Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie też - szaro, buro, spać się chce.
W głowie pełno myśli .
No ja swojego na bajkę nie wyciągne
zresztą u nas jest tylko jakiś pinokio.
Ja chyba wstąpie do ross i kupie sobie jakiś podkład bo te co mam to beznadzieja totalna... ale to po pracy.
Wczoraj znowu mnie złapał dół... kolejna znajoma wyszła za mąż, inna urodziła córkę.. a ja dalej w czarnej d**upie i to coraz głębiej. Ah.. życie, życie.
-
Toxey no jesteś
My byliśmy wczoraj przy okazji kina na zakupach, ale nic sensownego nie ma. Całe szczęście, że ta kurtkę kupiliśmy.
Buziulka nie było nic sensownego na Dzień Dobry musielibyśmy czekać, wiec poszliśmy na to
Ja mam taką znajoma która niestety wie o staraniach i dzwoni do mnie czy juz ciocia zostanie i opowiada jak to jej kuzyn we wrześniu ślub bral, a ostatnio powiedzieli ze spodziewają się dziecka. Ze szybko im się udało itd.
Co do podkładów to ja polecam max factor. Nie są najtańsze, ale są super.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 09:27
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ludzie nie mają taktu.
Np. mówię mojej kumpeli, ze mam dość tego swojego życia bo wciąż pod górkę mam (ona wie o wszystkim: o poronieniach, o ojcu, o problemach z tesciową, i innych sprawach) to ona zaraz się żali też ma dosć bo sobie chłopaka nie może znaleść....
Albo mój ciągle sobie robi zarty o zdradach i jak mu powiedziałam wczoraj co o tym myślę to się obraził...
Dla mnie to jakiś kosmos.
Czekamy jeszcze na tą decyzje kredytową.
Ostatnio był ten rzeczoznawca, podobno wymierzył cały dom i zdjęcia robił pomieszczeniom. Nie wiedziałam, że zdjęcia też robią... bo taaki bajzer zostawiłam w pokoju... ale w teorii tam nie mieszkam wiec u H burdel to norma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 09:37
-
Evaa a gdzie Ty się przez weekend podziewalas ?
No niestety tacy ludzie też są. Ja na szczęście nie mam z nią kontaktu. Ona głównie dzwoni.
Buziulka to są wiesz problemy tych mało dojrzałych.
A H dobrze, że się obraził może trochę da mu to do przemyślenia Z facetem czasami twardo trzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 09:36
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny! ostatnio tyle robię, ciągle gdzieś biegam, coś załatwiam, urzędy, ubezpieczenia, umowy jakieś..nie mam czasu nawet prywatnie przed kompem usiąść - tylko służbowo...no ciekawe jak to będzie po tych wyborach, czy wyniki sondażowe się pokryją z tymi po podliczeniu
-
nick nieaktualnyjestem wróciłam ...syn marnotrawny ze mnie, przyjmiecie mnie?
wczoraj przelezałam i przewyłam w łózku cały dzień, dziś zresztą nie lepiej, dół nad dołami, pieprzony 27 cykl przede mną- szlag by trafił!!!
no ale bez Was jeszcze gorzej,normalnie tęskniłam...stwierdziłam, że zacznę robić bąbki decoupage przed świętami zajmę się czymś jak zrobie więcej to wam powysyłam:)
kupiłam zapas infolicu, octu jabłkowego i innych dupereli, poumawiałam się znów do różnych lekarzy i staje do walki poturbowana jak cholera i złamana w pół jak ta na obrazku ale nic innego mi nie pozostaje:)
zatem hello:)Buziulka, monia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4f2318b0435.jpg
ten plakat doprowadza mnie do szaleństwa
i nutka
http://www.youtube.com/watch?v=ReOKJg0GWNc
mrrrrr
Byłam w rossmanie i oczywiście wydałam wiecej niż zamierzałam....
Kupiłam tusz do rzęs i podkład w ramach akcji 1+1 gratis... do tego była promocja na perfumy, które tak strasznie mi sie podobały, wiec się skusiłam... no i przecież moje usta są tak beznadziejnie suche wiec... przyda się masełko do ust.. ha
I tak jestem biedniejsza o jeszcze raz tyle co zamierzałam wydać
Przyszła mama super
Ja Cię chętnie przygarniam
I ściskam mocno :*przyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya jaka promocja na te perfumy buziulka? jaką sobie kupiłaś może ja tez upuszczę z portfela na poprawę nastroju:)
...a i jakoś mi ta aktorka wogle nie lezy;/ może zmienię zdanie po filmieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 11:20
Buziulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzyszła mama mi nie lezy ani on ani ona
ale... jak sie nie ma co się lubi to się lubi co się ma
Perfumy Mel Merio - Oriental Musk
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4bb4a6994601.jpg
te kupiłam 12.99zł z 19.99
taniocha
ale są świetne
I jeszcze takie są super