wdech, wydech, wdech, wydech..
Ja ze swoim już sprzeczke miałam.
Okazało się, że w spodniach roboczych miał w maleńkiej kieszonce karteczkę. Ja niestety nie sprawdziłam dokładnie kieszeni, więc karteczka się wyprała
No i mój oczywiście, przy obiedzie, przy teściowej gada, że jesetem gapa, że źle szukam w kieszeniach, że to to małe gówno... taaaak.. to też jest kieszeń, wyciąga mi to karteczkę i każe czytać te rozmazane litery.. no jak mnie nerwy ścisneły... myślałam, że mu tą karteczke do otworu odbytniczego wsadzę!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 17:12
-
nick nieaktualnyPola_x wrote:hahaha to na pewno znak
cześc Paula
no wiecie to tak z ironią....nawiązałam do ostatniego posta naszej nieznajomej:)
dotarłam do domu zmarzłam jak cholera piję już wińsko ale tak do kolacji, zeby się rozgrzać bo normalnie skostniałam:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 17:21
-
Buziulka trzeba było mu powiedzieć, że jak daje do prania to niech wyciąga wszystko co tam ma, i niech się cieszy ze mu pierzesz
Przyszła mama wiem o co chodziło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 17:14
Pola_x, Buziulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie najbardziej wpieniło to, że musi ze mnie robić idiotke i pokrakę przed teściową... no szlak mnie trafia... ta oczywiście z miną "ja jestem najlepsza" słuchała tego bełkotu H. eeeeh.. co za loooos
Chodzi jakiś taki i mnie tak wkur**a, że mu chyba coś dzisiaj zrobie albo NIE zrobie!
Miał tam numer do księgi wieczystej i ten numer da się normalnie odczytać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 17:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula, dokładnie.
Jeszcze on w tych roboczych ubraniach ma kieszeni od licha i ciut ciut. To jakbym miała każdą sprawdzać po kolei to idzie osiwieć. A on powinien się orientować co gdzie wkłada, nie? Ja pierdziele...
Ja kiedyś już 20zł wyprałam
To się nazywa pranie pięniedzy
Ale nic się z nimi nie stało, na szczęście. -
Buziulka bo faceci lubią wyolbrzymiac
Napij się a nie
Pieniądze to ja też nie raz wyprałam
Pola no co ?
Paula my mamy kartę do auta wiec na szczęście mój zawsze ja kładzie na komodzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 17:23
-
nick nieaktualnyBuziulka o Ty za dobra jestes na tydzień do mnie go wyślij zobaczysz jaki model przyjedzie spowrotem!!!
ja mojego wyszkoliłam od samego poczatku i powiem tak:
- pierze sam swoje rzeczy
- rozwiesza je
- prasuje...ja wogle nic nie prasuje czekam na niego jak wraca co 2-3 tyg mówi, ze to lubi to niech to robi...ja nawet swoich nie prasuje:)
- naczyń nie dotykam jak jest w domu
-jej wogle ja nic nie robie hehe gotuje bo o sie nie zna a jesć lubi...to wszystko!!
dobrze mam:)!! złoty człowiek ten mój męzus:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 17:25
Buziulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybuziuka dawaj śmiało ja mu takie pranie mózgu zrobie, ze zobaczysz nie ten człowiek wróci!
mój też był kiedyś niereformowalny teraz chodzi jak w zegarku -dobrze zarabia, kwiaty bez okazji dostaje, wszystko w chałupie robi, szczerze to na rękach mnie nosi...kiedyś był durnowato zazdrosny to jedyna wada ale mu przeszło hehe zestarzałam się nikt na mnie nie poleci hahah:)
wino poszło mi w nogi lekko sie ciepłe robą ale czad:)
kilka godzin w 15 st w moim sklepie doprowadziło mnie do stanu eskimosa:)
Buziulka lubi tę wiadomość
-
ja na swojego też nie narzekam, wybierze, pozmywa, na zakupy pojedzie i ugotuje nawet od czasu do czasu
w naszym związku to ja jestem tą która bardziej bałagani i wiecznie czegoś szuka w mieszkaniuprzyszła mama:) lubi tę wiadomość
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r.