Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya bo mi sie znudziło szczerze mówiąc te akwarium:)...a poza tym zajmowało tyle miejsca w salonie... a ja już po ciuchu liczyłam ,zę łożeczko tam wsadzę !! a tu lipa do licha ani łóżeczka ani rybek!! - zycie:)
popijam wodę z octem - myślę, że mnie uleczy:) -
Widze ,że się rozpisałyście
Przyszła mama, Isia super że wróciłyście :* :*
Czy tylko mi stronka nie działała dziś ?
Buziulka ogólnie Beyonce pasuje do tego A co do Any i Chrisa każdy ich inaczej wyobrażał no ale zobaczymy w filmie jak dali radę
Ja przeczytam, ale chile przed premierąIsia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyocet z woda ale jabłkowy 100% wyczytałam na of że na śluzy i ogólną kondycję do tego dowale infolic 2 razy dziennie i inne zioła, myślę tez nad moim hinduskim znachorem i tymi jego dyniami...już sama nie wiem czego się czepić więc wszystkiego się czepiam a nóż pomoże.
a teraz idę chyba po wielkiego niezdrowego, tuczacego kebaba na poprawę kondycji psychicznej:) -
nick nieaktualnyno faktycznie, że pisała dzisiaj na listopadówkach..
Nie podczytuje innych wątków to nie wiem
Greya to ja właśnie jeszcze przeżyje.. ale no Any nie mogę
Takie miny strzela dziwne
Eh
Jestem jeszcze ciekawa jak się Rita Ora sprawdzi
Przyszła mama
Fajnie, że walczysz dalej i szukasz wspomagaczy ale....
co za dużo to nie zdrowo... :*
Ja mam ochote na hamburgera.......Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 13:30
-
nick nieaktualny
-
Przyszła mama dobrze, że się nie poddałas i walczysz dalej
Grey to zalezy jeszcze jaka scena będzie... Są zdjęcia gdzie wygląda ok, a sa takie, ze masakra...
Ja jak chciałam kupić teraz ten inofolic to nigdzie nie było w aptece i odpuściłam, a z netu musiałabym czekać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 13:34
-
nick nieaktualnyz neta to się mniej więcej 2-4 dni czeka, zależy kiedy zamówisz : rano czy w południe i jaką dostawą
kupiłam sobie masełko z bielenda do ust i co sobie smarne usta to zaraz to zjem takie dobreWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 13:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:Ja inofolic bardzo polecam! Nie tylko z własnego doświadczenia! Jak będę się znowu starać to pierwsze co polecę po inofolic!
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualnyByło jeszcze wiśniowe i chyba waniliowe ale nie jestem pewna.
Mam ściągnięty ten film ale jeszcze nie patrzyłam go.. Ponoć fajny jest
D. Tak nowy, o dziewczynie chorej na raka :>
http://bezuzyteczna.pl/w-kazdym-tygodniu-musisz-191985Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 14:09