Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś nie byłam na zakupach bo zatoki nie dały mi żyć Jutro się wybieram juz na pewno
Z makaszki mam parę rzeczy wybranych
A w Da wandzie kupie body " moja mama i tak wie lepiej " albo " moja mama nie potrzebuje twoich rad "Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 19:53
Buziulka, przyszła mama:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja juz nawet nie chce kupować testów jakos się wewnętrznie obraziłam na ciążę na te całe starania od kilku dni plotę z wami piję i jest mi o wiele leiej...szczerze evva eż mam już na to wywalone. widocznie nic na siłe
evva ile masz lat? bo my juz wszystkie zdradziłyśmy- jam seniorka tego forum:D:DWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 19:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya u mnie piosenka habits poszła przez domowe granie że aż sąsiad przylazł pogoniłam go kocham ta piosenkę
a średnia wieku w mojej kamienicy to min 70 lat:)
kiedyś nawet przyjaźnie zyłam z dziadkami, nosiłam ciasto wiecie jak to w filmach mówią, ze sie dziadkami opiekują i dziadki mieskznaia przepisuja...tez taka misje miałam mój boki zrywał a ja u nich siedziałam i słuchałam i oglądałam mode na sukces ale nic z tego, nie zanosi się:PWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 20:11
Buziulka, Evaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjuż tam buziukla materialisto, jakby dziadki nikogo nie miały to pójdzie wszystko do bogatych spółdzielni a tak do mnie:) ja jestem bardziej potrzebująca:)
nie mniej ja mam dzikie myśli całe zycie,
kiedyś chciałam kupić świenie i trufli szukać w lesie bo bardzo drogie sa w skupie:)
tak mi ktoś nagadał a ja uwierzyłam nawet dzwoniłam za ta świnia mój wszystko nadzorował ale w pewnym momencie nie wytrzymał i sie wyłożył ze śmiechu i powiedział, ze sprawdzał do czego ja zdolna jestem a ja już sprzątałam balkon na świnię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 20:16
Buziulka, Pola_x lubią tę wiadomość