Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymężu w pracy, wróci jutro rano i pójdzie spać więc koło południa pewnie dopiero będzie chciał się przymilić... cały czas pisze i dzwoni, ale jestem twarda, zawsze się łamałam i odpisywałam, ale teraz nie ma!!! jestem twarda, niech spada!
upiekłam babeczki z dżemem i połowę już zjadłam nic dla niego nie zostawię, okruszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 18:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja się chyba nigdzie nie wybieram ...nawet nie znam ludzi , na których miałabym głosować.
wiono ojca cudownie wchodzi!! jakby nie patrzec dobre wina kilka lat z rzedu dostaja nagrody za najlepsze wina w niemczech a 2 lata temu zdobyli w paryzu 2 miejsce za czerwone wino na świecie!!- kochany, zdolny tatko:)
dziś bedę wygladac jak ta królewna w pół zgięta- brzuch mnie nawala jutro jak nic małpa przylezie!!;l/Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 19:39
-
Mojego chrzestny startuje. Dziś nawet dzwonił żeby na niego zagłosować to mój mu na to ze jak on kiedyś potrzebował pomocy to jakoś miał to w dupie i ze ani on ani nikt kogo zna na niego nie zagłosuje.
My jak nam się będzie chciało to może pójdziemy. Nie wiadomo czy zdarzymy. -
nick nieaktualnymonia91 wrote:Mojego chrzestny startuje. Dziś nawet dzwonił żeby na niego zagłosować to mój mu na to ze jak on kiedyś potrzebował pomocy to jakoś miał to w dupie i ze ani on ani nikt kogo zna na niego nie zagłosuje.
My jak nam się będzie chciało to może pójdziemy. Nie wiadomo czy zdarzymy.
Ludzie to mają tupet. Masakra... -
Przyszła mama Ty pijaczko
A jak się to winko nazywa ? Jest dostępne u nas w sklepach ?
Toxey no mają... My go nawet na ślub nie prosilismy, a Ci nawet słowem nie zapytali co u nas czy chociaż u niego . Jak im zwrócił uwagę to dopiero się zapytali, a potem wyskoczyli czy moglibyśmy na niego zagłosować i czy mógłby sąsiadom powiedzieć żeby na niego głosowali. Skończyło się krótko bo mój go zjechał. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny